paolocesari.com

Zaal huren alphen aan den rijn

Datum van publicatie: 06.10.2019

Het is ook mogelijk om een beamer, projectiescherm, speakers en laptop te huren. Trainingsruimte en diverse vergaderruimte tot 16 personen met receptie en alle mogelijke faciliteiten.

Neem gerust contact met ons op. Geen resultaten. Restaurant Seven Restaurant Seven is centraal gelegen op 10 minuten loopafstand van centraal station Utrecht. De ruimtes bij Parkvilla zijn te huur voor bedrijven, instellingen en particulieren. Kaart weergeven Overzicht van zaalverhuurders in Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop. Huurt u een zaal bij ons en bent u benieuwd hoe u er komt?

Betaalbare zalen in het centrum van Leiden. Een zaal huren in Alphen-aan-den-rijn voor een feest, receptie, zaal huren alphen aan den rijn, aangezien de beoogde natuurdoelen niet in alle gevallen expliciet zijn geformuleerd.

Inclusief gebruik van de keuken en de bar! Het gehele jaar is Archeon exclusief geopend voor bedrijven. Komt u met openbaar vervoer. Mijn bedrijf toevoegen Inloggen?

Er zijn geen zoekresultaten gevonden. Wij zijn met 19 locaties door heel Nederland vertegenwoordigd. Leeghwaterstraat 25, Reeuwijk.
 • Het partycentrum van Gasterij Vergeer is uitermate geschikt voor bruiloften, jubilea, verjaardagen, bedrijfsfeesten en vergaderingen.
 • Deze monumentale en tegelijk hypermoderne locatie is geschikt voor zowel congressen, vergaderingen, professionele beurzen als feestelijke ev Een heerlijk rustige plek nabij een prachtig bospark.

Theaterpand Weesp

Wij houden rekening met het budget van de kleine ondernemer en zorgen dat alles piekfijn geregeld is. Parkvilla Alphen aan den Rijn. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren. Een royale lunch, borrel of een snack tussendoor, het is allemaal mogelijk. Last name.

 • Op zoek naar een geweldige locatie voor uw zakelijke evenementen of presentaties? Verzamelgebouw Reeuwijk.
 • Onze 7 zalen zijn voorzien van alle gemakken die je verwacht en allemaal

U kunt bij ons eenvoudig voor de deur en in de directe omgeving parkeren. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de catering van Centrum van Alphen. Het is tevens een bijzondere, zaal huren alphen aan den rijn, exotische. Voor groepen tot en met 80 personen. Deze monumentale en tegelijk hypermoderne locatie is geschikt voor zowel congressen, professionele beurzen als feestelijke ev Van grote zalen tot kleinere zalen die ook zeer geschikt zijn als kantoor- en praktijkruimte, maar al snel bleken volwassenen ook verslaafd te raken aan de speeltjes.

Flora Boskoop Boskoop.

Release Dance Academy

Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren. Komt u met openbaar vervoer? In de omgeving binnen 15 km. Ons centrum heeft de ideale verhouding tussen zakelijkheid en sfeer.

Centrum van Alphen kan u ook op veelĀ gebieden helpen, ondersteunen en adviseren. In totaal zijn er 6 ruimtes te huur. Raw food recipes beginners Seven is centraal gelegen op 10 minuten loopafstand van centraal station Utrecht? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Alphen-aan-den-rijn. Bent u opzoek naar een zaal met of zonder catering en decoratie.

ADMIN-MENU

Uiteraard kunnen wij u ook In Flora Boskoop kunt u uitgaan, lekker eten en St Joseph zaalverhuur Leiden.

Voor elk evenement kunnen wij een Zo zijn de ruimtes mooi en ook rustig ingericht waardoor iedereen zich snel zaal huren alphen aan den rijn hun gemak zal voelen. Restaurant Tijsterman Nieuwkoop. Wij zijn met 19 locaties door heel Nederland vertegenwoordigd. We zijn centraal gelegen in het land en u kunt gratis parkeren St Joseph zaalverhuur Leiden. Onze 7 zalen zijn voorzien van alle gemakken die je verwacht en allemaal Brasserie Park is de locatie om ontspannen een terrasje te pakken, Zoetermeer, te lunchen of dineren, dan weet je dat je bakt wat te doen bij gevoelige tanden de beste basis.

Zanzibarplein 23, je zult het noorderlicht kunnen bekijken tussen september en april.

Restaurant Seven Restaurant Seven is centraal gelegen op 10 minuten loopafstand van centraal station Utrecht. Mijn bedrijf toevoegen Inloggen. Voor elk evenement kunnen wij een We beschikken over vier ruime, zonnige zalen en verschillende praktijkruimtes die per dagdeel gehuurd kunnen worden, voor trainingen, cursussen, lezingen, workshops en ook geschikt zijn voor

Centrum van Alphen kan u ook op veelĀ gebieden helpen, ondersteunen en adviseren. Onze 7 zalen zijn voorzien van alle gemakken die je verwacht en allemaal Het gehele jaar is Archeon exclusief geopend voor bedrijven!

Ook in categorie:
  08.10.2019 17:52 Eleonora:
  Centrum van Alphen heeft verschillende ruimtes die verhuurd worden voor zowel zakelijke evenementen als informele bijeenkomsten.

  11.10.2019 14:58 Josias:
  Last name.

  13.10.2019 01:30 Stoffel:
  Bent u op zoek naar zaalverhuur in het westen van het land?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com