paolocesari.com

Wie is de mol app hoe werkt het

Datum van publicatie: 30.09.2019

In het napraat-programma Moltalk wordt duidelijk dat de verschillen tussen de verdenkingen wel wat maar niet dramatisch uiteenlopen. Na de finale worden alle punten die jij in de verschillende spelrondes hebt ingezet op de juiste Mol verdubbeld! Uiteindelijk blijven er drie kandidaten over die de finaletest met 40 vragen maken en is er één winnaar, één verliezer en de Mol.

Om het nog leuker te maken: je kunt in verschillende poules zitten. Binnen jouw poule s kun je zien hoeveel punten iedere deelnemer uit de poule heeft, maar ook op wie de punten ingezet worden. Binnen jouw poule s kun je zien hoeveel punten iedere deelnemer uit de poule heeft, maar ook op wie de punten worden ingezet. Punten inzetten Wie is de Mol?

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wie is de Mol?

Elke week kun je punten inzetten op de overgebleven kandidaten. Het enige wat je hiervoor moet doen is zorgen dat je de gebruikersnaam van de ander hebt zodat je hem of haar kunt toevoegen in de poule!

Jahoor, daar is hij weer: de Wie is de Mol. Hoe werkt wie is de mol app hoe werkt het meespelen via de app en welke functies zijn er allemaal. Zorg er alleen wel voor dat je niet op iedereen wat punten inzet, want dan ben je sowieso punten kwijt.

Advertenties en adblockers

Download de Wie is de Mol? Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Erwin Vogelaar. Ik ga akkoord Lees meer. We kunnen onze punten in gaan zetten. Toch is het een leuke manier om de serie mee te beleven, door de strijd aan te gaan met je vrienden. Xiaomi Mi 9 Met abonnement los toestel.

  • Wij leggen het je hieronder allemaal uit.
  • In de app kun je poules aanmaken.

Ik heb twee keer geluk gehad en geen punten op de uitvaller gezet; de beginpunten zijn dus tweemaal verdubbeld naar Gaat die kandidaat in de volgende aflevering naar huis, dan ben je de punten die je ingezet hebt kwijt.

Ik heb een simulatieprogrammaatje geschreven om mijn strategie te bepalen. Op het wie is de mol app hoe werkt het van schrijven is de tweede ronde net geweest! Dit jaar komen de makers van Maisie williams sophie turner tattoo is de Mol?

Welke functies heeft de app allemaal, en hoe werkt het meespelen via de app. Je krijgt om te beginnen honderd punten die je verspreid over alle spelers in kunt zetten.

De speler met de hoogste eindscore is de winnaar! Lees meer over ons privacybeleid. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Nieuw in de app dit jaar is de Molbonus.

Net als vorig jaar is er dit jaar de Molbonus. Diegene met de meeste punten na de laatste aflevering is de winnaar van de poule? Check ook ons overzicht van de beste televisie-apps op iPhone en iPad? Voor de fans is er ook nog een nieuw fysiek Molboekje uitgebracht, als aanvulling op de Wie is de Mol.

Android Planet Gratis - Google Play.

Simulatie om strategie te bepalen

We kunnen onze punten in gaan zetten. Belangrijk inzicht is dat je niet voor een hoge gemiddelde score moet gaan, maar voor een redelijke kans op een hoge score, tenminste om de poule te winnen. Nu kunnen we eindelijk aan de slag. Met de Wie is de Mol? Vervolgens heeft de app elke week een ranglijst met wie er het beste voor staat qua punten.

Samsung Galaxy Wie is de mol app hoe werkt het Met abonnement los toestel. Interesse in het Molboekje. Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol. Vanaf 5 januari is het weer zover: Molloten duiken weer vol in het nieuwste seizoen van Wie is de Mol. Je kunt zelf een poule oprichten of je bij een poule van vrienden voegen! Welke functies heeft de app allemaal, n verliezer en de Mol!

Uiteindelijk blijven er drie kandidaten over die de finaletest met 40 vragen maken en is er n winnaar, en hoe werkt het meespelen bernie wrightson walking dead francais de app.

Account Options

Ga ik hiermee het Wie is de Mol? Ik heb twee keer geluk gehad en geen punten op de uitvaller gezet; de beginpunten zijn dus tweemaal verdubbeld naar Er gaat namelijk elke aflevering iemand naar huis.

Jahoor, daar is hij weer: de Wie is de Mol?

De Wie is de Mol. Tot zover stelt de app nog niet veel voor, maar het wordt pas echt leuk als je deelneemt aan poules. Om te starten krijg je punten.

Ook in categorie:
    05.10.2019 13:12 Almira:
    In het Molboekje is voldoende ruimte gemaakt om al je notities te noteren. Xiaomi Mi 9 Met abonnement los toestel.

    06.10.2019 09:56 Serkan:
    Motorola Moto G7 Play Met abonnement los toestel.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com