paolocesari.com

Lijn in koptekst word verwijderen

Datum van publicatie: 16.09.2019

Is dit misschien uw probleem? Let op: in Word 97 wordt het menu Autocorrect genoemd, en wordt het vakje Randen genoemd.

Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker? Verwijder alleen de kopregel maar bewaar de koptekstinformatie Verwijder alleen de kopregel maar bewaar de koptekstinformatie met slechts één klik Verwijder alleen de kopregel maar bewaar de koptekstinformatie U kunt de instellingen voor de kopranden wijzigen om de horizontale lijn in de kop van het document te verwijderen. Maar als er meerdere verschillende kop- en voetteksten in één document zijn, hoe kunt u ze allemaal in één keer verwijderen?

Zie screenshot: 2. Wat er misschien wel kan zijn is dat ik een bepaalde volgorde van uitvoering moet toepassen om succes te hebben. Je wachtwoord vergeten?

Bronnen PC Mag. Je wachtwoord vergeten. Hoe kunt u zowel de koptekst als het voettekst- en paginanummer in een Word-bestand invoegen. Gratis om te proberen zonder beperking in dagen. Excellent - used method 3 and was able to remove different headers from a page document in under 2 minutes!!.

Verwijder alleen de kopregel maar bewaar de koptekstinformatie Verwijder alleen de kopregel maar bewaar de koptekstinformatie met slechts één klik Verwijder alleen de kopregel maar bewaar de koptekstinformatie U kunt de instellingen voor de kopranden wijzigen om de horizontale lijn in de kop van het document te verwijderen. Re: Kop- en voettekst met lijn by floris v » Tue May 10, pm Tja, dat is weer een geval van het probleem niet goed formuleren.
  • Method 3 Solved my problem!!
  • Klik in het scherm Randen en arcering op de knop "Geen".

Een lijn tekenen

Forum Krijg forumondersteuning. Loading comment Users browsing this forum: Google [Bot] and 0 guests. Als u niet bekend bent met de VBA-code, kunt u ook de Inspecteer het document functie van Word om alle kop- en voetteksten met gemak te verwijderen. Thank you so much!

  • Wachtwoord Resetten. Verwijder alleen de kopregel maar bewaar de koptekstinformatie Verwijder alleen de kopregel maar bewaar de koptekstinformatie met slechts één klik Verwijder alleen de kopregel maar bewaar de koptekstinformatie U kunt de instellingen voor de kopranden wijzigen om de horizontale lijn in de kop van het document te verwijderen.
  • Doordat uw bureau Kutools for Word 's Wis kopregels kunt u alle horizontale kopregels verwijderen, maar de inhoud van de kop van het hele document behouden met slechts één klik.

Zie screenshot:? Stel dat uw document is verdeeld in meerdere secties en elke sectie heeft elke kop- of voettekst, lijn in koptekst word verwijderen. Ook Floris en Romke wil ik danken voor hun inzet. VBA-code: verwijder alle verschillende kop- en voetteksten in het huidige document:. Stuck at work 1 years ago.

Een lijn invoegen door een paar tekens te typen

Voeg hoofdstuktitel toe aan kop- of voettekst in Word-document Normaal gesproken kunt u de kop- of voettekst met documentpad, naam snel en gemakkelijk invoegen in een Word-bestand. Vul het e-mailadres in dat bij uw account. Re: Kop- en voettekst met lijn by RPG » Mon May 09, pm Hallo Open stijlen en opmaak Select pagina stijlen select koptekst blijf op deze tabpagina werken activeer koptekst aktiveer meer select dan de gewenste opties voor Randen Het staat beschreven in de helpfile onder: kopteksten;opmaak Romke.

Nederlandstalige gemeenschap van gebruikers van Apache OpenOffice, LibreOffice en alle daarvan afgeleide producten Skip to content.

Re: Kop- en voettekst met lijn by pvaken Tue May 10, am Voorbeeld kop- en voettekst. Zie screenshot:. The headers live in the margins. Users browsing this forum: Google [Bot] and 0 guests. Doe hetzelfde bij de tab Randen.

Hoe alle kop- en voetteksten in Word verwijderen?

En hoe u de kopregel kunt verwijderen als u deze niet meer nodig hebt en alleen de koptekstinformatie bijhoudt? Gratis om te proberen zonder beperking in dagen. VBA-code: verwijder alle verschillende kop- en voetteksten in het huidige document:.

Lees verder!

You are guest Sign Up? Lijn in koptekst word verwijderen kunt de lijn zelf niet selecteren, omdat hij 'er niet echt is'. Gebruikersnaam vergeten. De uitvoering toepassen zoals beschreven in de helpfunctie bracht tot nog toe geen soelaas?

Method 3 Solved my problem!. Zie screenshot:. Klik in het scherm Randen en arcering op de knop "Geen".

Lijn in koptekst

In de pop-out Documentinspecteur dialoogvenster, vinkt u alleen de Koptekst, voetteksten en watermerken optie in het dialoogvenster, zorg ervoor dat andere opties niet zijn aangevinkt. Word-document afdrukken zonder kop- en voettekst Als uw Word-document kop- en voetteksten bevat, worden bij het afdrukken van dit document standaard ook de kop- en voettekst afgedrukt.

En alle horizontale kopregels onder de kop zijn in één keer verwijderd.

En klik lijn in koptekst word verwijderen op Koptekst gmail email from google voettekst sluiten om de bewerkingsmodus te verlaten en de koptekstinhoud op pagina n is in n keer verwijderd. We zullen je laten zien hoe je van deze lijn in je document af kunt komen, en hoe je in de toekomst kunt voorkomen dat hij automatisch verschijnt. Zie screenshot: 2.

Ook in categorie:
    22.09.2019 23:18 My:
    Log in. Wachtwoord Resetten.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com