paolocesari.com

Mijn messenger account verwijderen

Datum van publicatie: 26.09.2019

We hebben je een e-mail gestuurd! Steeds meer grote namen sluiten zich aan bij het protest tegen Facebook.

De messenger functie is inmiddels niet meer beschikbaar via de Facebook App. Scrol in de lijst naar de Messenger-app. CRKBO gecertificeerd:. Categorieën: Facebook. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Ben ook a-technisch.

Artikel schrijven. Gebruik de mobiele website van Facebook om berichten te lezen en versturen, mijn messenger account verwijderen. Het Content Management-team loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat het werk aan alle kwaliteitseisen voldoet?

OnePlus 6T Met abonnement los toestel. Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen.

Facebook-account verwijderen doe je zo

Gebruikersnaam: E-mail:. Hi Heleen, helaas heeft Facebook deze optie helemaal omzeep geholpen. Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien!

Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen. Maar hoe zit dat met Messenger, het chatprogramma van Facebook? De messenger functie is inmiddels niet meer beschikbaar via de Facebook App.

Toch blijf ik voortaan ook daar bij elke update goed kijken naar de gebruikers voorwaarden. Over dit artikel Dit artikel mijn messenger account verwijderen nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid? Probeer het opnieuw. Motorola Moto G7 Met abonnement los toestel. Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten.

Gerelateerd

Download onze app. Als je inlogt en instemt met heractivatie, kun je weer gewoon je profiel en nieuwsfeed inzien. Wordt dit dan ook automatisch gedeactiveerd?

Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Bevestigingsmail verstuurd. Facebook ligt flink onder vuur, mijn messenger account verwijderen, berichten kunnen sturen. Ik wil weer gewoon via fb, doordat het bedrijf slechts minimale stappen lijkt te zetten om de verspreiding van uitgelekte accountgegevens tegen te gaan.

Alvast bedankt yelle Groetjes Noor Beantwoorden.

Advertenties en adblockers

Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Hoe zit het daarmee? Gerelateerd Verslaafd aan social media? Hoera, je account is nu geactiveerd!

  • Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast.
  • Het inloggen is niet gelukt.
  • Als je de Messenger-app van je iOS-apparaat wilt verwijderen, kun je het beste beginnen door een van je apps een paar seconden ingedrukt te houden tot alle app-iconen beginnen te trillen.
  • Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker?

Home Anders software Messenger account verwijderen. Steeds meer grote namen sluiten zich aan bij het protest tegen Facebook? Let op: als je je account verwijdert, verdwijnen alle gegevens die gekoppeld zijn aan je Facebook-profiel. Oops… er ging mijn messenger account verwijderen mis. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Voorlopig Whatsapp dan maar. E-mail: Wachtwoord: Wachtwoord vergeten.

Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen?

Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:

Wachtwoord vergeten? Het inloggen is niet gelukt. Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast.

Oh nee fuck. Selecteer AppsApplicaties of Applicatiebeheer. Mocht je later toch weer Facebook willen gebruiken, dan hoef je de app enkel opnieuw te openen.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com