paolocesari.com

Menukaart restaurant de ringweg groningen

Datum van publicatie: 09.10.2019

Great food  · Cosy atmosphere  · Romantic atmosphere. Bedank bwe. Best Western Hotel Groningen Center.

Beoordeeld op 27 oktober een gezellige restaurant en een goed bediening. Is dit een Europees restaurant? Bedank Wybren-Petra.

Ook lunch of diner van de dag. Photo contributed by Zjoly Onrust. Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

The Escape Hunt Experience Groningen. Dit restaurant wordt veel gebruikt de zakenmensen Kleine vergaderingen terwijl lunch of Diner Goede en vriendelijke bediening Menukaart restaurant de ringweg groningen locatie. June 26. January 22. De gerechten zijn op ieder moment van de dag te bestellen, wij voeren dus geen aparte lunch- en dinerkaart meer.

Schrijf een beoordeling.

Untouchables MC Personal Blog.
 • Wat doe je als je voor je werk naar Groningen moet dan neem je je vrouwtje mee.
 • Bediening al jaren super: Groningse eerlijke nuchterheid.

Wij beschikken over voldoende fietsenrekken. Bediening al jaren super: Groningse eerlijke nuchterheid. Forgot account? Nederlands, Europees. January 22 ·.

 • Schrijf een beoordeling.
 • Beoordeel vertaling  Goed  OK  Slecht. Ons restaurant is gelegen in de wijk Helpman, grenzend aan de ringweg en op slechts een steenworp afstand van het FC Groningen voetbalstadion.

Beoordelingen filteren. Restaurant De Ringweg Restaurant. Prima restaurant met een erg uitgebreide kaart en snelle service. De stadstuin rondom ons restaurant is uniek. Hij is zo bang dat het met olieverf zo'n smeerboel wordt. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief!

Meer informatie

Vanaf het terras kijk je uit over prachtige natuur en heb je de beschikking over een gezellige pingpongtafel, diverse lounge banken en sta tafels. Wij zijn graag bereid een passend voorstel voor u te maken. Deze zalen zijn multifunctioneel inzetbaar waardoor het mogelijk is om meerdere zalen aan elkaar te koppelen. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

April 26 Groningen. Is dit een Nederlands restaurant. De gerechten hierop zijn ieder moment van de dag te bestellen.

Bedank bwe. Kellyman Basiran is feeling nice at Restaurant De Ringweg.

Controleer beschikbaarheid

Samen streven wij naar zowel een harmonieuze omgeving als een eerlijke smaak. June 26 ·. Ook lunch of diner van de dag.

 • Beoordeeld op 4 augustus Zure ervaring.
 • Menukaart Drankenkaart.
 • August 13 at AM · Groningen ·.
 • Beoordeeld op 2 juni een gezellige restaurant en een goed bediening.

August 13 at AM Groningenmenukaart restaurant de ringweg groningen. Bekende voor zakelijke bijeenkomsten, gezellige bar, grenzend aan de ringweg en op slechts een steenworp afstand van het FC Groningen voetbalstadion.

Attracties in de buurt Bekijk alle attracties in de buurt. Als de parkeerplaats vol is kunt u even binnenkomen voor verder parkeerinstructies. Facebook Instagram Timberland laarzen zwart dames Wij zijn graag bereid een passend voorstel voor u te maken.

Gezellig ingericht ook.

Contactgegevens

Willem Mook added a new photo — at Restaurant De Ringweg. Vertaling verbeteren. Accessibility Help. Datum van bezoek: maart

Zeer voordelig Naast restaurant ook een snackbar aanwezig, wel afgezonderd van het restaurant gedeelte. Near Restaurant De Ringweg. Alle restaurants in Groningen weergeven.

Ook in categorie:
  19.10.2019 22:58 Ludovica:
  Kaart zeer gevarieerd.

  10.10.2019 10:03 Everhard:
  Kan een veganist goed eten bij dit restaurant? Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com