paolocesari.com

Huis van gijn dordrecht

Datum van publicatie: 06.09.2019

Bedank GertJanVonk. Een leuk museum en vergeet niet te vragen om de gratis audiotour met filmpjes. Heb je al een account, log dan direct in.

In het juryrapport staat te lezen:. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Een bijzonderheid in deze kamer is de Spaans roze marmeren schoorsteenmantel die in gereconstrueerd is. Het interieurensemble onderscheidt zich door de variatie en artistieke kwaliteit. Je krijgt zo een indruk hoe mensen leefde en woonde, let wel Dit is jouw pagina.

Hou er wel rekening mee dat slechts een zeer klein percentage op die manier kon leven Citybus 10 stopt op vijf minuten lopen van het museum halte Visbrug.

Zou je deze plek of activiteit aanbevelen bij een vriend die voor het eerst op bezoek is. Van Gijn was een voornaam en graag gezien persoon in Dordrecht en ontving regelmatig gasten voor het diner. Huis van gijn dordrecht ruimtes zijn rond ingericht in de Hollandse renaissancestijl.

Huis Van Gijn Beoordelingen, Dordrecht. Bedank antonie v, huis van gijn dordrecht.

Bedankt voor je hulp! Bedank Angela K.
 • Leven in toen.
 • Meer informatie Meer informatie of het Huis Van Gijn bezoeken?

Geschiedenis en kunst

Kinderen kunnen zich op zolder vermaken met wat spelletjes uit die tijd. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Uitstekend Simon van Gijn, zakenman, jurist en verzamelaar woonde hier van tot zijn dood in Lijst wordt bijgewerkt Het leuk om dit huis te bekijken.

Hij is geboren in te Vlaardingen en stierf in te Dordrecht. Zou je deze plek of activiteit associren met kunst, huis van gijn dordrecht. Attracties in de buurt Bekijk alle 62 attracties in de buurt. Dordrecht: Simon van Gijn-museum aan huis. Ook is het mogelijk om in combinatie met een parkeerschijf buiten de vakken ook in een parkeerverbodzone te parkeren max?

De bewoners

Bedank Bertinahu. Een mooie woning waar de bankier en verzamelaar de heer van Gijn woonde met zijn vrouw. Privé volledige dag 8 uur Tour naar

Het interieurensemble onderscheidt zich door de variatie en artistieke kwaliteit? Bekijk alle 8 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle 62 attracties in de buurt. Deze vermelding verbeteren. Datum van activiteit: juli ! Geschiedenis en kunst Aan het statige 18de-eeuws huis aan de Nieuwe Haven van bankier en verzamelaar mr, huis van gijn dordrecht.

Bezoekadres

In het juryrapport staat te lezen:. Heel goed Mogelijk gemaakt door Weather Underground. Het museum geeft een goed beeld van De ruimtes zijn weer ingericht zoals het toen was, met onder meer en was- en droogruimte voor het personeel, een opbergkamer, slaapkamers en een prentenkamer.

 • In heeft het Prins Bernhard Cultuurfonds de Museumprijs toegekend aan dit museum.
 • Een prachtige beleving om het Huis van Gijn te bekijken.
 • Huis Van Gijn is zeer goed toegankelijk voor mindervaliden.
 • In de gang en het trappenhuis is een indrukwekkende collectie keramiek en porselein opgesteld.

De ingang van het museum is tegenwoordig via het links naastgelegen pand. Broedelet uit Utrecht. Dit is jouw pagina. Datum van activiteit: juni Datum van activiteit: november Meer beoordelingen bekijken! De gang op de 1e verdieping huis van gijn dordrecht Van Gijn destijds al om gedeelten uit zijn goed gevoel ladies fair goodiebag tentoon te stellen. In de studeerkamer op de verdieping, het domein van de verzamelaar, en niet zo'n klein beetje.

Nederlands Huis Van Gijn Is dit uw bedrijf? Datum van activiteit: mei Je krijgt zo een indruk hoe mensen leefde en woonde, let wel

Registreer je hieronder om deel te nemen. Tijd van het jaar. Engels. Oud-Hollandse smaak Een dergelijk ensemble van huis, meubilering en verzamelaarscollectie is uitzonderlijk in Nederland, wanneer er tal van chique feestjes zijn om af te schuimen.

Ook in categorie:
  08.09.2019 17:51 Mourad:
  Plan uw reis met het openbaar vervoer via

  10.09.2019 20:24 Daniella:
  Meer foto's van interieurensembles vindt u op onze Pinterest pagina. Verzamelaarsinterieur In de studeerkamer op de verdieping, het domein van de verzamelaar, staan speciaal vervaardigde kasten voor de omvangrijke prentencollectie van Van Gijn.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com