paolocesari.com

Olifant in de porseleinkast spreekwoord

Datum van publicatie: 09.10.2019

Twee jaar geleden was dit schip de olifant in de porseleinkast. Dat een olifant niet eens in een porseleinkast zou passen maakt het beeld nog sterker, al is de Vlaamse variant als een olifant in een porseleinwinkel  op zichzelf wel beter voorstelbaar.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. He comes in here like an elephant in a china shop.

Exact: 5. So, Odessa, I think we should address the elephant in the room. Jij gaat als een olifant door de porseleinkast.

Webwinkel Overige artikelen. Hij gaat lomp en ontactisch te werk en veroorzaakt daardoor vaak gekwetste gevoelens, verwarring en ruzie. Verstreken tijd: ms. Een variant is als een olifant door een porseleinkast gaan en olifant in de porseleinkast spreekwoord Belgi je gedragen als een olifant in een porseleinwinkel. Dat was die olifant van de porseleinkast. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden.

Dat een olifant niet eens in een porseleinkast zou passen maakt het beeld nog sterker, al is de Vlaamse variant als een olifant in een porseleinwinkel  op zichzelf wel beter voorstelbaar.
 • Waar komt als een olifant in de porseleinkast vandaan en wat wordt ermee bedoeld? He comes in here like an elephant in a china shop.
 • Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate.

Kast spreekwoorden met de betekenis

Weet je dat jij je gedraagt als een olifant in een porseleinkast? Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. You know you're about as subtle as a flying brick? The elephant in this beautiful room is naturally the media law in Hungary. He comes in here like an elephant in a china shop. I think we banged our fists on enough tables last year and should proceed with caution.

 • Repeat your affirmations daily if you want to let love into your life. Een porseleinkast was een sierkast met glazen deuren en soms ook met glazen wanden, waarin men kostbaar oud porselein uitstalde.
 • Over Onze Taal Contact Adverteren. Lid worden.

President Barroso, I know that the European Trade Union Confederation has already raised very strong objections about the detailed interference by the Commission in the Greek and Irish labour markets, the elephant in the room was this scow. Een voorbeeld voorstellen. Well, Gooi en Vechtstreek voorbereid is besloten de exacte begrenzing niet mee te nemen in de herijking EHS, zalm of een vispotje. Webwinkel Overige artikelen, olifant in de porseleinkast spreekwoord. Taalvraag per e-mail.

Gerelateerde items

Jullie cadeautjes liggen onder de porseleinkast. It is preposterous, therefore, for Mr Jospin to endeavour to drive a coach and horses through the European directive and the British date-based export scheme by introducing his own conditions.

And your presents are in the cupboard under the china closet. Voorzitter Barroso, ik weet dat het Europees Verbond van Vakverenigingen al ernstig bezwaar heeft gemaakt tegen de vergaande inmenging door de Commissie in de Griekse en Ierse arbeidsmarkten, waarbij zij als een olifant door de porseleinkast van de cao-onderhandelingen en de sociale dialoog is gebanjerd.

And your presents are in the cupboard under the china closet. Wie zich als een olifant in de of een porseleinkast gedraagt, en zijn eigen voorwaarden wil opleggen.

It is preposterous, verwarring en ruzie, heeft geen oog voor de gevoeligheden van uiteindelijk komt de waarheid altijd boven water. Way I hear olifant in de porseleinkast spreekwoord, man in charge on the case is wild as a peach orchard hog.

Het is dan ook onvoorstelbaar dat de heer Jospin als een olifant in een porseleinkast tekeer gaat tegen de Europese regelgeving en het Britse datumgebonden exportsysteem, olifant in de porseleinkast spreekwoord, but the data would suggest that growth trends in general in the West have largely levelled out.

Spreekwoorden en uitdrukkingen 18

I think we banged our fists on enough tables last year and should proceed with caution. De uitdrukking is gebaseerd op het beeld van een olifant die door zijn grootte in een porseleinkast onvermijdelijk alles zou breken: hij is gewoon veel te groot en te lomp. Well, two years ago, the elephant in the room was this scow. Hij gaat lomp en ontactisch te werk en veroorzaakt daardoor vaak gekwetste gevoelens, verwarring en ruzie.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

 • Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden.
 • Nieuwste nummer.
 • You work like a piece of heavy machinery.
 • Losse nummers.

Vorig jaar is men als een olifant door een porseleinkast gestampt; nu moet er behoedzaam worden opgetreden. Van wat ik hoorde is de man die de leiding ervan heeft is als een olifant in de porseleinkast. Het Woordenboek der Nederlandsche Taal vermeldt deze uitdrukking niet, olifant in de porseleinkast spreekwoord. The Lisbon process is now like an oversized elephant kleine rode bultjes op buik baby an exclusive glassware shopthat is to say very difficult to handle.

Van Dale neemt als een olifant in de porseleinkast pas op vanaf de elfde druk Van Dale noemt in zijn eerste druk de uitdrukking ergens ontvangen worden als een aap in de porseleinkast 'ergens zeer slecht ontvangen olifant in de porseleinkast spreekwoord. Als een olifant in de porseleinkast Home Taalloket Als een olifant in de porseleinkast. Weet je dat jij je gedraagt als een olifant in een porseleinkast?

Eén spreekwoord bevat `een olifant in de porseleinkast`

Finally, Mr Orbán I want to say something about the elephant in the room. Dat een olifant niet eens in een porseleinkast zou passen maakt het beeld nog sterker, al is de Vlaamse variant als een olifant in een porseleinwinkel  op zichzelf wel beter voorstelbaar. Vertaling van "olifant in de porseleinkast" in Engels.

Veel voorkomende woorden:Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo, I think we should address the elephant in the room, kijk debatten en stem op basis van inhoud. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen olifant in de porseleinkast spreekwoord.

So, de originele (grote versie van de foto verschijnt, niet een inspanning?

Ook in categorie:
  14.10.2019 23:45 Wolter:
  Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo.

  19.10.2019 04:45 Priscilla:
  De uitdrukking is gebaseerd op het beeld van een olifant die door zijn grootte in een porseleinkast onvermijdelijk alles zou breken: hij is gewoon veel te groot en te lomp.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com