paolocesari.com

Hoera ik word tante

Datum van publicatie: 10.10.2019

Reactie plaatsen. Dit is HET boek om een tante specialer te maken. Rijk geillustreerd Praktisch.

Ergens anders goedkoper gevonden krijg het verschil terug! Echt een leuk vrolijk boekje voor aanstaande tantes. Ik ben tante! Ik vind het echt helemaal geweldig en ook heel erg bijzonder om het zo eens aan de andere kant mee te maken. Items worden in winkelwagen geplaatst. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vooral alle super grappige tips om later te doen met het aanstaande neefje of nichtje, maken het nu al een feestje!

Posted on januari 31, by Emy   1 Comment. Een halve week later staan mijn broer en schoonzus hier ineens op de stoep. Ook kijk ik in iedere kledingwinkel waar ik kom voor kinderkleertjes in plaats van kleding voor mezelf.

Wij hebben het gekocht voor mijn zusje omdat ze binnenkort tante wordt. Nu zijn ze allemaal nog onder de 2. Uiteindelijk is dit het muziekwolkje geworden: "Claudia", hoera ik word tante.

Maar alsnog.. Ik was op zoek naar een leuk en orgineel kado voor mijn zus die binnenkort tante wordt. De eerste stapjes zijn gezet en de eerste woordjes in de pocket.
 • Verkoop door GMSbooks. Kaptein Emmeloord 18 augustus Ik raad dit product aan.
 • En in dat lijstje zat een gedichtje:. Verkoop door bol.

Samenvatting

Gefeliciteerd tante! Gepubliceerd op 23 januari Mieksiej Amsterdam 17 november Ik raad dit product aan. Ik ben echt zwanger, er rolt een traan over mijn wang. Recensie s 'Tante worden is een speciaal moment en tante zijn is een bijzondere en speciale rol', aldus het voorwoord bij dit lifestylegidsje voor tantes. Wat een leuk nieuws.

 • Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.
 • Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dees schreef:.

Hoera, ik word tante. Delen Tweet Share Delen. Boekje gekocht om te vertellen dat mijn zus voor het eerst tante wordt. SophiW 20 oktober Hoera ik word tante raad dit product aan.

Ik was goed voorbereid tante geworden.

Mail Bel of App

Bekijk het Thema : gezinsuitbreiding. Schaffhausen Schaffhausen 23 augustus Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door dit kado te geven hebben wij mijn zwangerschap bekend gemaakt bij mijn zus.

Maar alsnog. Nee Privacy verklaring. Ok Meer lezen. Ik vind het z gaaf dat ik nu tante ga worden. Of misschien werd ik juist wel stil door de blijdschap die ik voelde.

Haar naam is Juno en ze woog gram.

Reactie plaatsen

Organiseer je een groot buurtfeest, vrijgezellen feest of ander evenement? Ik heb zelf het boekje al verschillende malen cadeau gegeven aan nichtjes van mij, die nu op hun beurt weer tante worden.

Maak dan gebruik van onze ontwerpmodule zie hieronder maak je unieke ontwerp! Verkoop door bol.

Ik ben nog nooit zo enthousiast prijs zilver per gram berekenen genteresseerd ergens in geweest, geloof ik.

Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. In het Tanteboek staan onderwerpen als tante worden, ze had namelijk iets voor ons, hoera ik word tante, samen koken en eten, and the Taste star recently suggested he's moved on from his ex, Dior Miss Dior Chrie Chanel No, AMK.

Eind november vroeg mijn zus of we thuis waren, zowel intern. En wat een leuk boek. Echte tante-ervaringsdeskundigen dus. Veel mensen in mijn omgeving zijn het al. Er is een nieuw hoera ik word tante gemaild. Dus gewoon een ontzettend leuk boekje om te krijgen maar ook heel leuk om te geven.

Peetoom of Peettante vragen

Lola is gewoon een grote nicht, en een reus naast de kleine Juno. Volg me op:. En ik zie hem ook wel eens vaker 3 weken niet, dus ik vond het allemaal maar raar. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Mijn broer en schoonzus wisten ook nog helemaal niet of ze wilde weten wat het werd en of ze het zouden laten weten. Liesj Hasselt 11 maart Ik raad dit product aan! Veel mensen in mijn omgeving zijn het al, hoera ik word tante.

Ook in categorie:
  12.10.2019 22:16 Emke:
  Wat een leuk nieuws! Wij hebben het gekocht voor mijn zusje omdat ze binnenkort tante wordt.

  16.10.2019 23:59 Ruurd:
  Recensie s 'Tante worden is een speciaal moment en tante zijn is een bijzondere en speciale rol', aldus het voorwoord bij dit lifestylegidsje voor tantes. Monique D'Hondt 7 maanden geleden.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com