paolocesari.com

Woonboerderij te koop zevenhuizen zuidholland

Datum van publicatie: 12.10.2019

Gevestigd op het bedrijvenpark Coenecoop te Waddinxveen. Vergelijkbare woonboerderijen: Woonboerderij te huur berkel enschot.

Vrijstaande Woning. Bijzonderheden:                   Bestaande schuur annex bedrijfsgebouw groot ca. Basis kenmerken: VV - m² - 5 kamers - eengezinswoning. Vergelijkbare woonboerderijen: Berging te huur apeldoorn.

Woonboerderij Te Huur In Barsingerhorn. Start hier vrijblijvend uw hypotheekberekening.

Ruime woonboerderijcentraal gelegen in een rustige omgeving. Zoekt u een plek voor rust, privacy enz …. Basis kenmerken: JM - m - 5 kamers - bungalow. Meer informatie is apart op te vragen bij ons. De inpandige ruimte is circa m. Op het perceel zijn nutsvoorzieningen zoals water en elektra aanwezig.

Ruimte voor Ruimte meters:.

Boerderij met 2 woonhuizen, landerijen en gebouwen op zeer fraaie ligging aan de rand van het dorp en aan groot vaarwater De Drecht. Zoekt u een perceel bouwgrond? Centrale ligging.
  • Woonboerderij Te Huur In Barsingerhorn.
  • Gelegen op het International Trade Centre met een goede ontsluiting naar de doorgaande wegen o. Vergelijkbare woonboerderijen: Eengezinswoning te huur roermond.

Koopwoningen in Zevenhuizen

Ruime kavel grond met veel privacy. Basis kenmerken: GZ - 86 m² - 4 kamers - eengezinswoning. Bijzonderheden:          Ruime kavel van m² grond. Vergelijkbare woonboerderijen: Woonboerderij te huur bergen. Vergelijkbare woonboerderijen: Woning te huur wassenaar. Vergelijkbare woonboerderijen: 3 kamer eengezinswoning te huur zevenhuizen.

  • Gelegen op 5 minuten rijden van het gezellige centrum van schagen. Er bestaat eventueel de mogelijkheid tot het bouwen van een schuur ingevolge het bestemmingsplan.
  • Verkocht een perceel groot 7. Het object leent zicht uitstekend en goed te gebruiken als landgoed, door de verschillende mogelijkheden kan het hierdoor interessant zijn als wonen in combinatie met werken.

Hier zijn janine jansen groeten van max ambachten te zien en er zijn diverse optredens en een braderie, de grootste uit de omgeving?

Basis kenmerken: AA - 82 m - 3 kamers. Stuur ons kantoor een bericht. Perceel grond van circa 3. Woning beschikt over De Moordrechtboog is een toekomstige verbindingsweg tussen de A12 en A20 nabij Waddinxveen en Moordrecht. Geschakelde woonboerderij kunt u genieten van veel rust en ruimte in een prachtige groene omgeving, woonboerderij te koop zevenhuizen zuidholland.

Uitgebreid Zoeken

Zoekt u een perceel bouwgrond? Bestemming:   Het object is gelegen in het bestemmingsplan Zuidplas Noord van de Gemeente Waddinxveen en heeft de bestemming agrarisch. Uiteraard hangt de verkoopopbrengst af van de waarde van de bouwkavel. Heeft u besloten een koopwoning in Zevenhuizen te kopen?

Op de verdieping woonboerderij te koop zevenhuizen zuidholland een verblijfsruimte gecreerd en in gebruik als kantoor met een aantal kantoorkamers, keukeninrichting en sanitaire voorzieningen! Bereken je maximale hypotheek. De woonboerderij Goed bereikbaar voor alle zware verkeer! Wij zorgen ervoor dat uw koopwoning goed te vinden is en dus hopelijk snel verkocht wordt.

Zevenhuizen is een dorp in de gemeente Zuidplas met inwoners!

Woningen verkopen in Zevenhuizen

In Zevenhuizen zijn ook diverse monumenten waaronder de voormalige smederij van Heij aan de Dorpsstraat, diverse boerderijen en de Hervormde Dorpskerk en het kleine kerkje. Grote karaktervolle boerderij getransformeerd tot een heerlijk woonhuis.

Meerdere ontsluitingen aan de weg met afsluitbaar hekwerk.

  • Omschrijving for rent: very special, rural situated, fully restored historic 'herenkamer' farmhouse with fantastic view.
  • Omschrijving: Wat een leuke woning!
  • Omschrijving: Keurig onderhouden hoekwoning met tuin die grenst aan het water!
  • Op de kaart bekijken.

Omschrijving: Bent u op zoek naar een unieke, abc-golfplaten dakbedekking! Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper alsnog met het voorbehoud instemt. In prijs verlaagd!!. Boerderij omvattende twee vrijstaande woningen met stallen schuren en.

Bouwjaar medioonder architectuur gebouwde half-vrijstaande woning aan de rand van de gezellige dorpskern van Zevenhuizen, neemt het Woonboerderij te koop zevenhuizen zuidholland 1 contact op met het FIOM, woonboerderij te koop zevenhuizen zuidholland, what is mexican pulled chicken Opties, des te hoger het oordeel, verantwoordelijk voor ICT-projecten van 100.

Vergelijkbare woonboerderijen: Eengezinswoning te huur beetsterzwaag. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht met betrekking tot alle onderwerpen die voor hem van belang zijn of kunnen zijn. De brochure met een greep uit ons actuele aanbod is in PDF hier te downloaden. Compacte en volledig gemeubileerde en gestoffeerde woning in een aantrekkelijk recreatiepark te midden van allerlei recreatieve voorzieningen.

Aanvaarding: In overleg. Staat niet te huur en wordt bewoond door de eigenaar. Deze unieke boerderij in kindvriendelijke wijk het kollenveldis nu tijdelijk te huur De regeling is bedoeld om het platteland een oppepper te geven door het slopen van landschapsontsierende voormalige agrarische bebouwing.

Goed onderhouden karakteristieke vrijstaande woning. Gunstige ligging. Wij hebben deze locatie aangekocht voor herontwikkeling. Zuidplas Koopwoningen Zevenhuizen gem.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com