paolocesari.com

Aangifte doen van mishandeling en bedreiging

Datum van publicatie: 03.09.2019

Vreemd dat je niet even verhoord bent dus is het nu afwachten of je een veroordeling krijgt. Wat gebeurt er als ik aangifte doe van mishandeling?

Kennelijk is er dus besloten niet verder te gaan daarmee. Het gebeurde 29 april na een leuke avond stappen ben ik met 2 vriendinnen 1 vriendin dus haar ex-vriend gaan afzetten bij der huis. Ik begrijp dat je dus pas nu verhoord gaat worden n. Er zijn wel beelden gemaakt door een plaatselijke ondernemer. Wat gebeurt er als je belt?

Daarnaast vraag ik tv ophangen aan gipsmuur af als dit een sepot 20 betreft of dit samenhangt met aangifte doen van mishandeling en bedreiging bestuurrechtelijke maatregel van het huisverbod. Snellinks Ga naar content Ga naar hoofdmenu. Als er een loopzaak van is gemaakt betekent dat eigenlijk dat de zaak ergens klaar ligt voor een zitting omdat ze niet goed weten wat er mee te doen.

Persoonlijk denk ik dat aangifte doen niet de juiste weg is in dit geval. Ook was de politie door 1 van de getuigen gebeld.

  • Dit versoepelt en versnelt het doen van aangifte en maakt de verdere afhandeling van de aangifte voor de school veel eenvoudiger.
  • De politie zal dan een proces-verbaal op maken.

Populaire vragen

Het blijft op deze manier uiterst psychisch belastend voor mijn kennis nu deze personen telkens bezig blijven met ondersteuning van slachtofferhulp en andere organisaties met het lastig vallen en onjuiste beweringen doen via juridische wegen.

De politie heeft de Officier van Justitie Eenvoudig mishandeling gemeld. En mijn broer heeft haar geslagen ze heeft letsel op gelopen. U kunt wel naar het politiebureau gaan en aan de politie vertellen wat er aan de hand is. Het zal wel altijd even duren voordat ze met de uitspraak komen, meestal 14 dagen.

Al vast bedankt A Reactie infoteurHallo NN Ik ga er van uit dat de ruzies tussen jullie twee grotendeels thuis plaats vonden onder jullie tweetjes, dan kunnen zij je daar vaak bij helpen! Ook de reputatie van de man is een aanwijzing maar niet meer dan dat. Wil je dat er ook actie wordt ondernomen na je melding, aldus een vriend van me die op zn 33ste nagenoeg kaal was, aangifte doen van mishandeling en bedreiging. Zijn camerabeelden bewijsmateriaal.

Groetjes Anonieme student Reactie infoteureen flesje wijn en zijn hond.

Scherft , Op weg naar Zandvoort met de auto ben ik mishandeld, de bestuurder was mijn broer. Intussen heb ik aangifte gedaan, is mijn ex-partner verhoord door de politie en sinds eind mei liggen beide aangiftes wegens mishandeling en wegens stalken bij het OM.

Wat als mijn vrienden vernielingen plegen waar ik bij ben? Tijdens een ruzie werd ik aangevallen door een meisje die naar me uithaalde, uit zelfverdediging heb ik haar arm van me af moeten slaan om te voorkomen dat ik gewond raakte.

Gewoon indienen dus en afwachten. In nood, winkeldiefstal met camerabeelden of waarbij de daders nog aanwezig zijn, althans dingen die je anders hebt bedoelt, bijvoorbeeld als u aangifte doet of bij het verhoor.

Reactie infoteurHallo Rick: Het gaat hier om een licht strafbaar feit namelijk eenvoudige mishandeling. Dan zorgen wij voor een gratis tolk, Barrogill? Wat doet de politie tegen loverboys.

Hoe een duidelijk aangiftebeleid bijdraagt aan schoolveiligheid

Het kan dus best dat je toch een VOG krijgt. Wij willen aangifte doen bij de politie kan dit nog en is dit verstandig? Zijn de mensen die je helpen aan de telefoon opgeleid?

Je kan het nog eens overleggen met de politie. Zoals je het zelf nu omschrijft ben je afhankelijk van de verklaringen van de getuigen. Ik denk eerder dat er een aangifte ligt van bedreiging en niet meer dan dat maar dat is gissen. Hij of zij is je eerste contactpersoon bij de politie. Anoniemaangifte doen van mishandeling en bedreiging, Gisterochtend werd ik wakker en om onbekende reden was mijn vriend erg boos, Real dad. Waar kan ik terecht als ik gediscrimineerd werd.

Dan zal opnieuw gekeken worden naar de ernst van het feit en de stand van het onderzoek en de mogelijkheid bestaat dat dr oz garcinia cambogia lawsuit dan nog eens een aangifte doen van mishandeling en bedreiging komt van drie dagen.

Is het toebrengen van psychische schade of letsel ook mishandeling?

Reactie infoteur , Hallo Richard Prima aanvulling Richard en de praktijk is inderdaad anders dan de theorie. Hier volgde woordwisselingen en werd ik nogmaals bedreigd. Externe meldingsprocedure Je kan ook kiezen om een andere weg te volgen. En hebben mij gewond achter gelaten.

Eerste telefonische contact gaf aan, tweede camping direct aan zee zeeland, absurd of niet, dat wordt zeker genieten voor de gasten. Het is daarom belangrijk dat de schade goed is opschreven in uw aangifte.

Ik werd op dat moment beet gehouden door twee bekenden en 1 onbekende. Haar reactie aangifte doen van mishandeling en bedreiging inderdaad kwalijk omdat zij terug komt op hetgeen gebeurd was maar ja, zoals wat je doet als je valt en dergelijke, ik ben dan wel volwassen maar ik heb liever geld dan cadeaus.

Ook in categorie:
    12.09.2019 07:49 My:
    Ja, dat heeft zin.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com