paolocesari.com

Restaurant t hoogt soest

Datum van publicatie: 12.10.2019

Dit alles werd omringd door vieze tafels met dode Vlijtige Liesjes. Ze waren alleen wel vergeten om 't brood te brengen maar dit terzijde. Ook voor zakenlunch of feestelijke partijen.

En bij het toetje kwam al het personeel zingend naar buiten met een vuurwerk fonteintje. Deze website gebruikt cookies Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Karnemelk was super waterig. Leuke locatie om voor het eerst wat te eten met mijn kinderen, gezellig op het terras.

Dan zien we hoe de slagroom op onze warme chocomel wordt gespoten en voordat we die aangereikt kregen was alles al langs de beker gelopen, de slagroom niet meer zichtbaar en de chocolademelk lauw.

Koos de Ruijter. Vis aangebrand Entrecte taai PeperSaus flauw. Oda kools. Achter het restaurant is een ruime parkeergelegenheid. In een woord super. Hebben zaterdag 21 juli de verjaardag van mijn broer bij het hoogt gevierd.

Had een Argentijnse steak van gram. Dit alles werd omringd door vieze tafels met dode Vlijtige Liesjes.

Contactgegevens

Erg jonge bediening die liever thuis zitten dan op het werk! Klein, knus en supergezellig! Dan zien we hoe de slagroom op onze warme chocomel wordt gespoten en voordat we die aangereikt kregen was alles al langs de beker gelopen, de slagroom niet meer zichtbaar en de chocolademelk lauw. Zeker een aanrader dus! Hotels in de buurt ». Toen de koffie eindelijk werd gebracht een lunchkaart gevraagd, deze werd gebracht nadat een van ons naar binnen was gegaan om nog een keer de kaart te vragen.

We zitten in de verkeerde hoek, denk ik. Lekker gegeten, leuke aankleding en ook nog eens lekker eten!!. Aardige bediening, en het eten echt prima. Vrij smakeloos. Voor t eerst en meteen t laatst hier geweest?

Hoe was jouw ervaring?

Bediening is wel getraind om gasten van drankjes te blijven voorzien. Hotels in de buurt ». Heel jammer, want de plek is fantastisch.

Klein, knus en supergezellig. De spareribs smaakten prima. Kom uit een horeca familie en ben vanmiddag voor een late lunch met mijn zoon naar restaurant 't Hoogt geweest. Voorgerecht top. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

Er werd maar vanuit gegaan dat onze kleindochter met de handen zou eten en zij kreeg dan ook geen bestek. Heerlijk gegeten. Jammer, plakje komkommer en stukje tomaat hadden veel beter gewerkt. Tosti was koud en de kroketten ook, daar zat geen boter bij en ook geen mosterd.

 • Wij wandelen uren door de soester bossen en vinden het dan gezellig een kopje koffie gebakje een soepje of een broodje te consumeren.
 • Een stenen bakje fritessaus stond op de frites kan beter los gegeven worden.
 • Jammer dat je als klant terwijl je regelmatig binnenkomt zo'n teleurstelling ervaart maar gelukkig dat soest meerdere restaurants heeft.
 • Een dikke welverdiende 0 voor service.

Leuk met vriendjes en vriendinnetjes, je restaurant t hoogt soest klas of op een kinderfeestje, deze tent zou een goudmijn kunnen zijn. De anderen hadden slibtong en gamba's. Leuke en gezellige locatie met een mooi terras.

Een grote tegenvaller en zo dacht de hele groep van 10 er over. U hoeft dus geen drukke weg over te steken. We waren allen enthousiast en hebben super gegeten. Jammer, people go for dinner.

Mochten we weer in de buurt zijn, gaan we hier zeker weer eten. Wat is het eten daar schandalig. Jammer, deze tent zou een goudmijn kunnen zijn!

Jammer, want het leek van tevoren een leuke tent. Lekker gegeten, goed en vriendelijk personeel. Ronduit slecht.

Ook in categorie:
  13.10.2019 02:07 Dyanne:
  Moesten ernorm lang wachten tot we konden afrekenen, andere mensen moesten zelf naar binnen om iemand te zoeken zodat ze konden betalen

  16.10.2019 13:22 Josina:
  Na een lekkere wandeling een leuke en lekkere lunch dachten we.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com