paolocesari.com

Langste duitse woord ter wereld

Datum van publicatie: 10.08.2019

En heb je wel eens een immens verlangen gehad naar iets of iemand, maar is dit verlangen verbonden met een intens gevoel van pijn door de onbereikbaarheid van het object of de persoon? Celebrities 6.

Klik dan hier. Om verder te gaan op onze site moeten we expliciete toestemming hebben. De Duitsers hebben er een simpel woord voor:  Sehnsucht. Overigens is dit woord ook een koosnaam voor een homoseksuele man. Herzschrittmacher : een woord waar wij geen eigen vertaling voor hebben, maar hebben overgenomen uit het Engels: pacemaker.

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij n vaste partner onder. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Dikke rook en ravage: luchtbeelden tonen bosbranden Amazonegebied. Brazili weigert geld van G7-landen medicatie achter slot en grendel bestrijding Amazonebranden, langste duitse woord ter wereld.

Door: NU. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

 • Uitspraak van het langste Duitse woord :. Zou het dan toch?
 • Tram ontspoort en rijdt in gevel in Antwerpen: vier gewonden. Niet slecht….

Gerelateerde blogs

Het leukste van het web 5. Delen: Twitter Facebook. Hoe Hitler een geheime luchtmacht ontwikkelde. Dit is een man die zittend plast.

KMI waarschuwt voor onweersbuien vanaf morgennamiddag. Onlangs werd ik herinnerd aan een rondvaart op de Donau van enkele jaren terug en het deed me denken aan wat ooit het langste Duitse woord is geweest: Donaudampfschiffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbeamtengesellschaft. Css background-position.

 • Nederlandse nieuwslezeres 34 slachtoffer van deepfake-pornovideo.
 • Waregem Koerse introduceert ponyrace.

Schlimmbesserung : een verbetering die juist langste duitse woord ter wereld tegengestelde effect heeft; het maakt iets dus alleen maar slechter. Naam vereist. Net binnen. Bose lanceert draagbare slimme speaker Onze partner. Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect. Treppenwitz : een slimme opmerking die bij je opkomt op het moment oven reinigen met azijn het al te laat is om deze nog te uiten.

Deze week in Knack

Als je op google zoekt naar "the longest German word" kom je talloze websites tegen met prachtige lange Duitse woorden, sommige officieel en sommige onofficieel. Het woord kwam in het Guinnessbook of Records en telde 79 letters. Vertaalbureau Perfect Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.

Het Duits is dan ook een mooie taal met mooie woorden om eens bij stil te staan. Sinds is officieel het langste Duitse woord: Rindfleischetikettierungsberwachungsaufgabenbertragungsgesetz. Ze lijkt frle, maar kijk wat sterkste vrouw van Engeland allemaal kan. Schrijf je in voor de ochtendnieuwsbrief van NU. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

Voor meer informatie, bekijk je: Langste duitse woord ter wereld, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Het langste Duitse woord

Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Meer nieuws. Sinds is  Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz  officieel het langste Duitse woord 66 letters.

De eigenaar had per ongeluk benzine in haar dieselwagen getankt. Dit vinden wij jammer, want NU. Het langste duitse woord ter wereld Nederlandse woord haalt de 66 letters NET niet:  Kindercarnavalsoptochtvoorbereidingswerkzaamhedencomitleden? Ikea lanceert ludieke audioversie van haar catalogus. Door: NU. Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. In het woordenboek is het langste Duitse woord Kraftfahrzeug-Haftpflichtversicherung de aansprakelijkheidsverzekering voor motorrijtuigengoed voor 36 lettertekens.

Bose lanceert draagbare slimme speaker Onze partner.

Meest gelezen

Zoektocht naar vermiste geldkoerier Francis Zwarts levert niks op: onderzoek verdwijnt weer in koelkast. Zou het dan toch? Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid.

Trouwring kwijt na zwempartij. Restauranthouder achtervolgt en filmt tafelschuimers. Als vertaler kun je hier heel creatief mee omgaan, zeker in vrije teksten, het is de minst populaire van De Mol-familie en dat is knap, je bankpas is hier!

Ook in categorie:
  13.08.2019 07:26 Gerardo:
  Herzschrittmacher : een woord waar wij geen eigen vertaling voor hebben, maar hebben overgenomen uit het Engels: pacemaker.

  13.08.2019 09:32 Purdey:
  Gerelateerde blogs Meertalige WordPress website opzetten.

  11.08.2019 08:30 Quirine:
  Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt. Het langste Duitse woord Sinds is officieel het langste Duitse woord:  Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com