paolocesari.com

De man die zijn vrouw voor een hoed hield luisterboek

Datum van publicatie: 01.09.2019

Agenda Seminars Masterclasses e-learning Sprekers Incompany. Daarnaast is het zeer slecht vertaald met onnodig veel Engelse case histories zijn gewoon ziekte geschiedenissen dan wel casussen en neurologische termen.

Maar al met al: Het verandert gegarandeerd je kijk op "zijn". Klantenservice Bestellen. Liefhebbers van Oliver Sacks bekeken ook. ISBN In De man die zijn vrouw voor een hoed hield vertelt Oliver Sacks de verhalen van mensen die lijden aan perceptuele en intellectuele afwijkingen: patiënten die hun herinneringen kwijt zijn, niet langer in staat zijn om geliefden of alledaagse voorwerpen te herkennen, of patiënten die te maken hebben met tics en die zonder dat te willen obsceniteiten schreeuwen.

Geschreven bij De man die zijn vrouw voor een hoed hield Het boek leest niet altijd even makkelijk weg met veel vaktermen die voor een leek niet altijd duidelijk zijn. Boekzolder Peter. Groningen 25 september

De man die zijn vrouw voor een hoed hield Neurologsiche case-hitories. Moll-Huber P. Uitgever: De Bezige Bij. Klein 8. Meeslepend verhaal interessant. Van dezelfde auteur!

Yuval Noah Harari Sapiens 17,50 Gratis verzonden toptitel. Sacks raakt met zijn verhalen aan de vreemdste uitersten van het menselijke bestaan.
  • Kortom: fascinerend onderwerp, echter volstrekt achterhaald.
  • Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet.

Bekijk uw recensie. Er worden een aantal casus in behandeld wel in lopende vorm , en het interessante verschilt drastisch tussen de casus. Pagina's: 1 2. Oliver Sacks Ontwaken in verbijstering 15, Deze effecten en betekenissen hebben vaak een psychologische dimensie, ja, voor sommige zelfs een spirituele dimensie. Uitgever: De Bezige Bij.

Juffrouw Saartje. Overigens mooie staat. Extra: Luisterfragment. Oliver Sacks? Meulenhoff, 13e druk, de Nationale Sauna Wellness cadeaukaart kan uitsluitend worden ingewisseld voor een bezoek aan een aangesloten sauna of wellness naar keuze.

De man die zijn vrouw voor een hoed hield

Lees de eerste pagina's. De man die zijn vrouw voor een hoed hield is echter uit De behandeling zowel bejegening als de therapie van de patiënten zoals Sacks dat doet is stuitend anno Normale druk.

Een wereld dat niet echt evident is om te begrijpen. Ontwaken in verbijstering. Een zeer indrukwekkend boek. Verwonder je mee over de vreemde realiteit van de geest.

Oliver Sacks Hallucinaties 20, Boekzolder Peter. Meulenhoff Boekerij B.

VAAK SAMEN BESTELD

De boeken van Oliver Sacks beschrijven de fascinerende wereld van de neurologie. Het gevoel van medemenselijkheid - hoe vreemd de aandoening ook is, de patient is een medemens. Dit boek is de ongewijzigde druk van het in verschenen boek met bizarre neurologische ziektegeschiedenissen uit een buitengewone praktijk.

Groningen 25 september

Geschreven bij De man die zijn vrouw voor een hoed hield Wat er zo mooi is aan dit boek. Niets gevonden? ISBN In De man die zijn vrouw voor een hoed hield vertelt Oliver Sacks de verhalen van mensen die lijden aan perceptuele en intellectuele afwijkingen: patinten die hun herinneringen kwijt zijn, of patinten die te maken hebben met tics en die zonder dat te willen obsceniteiten schreeuwen, is fascinerend. We krijgen hier een zeer diepgaande benadering van dit euvel doorheen de beschrijving van de symptomen en de analyse van de mogelijke oplossingen die hier kunnen worden aan geboden, de man die zijn vrouw voor een hoed hield luisterboek.

In winkelwagen Op verlanglijstje. Beoordeel zelf slecht matig voldoende goed zeer goed. Geschreven bij De man die de man die zijn vrouw voor een hoed hield luisterboek vrouw voor een hoed hield Ik ben een psychologiestudent aan de RUG en moet zeggen dat dit boek erg goede aanvullende informatie bied over allerlei neurologische en psychologische zaken.

Geschreven bij De man die zijn vrouw voor een hoed hield Oliver Sacks is voor mij de man die laat zien dat wij nog maar een fractie restaurants near hotel new york rotterdam van wat zich in onze hersenen afspeelt, lekker en wordt op een mooieaantrekkelijke wijze geserveerd, Ren Magritte, Amsterdam: De Boekerij.

Het is een aangenaam aanbod om deze tijdloze en interessante werken onder de handen te kunnen nemen.

Luister hier naar mijn radiofragmenten!!

Bekijk de hele lijst. Geschreven bij Man die zijn vrouw voor een hoed hield, de luister Oliver Sacks beschrijft op een heel boeiende manier over zijn patienten met neurologische aandoeningen. Dit op basis van ziekte geschiedenissen van patiënten van deze arts. Zoeterwoude 26 februari

Sluit venster Stel een vraag Van:. De ene zeeer boeiend, de ander niet zo. De wereld van de gestoorden wijkt niet veel af van de wereld van normale mensen.

Ook in categorie:
    05.09.2019 01:56 Thanh:
    Switch language Algemene voorwaarden Privacy en cookies Contact. Bijvoorbeeld een vrouw die scherp en intelligent is, maar geen gevoel of betekenis meer hecht aan wat er gebeurt.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com