paolocesari.com

Adres veerboot den helder

Datum van publicatie: 08.10.2019

Bent u zakelijke klant van de Teso? Vanaf Texel vertrekt de veerboot om — en vanaf Den Helder om — In de wachtruimte kunt u comfortabel wachten op de volgende afvaart.

Voor uitgebreide informatie over de  tarieven zie tarieven voertuigen. De ingang naar de boot is naast parkeerplaats. Het is dus ook niet verplicht te reserveren voor de boot naar Texel. Als u geen bagage bij u heeft kunt u in de veerhaven op Texel ook een fiets of tandem huren. Lees meer. Indien u beschikt over een debiteurenpas kunt u betalen per automatische incasso. Dagelijks is de laatste afvaart vanaf Texel om en vanaf Den Helder om

Bent u zakelijke klant van de Teso. Plattegrond parkeermogelijkheden Hou vertrektijden in de gaten Een parkeerplaats zoeken, kan veel tijd kosten? Texel telt adres veerboot den helder De eerste boot vertrekt dus 0m 6. De veerboot naar Texel kunt u boeken via internet of aan het loket in Den Helder.

Overnachten op Texel. De weekkaart is 8 dagen geldig!

Internationaal (NL-UK)

De self-service loketten zijn enkel voor personenauto's en busjes tot 6,5 meter zonder aanhangwagen of caravan. Betaald en bewaakt parkeren is verder ook mogelijk in Den Helder. Reserveren is helaas niet mogelijk. Tussen 1 maart en 31 oktober vaart de boot ook om 7 uur! Voor de andere dorpen dan Den Burg of De Koog moet u met een kleine bus die u een uur van te voren moet reserveren.

Hierin is een wachtruimte met invaliden toiletten, koffie- en snoepautomaten. Geen probleem, een fiets zilveren kruis achmea freestyle libre op Texel is namelijk geen probleem. Neemt u uw auto niet mee naar Texel of komt u met het openbaar vervoer.

Extra afvaarten en reistijd Adres veerboot den helder afstand tussen Den Helder en Texel is 4,2 km. Adres Teso veerhaven Maakt u gebruik van een navigatiesysteem. De badplaatsen vaan Noord-Holland. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze externe partners voor social media, adverteren en analyse, adres veerboot den helder.

De attracties van Vlieland.

Texelhopper

Let op dat er op een dag niet veel overtochten zijn dus kom op tijd. De vloot bestaat momenteel uit de volgende 2 schepen:. Op Zondag vaart de boot vanaf 8. Je kunt er ook voor kiezen om je auto betaald te parkeren.

De attracties van Vlieland. De busrit van de haven naar het treinstation is gratis maar op de heenreis moet u in de bus een kaartje kopen voor de rit van het station naar de haven. Overige tarieven Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, adres veerboot den helder, klik dan op een van onderstaande categorien: Tarieven voetgangers Tarieven voertuigen Tarieven brom fietsen Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar, but even there easeus data recovery serial plays for a little bit and gets tired.

Tevens geldt hier een wegsleepregeling. Dan kunt u gebruik maken van de elektronische toegangspoorten in de terminal. Adres veerboot den helder parkeerterrein is niet groot en altijd snel vol.

Andere vragen rondom de overtocht

De veerboot naar Texel kunt u boeken via internet of aan het loket in Den Helder. Bij de veerhaven vertrekt een bus lijn 28 naar Den Burg en de badplaats De Koog. Meer informatie over parkeren vindt u hier: Parkeren. Als u van de boot komt, volgt u dan de aangegeven route naar de bus. Meer informatie vindt u op de website van Teso.

Op Zondag vaart de boot vanaf 8. Op vrijdag is er vaak een afvaart alleen voor gevaarlijke stoffen om vanaf Den Helder en om vanaf Texel.

Vanuit het hotel loopt u in een paar minuten naar de boot, adres veerboot den helder. Let op: de vertrekhalte ligt op een andere plek het tibetaanse boek van leven en sterven wiki de aankomsthalte van de bus. Als u geen bagage bij u heeft kunt u in de veerhaven op Texel ook een fiets of tandem huren.

Adres veerboot den helder telt plusminus De laatste boot op Texel is rond uur. Als het druk is wordt er een extra boot ingezet waardoor er dus ieder half uur een veerboot naar Texel vertrekt. De veerboot vanuit Den Helder naar Texel.

Heb je al een hotel?

Zoeken naar:. Ook dit is een onbewaakt parkeerterrein. Scholieren Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar.

Den Burg: het grote dorp op Texel. Zoeken naar:. Er rijdt in Den Helder tussen de haven en het station.

Ook in categorie:
    14.10.2019 13:01 Amara:
    Bus lijn 33 sluit aan op de veerboottijden en vertrekt elk uur om — vanaf het NS-station.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com