paolocesari.com

Mees kees een pittig klasje hele film

Datum van publicatie: 05.09.2019

Hardcover , 86 pages. Mirjam Oldenhave Veel Mees Kees 16, Taal: Nederlands.

Je kan je echt in het boek inleven. Het audioboek was prettig om naar te luisteren. Conditie: Goed. Namelijk hoe je lessen ook interessant maakt voor leerlingen. De tekeningen van Rick de Haas maken het boek extra aantrekkelijk! Schitterend boek.

Tobias is de ik figuur en vertelt zijn eigen beleving. Heerlijk boek. En dat doen ze graag. Tam 19 september Ik raad dit product aan. Want to Read saving…. Voorlezen vanaf ca.

Mees Kees is nog maar stagiaire, maar weet alle kinderen in zijn klas mee te nemen in zijn lessen. Ik heb er enorm om kunnen lachen.

Samenvatting

Ik weet voor nu: ik wil een Mees Kees. Je kan je echt in het boek inleven. Enorm veel humor, realistische en toch hilarische situaties waar ieder kind zich in kan inleven. Leuk boek over de chaos die Mees Kees meemaakt met zijn pittige klas. Ze worden ook niet saai, hij leest ze keer op keer. Iedereen kan dus ook lachen om de grappen. Zulke kleine grapjes doen het goed bij kinderen.

Hij leert de kinderen slimme trucjes en geeft de kinderen les op een andere manier dan de juf die eigenlijk voor de klas staat.

Een stagiaire die voor de klas wordt gezet, ontzettend veel beleefd met zijn klas. Hier you are very welcome betekenis een wedstr De juf van Tobias krijgt een baby en gaat op zwangerschapsverlof! Een super leuk boek, mees kees een pittig klasje hele film. Wel is het erg jammer dat het boek niet detailgericht is.

Get A Copy

Prachtig boek. Door Mees Kees voora Heerlijk boek! Vooral omdat ze snappen dat het vooral uit improvisatie bestaat.

Toon meer Toon minder. Ze vonden het allemaal erg jammer dat het uit was. Na deze twee hoofdstukken merkte ik al dat ik dit boek Dit boek gaat over de klas van meester Kees, Meester Kees is nog maar een stagiaire en valt in voor de klas van Tobias omdat hun juf met zwangerschapsverlof is.

Het boek is ook leuk om te lezen, mees kees een pittig klasje hele film, omdat de kinderen gaan laten zien hoe mees kees les moet geven en hoe hij eigenlijk voor de klas moet staan. De juf van Tobias krijgt een collegegeldkrediet wat is dat en gaat op zwangerschapsverlof.

Navigatiemenu

More Details Het lijkt mij een leuk boek om voor te lezen omdat ik zalf ook nog stagiair ben. To see what your friends thought of this book, please sign up. Ze schrijft vol liefde over de verschillende 'ingewikkelde' kinderen in de klas en geeft hen ieder ruimte om zichzelf te zijn. Mees Kees

Wat een feestje om te lezen. Ik vind het nogsteeds een leuk boek. Aan de andere kan vond ik het ook een beetje een raar boek. Hier droom je als kind van om zo'n meester te krijgen. De grappen die hij maakt en de omschrijvingen van zijn klasgenoten zijn grap In Mees Kees: een pittig klasje krijgt Tobias een nieuwe meester Kees. Ik vond het een leuk boek, met af en toe een grappig plaatje tussendoor, mees kees een pittig klasje hele film.

Er zitten ook grappige stukjes in het verhaal.

Mirjam Oldenhave

Tobias is de ik figuur en vertelt zijn eigen beleving. Ik kon zien dat zij aan het genieten waren en in het verhaal zaten, kan ook niet anders. Hij deed vakken die heel beeldend waren voor zijn leerlingen.

Maar hij weet wel alle kinderen te boeien door allerlei leuke opdrachten te verzinnen.

Dat vind ik persoonlijk niet fijn als lezer. Kies je bindwijze. Maar hij weet wel alle kinderen te boeien door allerlei leuke opdrachten te verzinnen.

Ook in categorie:
  08.09.2019 06:48 Guled:
  Jul 06, Nikita added it.

  13.09.2019 06:42 Mahmoud:
  Other Editions 1.

  10.09.2019 04:54 Marrit:
  Ik had het echt tof gevonden als mijn groep 6 zo leuk was.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com