paolocesari.com

Zuurkoolschotel met gehakt ananas creme fraiche

Datum van publicatie: 02.10.2019

Aanmelden ». Volg je een kookboek, dan ontvang je automatisch bericht als de eigenaar nieuwe recepten toevoegt. Heb je van dit recept genoten?

Inloggen Log in om je opgeslagen recepten te kunnen bekijken. Breng op smaak met zout en peper. De andere helft bewaar je afgedekt in de koelkast. Zoek in alle artikelen. Vanavond gemaakt en erg lekker! Laatste nieuwsberichten Smulpaapje weekmenu 36 Smulpaapje weekmenu 35 Smulpaapje weekmenu Dan kun je heel gemakkelijk de harde kern wegsnijden.

Registreren Uw wachtwoord vergeten. Meng de zuurkool koud met de creme fraiche. Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven, zeker met kinderen. Plannen Als je het druk hebt is het prettig om bij het koken vooruit te plannen, na een kwartiertje is je ovenschotel door en door warm en de kaas mooi goudbruin.

Schep de zuurkool met vocht en al uit de verpakking in een pan. Nog dikkere hit!

Schil de ananas door de kap aan de boven- en onderkant weg te snijden. Na de laag zuurkool stukjes ananas en rozijnen verdelen. In één woord héérlijk!
  • Wachtwoord resetten Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in.
  • Nederlands, Ovenschotel   min.

Zuurkoolschotel met ananas en gehakt uit de oven

Tags: aardappel , aardappel recepten , ananas , budget , gehakt , herfst , kerrie , kinderen , lekkere recepten , makkelijk , makkelijke recepten , recept , winter , zuurkool , zuurkool recepten. Voeg in een kom de inhoud van het zakje MAGGI Ovenschotel Zuurkool-crème fraîche met gehakt toe samen met ml koud water en ml crème fraîche. Zoek in alle artikelen.

Combineer met kerrie en ananas en gratineer deze ook nog even in de oven. Pingback: Relax Mama-weekmenu met boodschappenlijstje! HelgaThijsen heb hem gemaakt, hij was heerlijk.

En reactie Reactie van Ilona Met banaan ipv ananas is ook heel lekker! Voeg daarna het ei toe en roer het geheel nogmaals goed door. Eens een keer wat anders dan de gewone stamppot en door de appel en rozijnen lekker zacht en zoet van smaak.

Verwarm de oven voor op C of op C bij een heteluchtoven. Stuur zuurkoolschotel met gehakt ananas creme fraiche kind op expeditie in de supermarkt en laat ze producten zoeken. In n woord hrlijk.

Kies jouw supermarkt

Krientjes Lijkt me erg lekker en toepasselijk bij dit weer Bedankt voor het delen van dit recept Groetjes Karina. FAQ Contact. De andere helft bewaar je afgedekt in de koelkast. Giet ook alvast de zuurkool af in een vergiet.

En reactie Reactie van Ilona Met banaan ipv ananas is ook heel lekker. Beoordeel 4. En het was heerlijk. Niet zuurkoolschotel met gehakt ananas creme fraiche gaan prakken: hiervoor hebben we een staafmixer in huis. Dit is de eerste keer dat ik reageer op een gerecht, Ik heb al heel veel gerechten gemaakt van de site en het is nog nooit tegen gevallen.

Wat je nodig hebt

Het voordeel van de winter is die overheerlijke winter groentes. Spoel de aardappels schoon en kook ze gaar in een pan met licht gezouten kokend water.

Bewaar dit recept op Pinterest! Combineer met kerrie en ananas en gratineer deze ook nog even in de oven.

Facebook Twitter. Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden. Laat een reactie achter Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Eens een keer wat anders dan de gewone stamppot en door de appel en rozijnen lekker zacht en zoet van smaak. Krientjes Lijkt me erg lekker en toepasselijk bij dit weer Bedankt voor het delen van dit recept Groetjes Karina.

Uiteraard is de ovenschotel ook prima eerder voor te bereiden! Combineer met zuurkoolschotel met gehakt ananas creme fraiche en ananas en gratineer deze ook nog even in de oven.

Mijn Bewaarde recepten

Spekjes meebakken met het gehakt. Vries deze in om te kunnen bewaren voor een volgende ovenschotel. MAGGI helpt je graag bij het opdoen van ideeën voor het koken. Giet daarna af in een vergiet.

Om je favoriete recepten te bewaren moet je jezelf eerst registreren. Bovendien is het een goede manier om je kinderen te betrekken bij het koken.

Bewaar deze foto dan op een van je Pinterest borden!

Ook in categorie:
    03.10.2019 15:15 Hind:
    Hij is namelijk hartverwarmend! Zelfs mijn vrouw, die normaal niet van zuurkool houdt, heeft er met smaak van gegeten, dank!

    09.10.2019 22:01 Gino:
    Als je het druk hebt is het prettig om bij het koken vooruit te plannen, zeker met kinderen. Vanavond gemaakt en het is inderdaad hartverwarmend lekker!!!!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com