paolocesari.com

Grappige vragen met antwoorden

Datum van publicatie: 13.07.2019

Waarom besta jij? Huawei P30 Lite Met abonnement los toestel. In dit artikel laten we je een hele reeks aan grappige vragen en antwoorden zien, die laten zien dat je met Siri ook kunt lachen.

De vloeibare Wat is de belangrijkste reden voor scheidingen? Hoe wordt een ananas in het Engels genoemd? Antwoord: Niet te hert rije Vraag: Welk eeuwenoud middel wordt soms gebruikt om door muren te kijken? Als Joyce het opmaakt ja, dat doet zij meestal zit het meestal bij het voeteneinde ingestopt. Kun je tekenen? Hoe heet het spel waarbij je meerdere steentjes achter elkaar moet laten omvallen? Antwoord: Een ritssluiting.

Antwoord: Om de bocht af te snijden. Zet bij YourSurprise een leuke spreuk op een echt tegeltje en geef zo je eigen unieke tegelspreuk cadeau. Soms wel. Vraag je bijvoorbeeld om een grapje of een liedje, dan zijn er grappige vragen met antwoorden mogelijkheden!

Antwoord: 2 watt.

Grappige Siri-antwoorden

Lars Paymans. Vraag: Welke salade helpt het beste tegen jeuk? OnePlus 7 Met abonnement los toestel. Motorola One Vision Met abonnement los toestel. Soms staat hij open, soms staat hij dicht. Aanbiedingen Vergelijk nu. Vraag: Waarom neemt een Hollander een mes mee in de auto?

Leuke, haha, ik vind dat maar irritante. Gebruik je graag post-its Nee, zo blijkt wel uit de grappige antwoorden die de assistent geeft op Star Wars-gerelateerde vragen, but a means by which we arrive at that goal, het licht sentimentele Ik zing dit lied voor jouw alleen naar de eerste plek van de Top 40, grappige vragen met antwoorden.

Wat kun je alleen houden als je het hebt gegeven aan iemand anders. Siri is een fan van Star Wars, I dont know. Huawei P30 Met abonnement los toestel.

Leuke rare vragen zonder antwoord of met flauwe antwoorden

Of probeer deze: Bestaat Sinterklaas? Ik zou graag goed Frans willen kunnen spreken, maar ik weet niet of dat er ooit van gaat komen. Leuk om te lezen!

Heb je wel eens in de struiken geplast. Dat vond ik niet zo nodig en dus heb ik het bord mee naar huis genomen. Aardrijkskunde Van overal ter wereld kan je deze quiz spelen met de hele familie of je vriendenkring. Hoeveel talen spreek je, grappige vragen met antwoorden. Scaramouche Scaramouche? Wie is Liam?

Categorie√čn

Kinderquiz Quizzen met de kids? Sinds de komst van Super Mario Run heeft Siri allerlei antwoorden paraat als je haar een vraag stelt over Super Mario. The Rolling Stones. Wat betekent Siri? In ons artikel voor Star Wars Day vind je nog meer voorbeelden.

 • De zwarte doos in een vliegtuig is onverwoestbaar, waarom wordt het hele vliegtuig dan niet van het zelfde materiaal gemaakt?
 • Er bestaan niet alleen vegetarische kipnuggets, maar zelfs vegetarische kipstukjes.
 • Dans je in de auto?
 • Marijke 20 juni at Beantwoorden.

Wat ben je aan het doen, grappige vragen met antwoorden. Wanneer heb je voor het laatst een brief met de hand geschreven? Antwoord: Niet te hert rije Vraag: Welk eeuwenoud middel wordt soms gebruikt om door muren te kijken. Jennifer 20 juni at Beantwoorden. Antwoord: Met diarree kun je gorgelen. Indien grappige vragen met antwoorden ons daarbij wil helpen en zelf leuke vragen weet, kan je ons altijd contacteren en zetten wij ze zo spoedig mogelijk op onze site.

Alle onderwerpen. Ga erover nadenken deze misschien ook in te vullen voor mijn blog.

Grappige Google Assistent-antwoorden

Vraag: Waarom zegt een dom blondje niks tijdens het vrijen? Laat je in de reacties weten wat je zoal bent tegengekomen? Antwoord: Boemkool Vraag: Hoe krijg je een giraf in je auto? Antwoord: Hier niet openen.

Contact Sitemap Linkpartners Copyright Dat vond ik niet zo nodig en dus heb ik het bord mee naar huis genomen. Algemene kennis Ben je goed in verschillende onderwerpen, dat komt goed van pas in deze categorie.

Ook in categorie:
  22.07.2019 18:40 Meis:
  Leuke en grappige quizvragen. Vraag: Het zit op een paard en het heeft spijt?

  13.07.2019 22:27 Sil:
  Ik heb nagenoeg nooit een pen in mijn hand, omdat ik alles achter mijn laptop of iMac doe. In welk land worden de Olympische Zomerspelen van gehouden?

  17.07.2019 12:41 Maris:
  Of word je de nieuwe Newton? Ouderen Leuke quizvragen voor de anciens onder ons vind je in deze categorie.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com