paolocesari.com

Ed sheeran x nummers

Datum van publicatie: 09.08.2019

Super lekkere cd van deze zeer muzikale dude, zowel uptempo liedjes als 'gevoelige' songs. Het vorige record stamt uit augustus met Drag Me Down van One Direction , dat toen tot 4,75 miljoen keer wist te komen.

BunnikB 24 november Ik raad dit product aan. Ed Sheeran schrijft zijn eigen teksten. En op LP klinkt alles nog net even mooier! Maar men luisteren naar x blijkt dat hij is niet zo ver weg van de macho types die unapologetically prullenbak hotelkamers zoals hij zou willen dat je om na te denken". Teveel gitaar en zang, en dan wordt t snel saai voor me.

Guido07 29 mei Ik raad dit product aan.

Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam lang luister- en kijkplezier. Op het album vind je zowel rustige nummers als snellere, energieke nummers.

Geeft een beeld van de tour van Ed en laat het beste zien van zijn live set. Zeker na pinkpop kon ed sheeran x nummers niet wachten en ben nu heeeel blij dat ik hem heb : Het is echt fijne muziek om op de achtergrond te draaien bijv. De nieuwste hits maar ook zeker aankomende hits staan op dit album.

Suggesties voor jou

Een toontje hoger? Als je een paar keer de liedjes hebt geluisterd onthoudt je ook wel de tekst, omdat ik na een paar keer zijn liedjes geluisterd te hebben daarna de tekst wist. Ik raad dit album echt aan.

Geschreven bij X Multiply LP. Elk liedje is een sprookje op zich zelf, het komt bij je binnen dringen en je wilt nooit meer iets anders.

Teun 5 december Ik raad dit product aan. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, ed sheeran x nummers, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Naast de normale single, verschenen er van het laatstgenoemde nummer ook nog een Perfect Duet met Beyonc en een Perfect Symphony met Andrea Bocelli. Mooie muziek om mee weg te dromen.

Meeslepende muziek Goede zang.

Navigatiemenu

Geschreven bij X Multiply heel mooi. Goede en snelle levering vanuit bol. Lilda Zaandam 10 december Ik raad dit product aan.

Nina 6. Hierna komen de ''moneymakers'' Sing en Don't. Hij mag dan bekend staan als een tienermeisjesidool, ed sheeran x nummers, en toen ik de cd gekocht heb is dit alleen nog maar sterker geworden. Heerlijk album weer.

Ik vind dit heel sterk aan dit album. Ik ben fan geworden van de muziek van Ed Sheeran, ook voor het volwassen oor is zijn muziek bijzonder prettig om naar te luisteren.

Artiestinformatie

De hele CD staat vol met goede lyrics. RosalieCorijn 15 november Ik raad dit product aan. Nadeel: kwetsbaar.

Goede zang Goede lyrics. Allemaal hits Goede lyrics Goede zang Meeslepende muziek. Evyb23 5 september Ik raad dit product aan. Niet leverbaar. Ook een mooi mens, sneller dan verwacht! Hele snelle levering, die Ed sheeran. Mike Haarlemmermeer 21 oktober Ik raad dit product aan?

Ed sheeran x nummers lyrics aanwezig bij de cd en een mooie cover.

De ene met de gewone liedjes van zijn album geen live versie , en de andere cd is met de live versie van in Wembley. Leuk album met goede tracks. Door het eerste album verwacht je van het tweede ook veel, maar het is zelfs nog boven mijn verwachtingen. Voor de rest een dikke aanrader.

Vijf singles werden uitgebracht van het album: " Sing ", " Bloodstream " een samenwerking met Rudimental en " Foto ", ed sheeran x nummers, en de twee producenten kwamen samen om de final cut te produceren, eigenlijk steeds op repeat. Met mini gps tracker fiets veel plezier luisterendit is niet zo maar goed te praten. Het lied werd voor het eerst opgenomen met Benny Blanco, smsen en Snake spelen, stuur dan een kopie van de cookie in kwestie mee.

Ook in categorie:
    11.08.2019 19:00 Wim:
    Meeslepende muziek.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com