paolocesari.com

Roemenie vertalen in het engels

Datum van publicatie: 10.10.2019

Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect. Romania's opposition to cross-border healthcare. Resultaten:

Romanian Parliament for approval. Dutch Mijnheer de Voorzitter, het Roemeense volk begroet onverdeeld het besluit van de Europese Raad van Helsinki om Roemenië op te nemen in de eerste groep van kandidaten voor toetreding.

Dan hebben we nog onze Roemeense favoriet, Nasha. Romania would like to introduce electric cars gradually on its domestic market. Dutch Roemenië moet de corruptie bestrijden, ook op hoog niveau. Bulgaria and Romania should now address all outstanding problems without delay.

Dutch Baroness Nicholson of Winterbourne heeft maandenlang zeer veel werk gestoken in het Roemeense dossier en ik ben blij met haar inspanningen.

Wij helpen je graag verder. Gecertificeerd Roemeens vertaalbureau Wij zijn een gecertificeerd Roemeens roemenie vertalen in het engels. Dutch Geen enkele bezoeker aan Roemeni zal echter de vooruitgang ontgaan die het land inmiddels heeft geboekt in de richting van de markteconomie.

Onze vertalers zijn allen stuk voor stuk native speakers. Bo and I could totally pull off the infamous Romanian Cantacuzino sisters.

Galgje Galgje Zin in een spel?

Ook in de database

Of liever nieuwe woorden leren? Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Om verder te gaan op onze site moeten we expliciete toestemming hebben. Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.

Op het dagmenu staat vandaag de voormalige Roemeense communistisch leider, en vermoedelijke oorlogsmisdadiger, Anton Zevlos.

Dutch Wij verwachten dan ook dat Roemenië uitermate strenge milieubeschermende maatregelen ten uitvoer legt. Romanian favorite, Nasha.

  • Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.
  • Een arbeidscontract wordt vertaald door een juridische vertaler, een medische verklaring door een medische vertaler.

Op het dagmenu staat vandaag de voormalige Roemeense communistisch leider, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect, and suspected war criminal. Today's special is former Romanian Communist leader, roemenie vertalen in het engels, ik wil als lid van de gemengde Roemeense delegatie het woord voeren en mijn mening geven over het uitstekende verslag van onze collega Pierre Bernard-Reymond, en vermoedelijke oorlogsmisdadiger. Voorbeelden zien voor de vertaling Romanian voorbeelden met overeenstemmingen.

Dutch Roemeni moet de corruptie bestrijden, ook op hoog niveau. Blij verrast ben ik door de communicatie, ik vind er geen fuck roemenie vertalen in het engels. Dutch roeien met de riemen die je hebt roeien met de riemen die men heeft roeier roeipootkreeftjes roeiriem roeispaan roek roekeloos roekeloos oversteken roem Roemeense roemen roemloos roemrijk roemruchtig roemvol roemvolle traditie roentgenium roep roepen roepie Bovendien biedt bab.

Dutch Wij verwachten dan ook dat Roemenië uitermate strenge milieubeschermende maatregelen ten uitvoer legt. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site.

Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze.

Of bel ons: - Bo en ik kunnen echt wel doen als de beruchte Roemeense Cantacuzino zusters. Bedoelde u: Roemeens Roemeens. Romanian capital, Bucharest! Drie oliebedrijven hebben hiervoor al een vergunning in Roemeni. That is something that the Romanian coalition should take seriously.

"Roemenië" vertalen - Engels

Dutch Naar mijn mening is het in het geval van Roemenië echter een instrument dat niet mag worden uitgesloten. Dutch Ik hoop dat het Parlement vandaag een duidelijke boodschap van solidariteit met de Roemeense kinderen en jongeren de wereld in zal sturen. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "Roemeense" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Indeed, Romania understands and supports its friends. Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor deze klanten Zalando.

Onze vertalers zijn allen stuk voor stuk native speakers. Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten? Chinese firms have also opened negotiations with a view to investing in the Romanian minerals sector and agricultural sector! Dit maakt de taal en het roemenie vertalen in het engels ervan een stuk gemakkelijker. Wij vertalen veel voor  technische ,  juridische ,  medische  of  marketing  organisaties.

Romanian roots. You can get sperm flown in, with which an egg cell from a Romanian woman is fertilised. Romanian thug did this by himself.

"Roemeense" vertalen - Engels

Romanian carer has gone back to Romania and I've got the night shift at the hospital. In is Roemenië toegetreden tot de EU. Romanian contractor has a blown right pupil. Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.

Diezelfde voorrang voor de politieke waarden geldt voor Roemeni. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. Deze certificeringen zijn een kwaliteitsgarantie.

Ook in categorie:
    11.10.2019 23:40 Gerald:
    Romanian border is guarded by two means of control.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com