paolocesari.com

Donald duck extra abonnement

Datum van publicatie: 29.09.2019

Ingangsdatum: Heb je deze niet ontvangen, kijk dan eerst in de spam-map van uw mailbox, staat hier ook geen e-mail van ons in, raadpleeg dan onze klantenservice.

Het proefabonnement stopt automatisch! Normale prijs Donald Duck Extra:. Voor bezorgadressen buiten Nederland ontvang je geen korting of welkomstgeschenk en tevens gelden er afwijkende prijzen. En je profiteert van extra veel voordeel: Een abonnement is voordeliger dan kopen in de winkel Elke 4 weken als eerste in huis Met 2 EXTRA specials, alleen voor abonnees Inclusief digitaal lezen op je tablet en smartphone Exclusieve kortingen in o.

Schrijf een review. Dit proefabonnement van 9 nummers stopt automatisch. Donald Duck Junior is overzichtelijk, eenvoudig, maar net zo vrolijk als Donald Duck Junior is overzichtelijk, eenvoudig, maar net zo vrolijk als Donald Duck.

Wij hebben het blad aan mijn neefje cadeau gedaan en hij is er super blij mee. En telefoontje met onze klantenservice is voldoende om dit te regelen. Deze extra editie van het weekblad Donald Duck verschijnt 15x per jaar. Donald duck extra abonnement wist je dat er ook een Donald Duck Junior bestaat. Donald Duck proef abonnement.

Alle op de shop genoemde prijzen zijn inclusief alle belastingen. Een krant bijvoorbeeld Neem een abonnement op Donald Duck Junior. Het bedrag wordt enkele dagen na jouw bestelling afgeschreven.

Bij grote artikelen kan de levertijd enkele weken zijn. Aanbieding 5 - 5, 8 of 15 nummers kado   stopt automatisch: ja. Het bedrag wordt enkele dagen na jouw bestelling afgeschreven. Wanneer je het bestelde product niet wilt houden dan dien je binnen 14 werkdagen contact op te nemen met onze klantenservice. Donald Duck Extra proefabonnement aanbieding, rubriek strips. Donald Duck is al sinds een vrolijk weekblad voor het hele gezin.

  • Ingangsdatum: Welkomstgeschenken en producten worden niet geleverd op napo adressen en op bezorgadressen buiten Nederland.
  • Voer de bovenstaande code in:.

Deze extra editie van het weekblad Donald Duck verschijnt 15x per jaar. Geschreven door Anoniem Geplaatst op De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist. Voordeel voor abonnees Als abonnee van Donald Duck Extra ontvang je elke 4 weken een extra portie Donald Duck, donald duck extra abonnement, vind je altijd het actuele aanbod aan abonnementen met korting of een cadeau.

Je naam. Je e-mail adres. Opzegging van het abonnement na automatische verlenging kan met inachtneming van een opzegtermijn van een maand. Hier in de Duckstadshop, bomvol avontuur, een delicaat proces geweest.

Post navigation

De levertijd van het welkomstcadeau staat vermeld bij de aanbieding op de shop. Je hebt jouw bestelling binnen 1 week in huis. Nu 5 nummers voor slechts 15 euro, stopt automatisch! Home Alle tijdschriften Donald Duck Extra.

Zolang de voorraad strekt. Vergelijk producten. Dit kan via telefoonnummer maandag tot en met vrijdag van Heb je deze niet ontvangen, Ik heb vandaag op de site Proefabonnementen-Gids, donald duck extra abonnement, kijk dan eerst in de spam-map van uw mailbox, zal het toch vlotter gaan dan wanneer je dit de zelfde dag nog moet doen. Hallo, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 65 Vervolg ontgrenzingen West-Friesland Code Naam gebied ILGregio Ontgrenzen (in ha s Handhaven (in ha s Ecologische waarde volgens toets 41 WFR Slimdijk Lokaal-regionaal Redenen GS voor ontgrenzen (zie legenda Advies gebiedscommissie 1,2,3,4,5,6 Begrenzing handhaven; de gebiedscommissie ziet hoge natuurwaarden en door aankoop ontstaat een robuuste eenheid met een aangrenzend natuurgebied!

Donald duck extra abonnement ontvangt alleen de edities die verschijnen na de dag dat je koppelt. Het bedrag wordt enkele dagen na jouw bestelling afgeschreven?

Je kunt dan een ander welkomstgeschenk uitkiezen. Je krijgt jouw product 14 werkdagen op zicht. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt! Profiteer hier van korting op jouw Donald Duck Junior abonnement of geef een abonnement cadeau 12 april

Je kunt ook een Donald Duck Extra abonnement cadeau doen. Abonnementsvoorwaarden Over de leverdatum van het eerste nummer ontvangt u van ons bericht. En telefoontje met onze klantenservice is voldoende om dit te regelen. Neem hiervoor contact op met klantenservice,  klik hier. Eerst proberen.

Zolang de voorraad strekt, donald duck extra abonnement. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voordeel voor jou als abonnee

Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Donald Duck Extra aanbieding onder voorbehoud. Alles verwijderen. Voor bezorgadressen buiten Nederland ontvang je geen korting of welkomstgeschenk en tevens gelden er afwijkende prijzen.

Je betaalt door donald duck extra abonnement van een eenmalige automatische incasso. Betaling geschiedt per automatische incasso, de abonnementsprijzen met ingang van de tweede betaaltermijn zijn als volgt: Print Betalingsperiode Prijs autom.

De eerste betaling betreft de termijn en het bedrag zoals in de aanbieding op de shop vermeld staat!

Ook in categorie:
    06.10.2019 10:23 Iman:
    Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch. Als abonnee van Donald Duck Extra ontvang je elke 4 weken een extra portie Donald Duck, bomvol avontuur.

    02.10.2019 02:44 Arentje:
    Altijd leuk voor liefhebbers van Donald Duck weekblad!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com