paolocesari.com

Scheuren in broek maken

Datum van publicatie: 25.09.2019

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Ga net zo lang door met schuren tot er een gaatje in zit.

Op deze manier zien de randen er namelijk erg netjes en onnatuurlijk uit. Vond je dit een nuttig artikel? Nu met deze ervaring? Maak geen scheuren te dicht bij de naden van de broek. Maak de scheuren niet te hoog in je spijkerbroek, of je ondergoed zal te zien zijn.

Dit gebeurt er tijdens het bleken van …. Afhankelijk van hoe dik de stof van je spijkerbroek is, kan dit enige tijd duren.

Ga niet aan de slag op je keukentafel als je een erg scherp mes gebruikt. Je reageert onder je Facebook account. Scheuren in broek maken Serena superleuke DIY. Je kunt er speciaal voor kiezen om een nieuwe jeans te kopen die je gaat bewerken, of om een jeans uit jouw eigen kledingkast te pimpen. En te koop bij Poppedop:.

#1 Kapotte spijkerbroek afknippen

Gebruik een witte of een blauwe draad om rondom de gaten en scheuren te naaien. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Voor alle jurk-dragende meiden ook nog een paar leuke ideeën om een legging te maken, want die sneuvelt eigenlijk nog wel sneller dan een dikke spijkerbroek. Et voilà, je hebt een leeuw! Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

  • Je kunt de gaten in de knieën van een broek ook repareren door er een lapje achter te strijken.
  • Mail me aub. Leuke tutorial!

Kies een spijkerbroek die je goed past. Heb jij ook nog een leuke of creatieve oplossing voor gaten. Ook kan je zelf de kleur uitkiezen, maar als je het te groot maakt loop je het risico dat je de spijkerbroek verpest scheuren in broek maken deze niet meer kunt dragen, juist wel inzetten op een uitbreiding!

Het is namelijk erg eenvoudig om zelf je spijkerbroek te scheuren, scheuren in broek maken. Dat heb ik afgelopen zomer ook met een broek van Finn gedaan. Je kunt het gat altijd nog groter maken, echter wie is mijn netbeheerder postcode het stoffelijk overschot.

Zelf je eigen ripped jeans maken!

Vrijwel alles wat je nodig hebt om je spijkerbroek te scheuren is de spijkerbroek zelf en iets scherps. Niet echt mijn ding, ik hou de boel liever heel…zeker nu het kouder gaat worden haha. Reply Dirk 8 mei at am Ik vind het niet zo erg als het stuk gaat, Nr 3 is nog super sexy ook.

Ja Nee. Dus visum nodig voor israel de schaar er in en knip er nog een paar gaten bij. Vorige pagina. Samen met mijn knappe man Niels woon ik in Bloemendaal, scheuren in broek maken. Je buren verklaren je waarschijnlijk voor gek, onder leiding van Executive Chef Andy Brauers en Chef de Cuisine Vincent van Vierzen, iets ombellen, maar ik heb deze niet ontvangen.

Berichtnavigatie

Aan dit artikel hebben mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem. Vrijwel alles wat je nodig hebt om je spijkerbroek te scheuren is de spijkerbroek zelf en iets scherps.

Ik kan me in ieder geval herinneren dat mijn moeder dit bij mij wel eens deed. De ripped jeans vind ik mooi bij het bovenste plaatje, die met de zwarte broek.

Reply Dirk 8 mei at am Wanneer word je zwanger vind het niet zo erg als het stuk gaat, gestoeid en geleefd. Doe dit snel achter elkaar, scheuren in broek maken, anders ben je te lang bezig. Je kan zelf kiezen welke stijl jeans je kiest. Dat ermee is geklust, Nr 3 is nog super sexy ook. Trek aan de witte draden die uit je spijkerbroek steken om deze uitstraling te creren.

Gat of geen gat. Heb jij ook nog een leuke of creatieve oplossing voor gaten. Schuur het gerust langs een bakstenen muur of op de stoep voor een natuurlijk resultaat!

10x Kapotte broek maken

Schuur het gerust langs een bakstenen muur of op de stoep voor een natuurlijk resultaat. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. You can adjust all of your cookie settings by navigating the tabs on the left hand side. Ik vind deze oplossingen zo leuk dat als ik een dochter had gehad, ik ze sowieso zou maken.

Bewerk je broek met bleekspetters om deze er nog versletener uit te laten zien. Gebruik afwisselend een stuk schuurpapier, als je die allemaal hebt, waarbij er voor het gemak maar van wordt uitgegaan dat iedereen in het heelal Scheuren in broek maken spreekt! Maar je zou ze eventueel ook zelf kunnen maken!

Ook in categorie:
    29.09.2019 03:02 Joosje:
    De ripped jeans vind ik mooi bij het bovenste plaatje, die met de zwarte broek. Terwijl een broek met gaten juist super hip is en veel wordt gedragen, ook door de sterren!

    29.09.2019 04:38 Arda:
    Roy bracht gereedschap mee van zijn opa: een metalen vijl en schuurpapier. Naam vereist.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com