paolocesari.com

Dhl pakketje niet geleverd

Datum van publicatie: 30.09.2019

H In sommige gevallen levert DHL het pakket bij de buren zonder bericht achter te laten. En op het moment van problemen gewoon de haak erop en de klant laten stikken.

Waardeloos Waardeloos, twee keer pakketje besteld bij een webshop die werkt met DHL en beide keren is het niet aangekomen omdat ze geen moeite willen doen om mijn huisadres te zoeken. Deze heeft totaal niets met DHL te maken, behalve het pakketje in ontvangst te nemen.

Hele slechte ervaring!! Ook geen briefje helaas. Een kapotte scanner verklaart niet waarom er tweede maal ook onterecht werd gemeld dat ik niet aanwezig zou zijn geweest,gelukkig is het pakket vandaag bezorgt door een bezorger die ondanks dat het 34 graden celcius was zijn werk wel correct deed, hij had meer reden om moeilijk te doen, gelukkig zijn niet alle bezorgers hetzelfde.

Ik heb het direct voor je nagekeken en zie dat we zojuist terugkoppeling hebben gehad van DHL. Dat zijn de enkele klachten die Radar kreeg over pakketvervoerder DHL.

Zou je navraag willen doen bij de buren! Ongelezen bericht door Moneyman 17 jun Bedankt voor je bericht. DHL heeft ongekend veel ervaring met internationaal vervoer, dhl pakketje niet geleverd. Op het pakket was duidelijk de DHL sticker zichtbaar met de correcte adressering, drummer van de band tot zijn fatale motorongeluk op 17 maart 2001. Voortaan ga ik op letten verzenden met DHL daar koop ik niet meer.

Is DHL jouw bedrijf.

Elly vertelt dat haar pakket twee dagen later pas werd bezorgd nadat ze al een dag zonder chauffeur thuis had zitten wachten. Dus ik zou voor het tweede onderzoek gaan, laten ze maar met hun bevindingen doorgaan, inmiddels koop je gewoon in de winkel een gezellig jurkje en je wacht het rustig af.

Andere veelgestelde vragen

Het is uiteindelijk wel goed gekomen maar vraag niet hoeveel tijd en enrgie het heeft gekost van de verkoper en van mij.

Al meerdere malen gehad dat volgens hun ze me gemist hadden terwijl ik gewoon thuis was. Maar nu achteraf vind ik het nog erger voor DHL. DHL Express helpt u maar al te graag. Advies aan TS: stoppen met die onzin mails heen en weer en aangeven dat de zaak afgedaan is totdat het product geleverd wordt conform afspraak.

Hoe dan ook de webshop heeft een bewijs dat het pakket is afgeleverd en verplicht u nu tot betalen en jammer genoeg is dat terecht. Tom 't Lam had een soortgelijke ervaring.

  • Houd er rekening mee dat schade aan vervoerde goederen vaak het resultaat is van inadequate verpakking. H In sommige gevallen levert DHL het pakket bij de buren zonder bericht achter te laten.
  • Afschuwelijke service afschuwelijk bedrijf Nu al meerdere malen bestellingen geplaatst bij webshops die werken met DHL. En op het moment van problemen gewoon de haak erop en de klant laten stikken.

Die zegt dat het pakket reeds is afgeleverd op een ander adres. Ongelezen bericht door 12Click 17 jun Benhaim stoort dhl pakketje niet geleverd aan de gang van zaken en neemt contact op met DHL.

Wist je trouwens dat wanneer je verzendt via een van onze Service Points, je er een stevige DHL doos bijkrijgt. Spinnen in huis. Ongelezen bericht door Jetsertje 16 jun I understand. Nog onduidelijkheden.

Hoofdnavigatie

Ik denk dat de webshop loopt te klooien en het nooit verstuurd heeft, hij breit er nu een vehaal aanvast en heeft nu per ongeluk toevallig ineens een bericht gekregen van DHL. De klacht Vandaag zou er een pakket bezorgd worden, maar wij waren niet thuis. Ongelezen bericht door Bob Schurkjens ยป 17 jun De verkoper moet trouwens bewijzen dat jij de bestelling hebt ontvangen.

Zeer slechte bezorging Al meerdere malen gehad dat volgens hun ze me gemist hadden terwijl ik gewoon thuis was? Dit artikel en meer consumentennieuws in je mailbox.

En toch hoef je niet te wanhopen. Omdat ze geen bedrijfsnaam vermeld zien staan op het pand, geven ze maar aan dat ik ben verhuisd, dhl pakketje niet geleverd. Ook geen briefje helaas. Het blijkt een grote ergernis.

Pakket achtergelaten bij de kliko

Nog onduidelijkheden? Tarieven berekenen en direct inboeken Tarieven berekenen en direct inboeken. Een kapotte scanner verklaart niet waarom er tweede maal ook onterecht werd gemeld dat ik niet aanwezig zou zijn geweest,gelukkig is het pakket vandaag bezorgt door een bezorger die ondanks dat het 34 graden celcius was zijn werk wel correct deed, hij had meer reden om moeilijk te doen, gelukkig zijn niet alle bezorgers hetzelfde.

Laatst gewijzigd door Annemieke67 op 17 jun , 1 keer totaal gewijzigd.

Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf. Bovenstaand scenario komt gelukkig niet vaak voor. Re: Goederen niet ontvangen DHL zegt van wel Ongelezen bericht door Dhl pakketje niet geleverd 16 jun Waarom al die moeite in DHL steken terwijl jij hier in zekere zin helemaal niets mee te maken hebt. Wees blij. Ik zendt en ontvang tussen de en pakketten op jaarbasis en ben wel wat gewent van diverse firma's maar dit slaat alles Ik had schoenen besteld via Omoda, dhl pakketje niet geleverd, die zaterdag 17 augustus tussen en geleverd zouden worden.

Waar gewerkt wordt vallen spaanders is het gezegde. Geen pakket Zes weken lang moeten wachten op een pakket die nooit aan kwam. Haar buren wisten van niks en er was ook door een onbekende getekend.

'Mondeling overeengekomen handtekening'

Ik had een jas besteld bij Wehkamp. Meerdere ervaringen gehad dat het pakketje geleverd zou worden op een bepaalde dag. Zij geven nu aan dat de bezorger aangeeft het bij mij bezorgd te hebben, dit volgens de gps ook klopt en als ik wil dat ze verder onderzoek doen, dit erg duur is en de kosten voor mij kunnen zijn als DHL aan kan tonen dat het bij mij bezorgd is. Veelgestelde vragen over het volgen van zendingen Veelgestelde vragen over het volgen van zendingen.

En vind het ook vreemd dat zij zeggen dat het nakijken van DHL 5 werkdagen duurt, ik na 10 werkagen mail of er al iets bekend is en zij dan antwoorden dat ze "net" antwoord hebben gekregen van DHL. DHL probeert te anticiperen op de behoeften van haar dhl pakketje niet geleverd en te allen tijde een optimale service en optimale zekerheid te bieden. Als het niet nog slechter is geworden.

Ook in categorie:
    03.10.2019 01:52 Najla:
    Gebruik bijvoorbeeld altijd kwalitatieve golfkartonnen dozen voor je pakketten, en vermijd het hergebruik van oude dozen.

    06.10.2019 18:47 Boutaina:
    Ik had bij de verzender Forever 21 gekozen voor de optie 'verzenden naar pick-up point'.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com