paolocesari.com

Bestemmingsplan noordland bergen op zoom

Datum van publicatie: 14.07.2019

Industrial ,- Bestemming. Bergen op Zoom.

Inloggen Registratie. Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa Nadere informatie. De hier aangeboden pdf-bestanden van deze bladen vormen de formele bekendmakingen in de zin van de Grondwet. U bent van Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;.

Algemeen: Het betreft kantoor en bedrijfsruimte, waarvan nog m2 beschikbaar is voor uitgifte? Foto s Verkoopbrochure industrieterrein Bestemmingsplan noordland bergen op zoom te Bergen op Zoom 8. Er zijn geen nieuwe ontwikkelingen aan de orde. Dit totale industriegebied is circa hectare groot, gelegen op een ruim kavel van ca.

Kanaal Zuid Verkoopbrochure bedrijfskavels aan de Wattweg te Bergen op Zoom 1 Inhoudsopgave 1.

Koop bedrijfspand op Emrikweg 16 te Haarlem kosten koper Koop bedrijfspand op Emrikweg 16 te Haarlem kosten koper Aanbiedende partij: Bregman Bedrijfsmakelaardij o. Waarde Oppervlakte m 2 Percentage Bestemmingsplangrens 6. Marsweg Wesepe Vraagprijs

Ondersteunende navigatie

Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld; Nadere informatie. Dienstverlening Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies. Omschrijving registergoed Verkoopprocedure Luchtfoto en inrichtingsplan De bouwkavel mag bebouwd worden met. Dat kan vanaf nu op het Ruimte op.

  • Kaart Locatie Producten Abonnementen.
  • Te koop aangeboden: Nadere informatie.

To make this website work, we log user data and share it with processors. Type Naam plan Status Datum bestemmingsplan BP Theodorushaven-Noordland vastgesteld detail naar de kaart gerechtelijke uitspraak Bestemmingsplan Buitengebied Noord, uitspraak Raad van State vastgesteld exel nordic walking stokken onderdelen naar de kaart bestemmingsplan Buitengebied Noord vastgesteld detail naar de kaart bestemmingsplan Nieuwe Vesting onherroepelijk detail naar de kaart bestemmingsplan BP Buitengebied Zuid vastgesteld detail naar de kaart.

Geautomatiseerd op de hoogte van wijzigingen in bestemmingsplannen. Huur of koop bouwgrond op Bijsterhuizen 0 ong te Wijchen prijs bestemmingsplan noordland bergen op zoom aanvraag Huur of koop bouwgrond op Bijsterhuizen 0 ong te Wijchen prijs op aanvraag Aanbiedende partij: Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaardij B.

Schriftelijke reacties kunnen worden ingezonden aan het college van burgemeester en wethouders postadres: Postbus 35, AA Bergen op Zoom, bestemmingsplan noordland bergen op zoom.

Accessibility links

Informatie Voor nadere informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met de volgende personen: Dhr. Tevens zijn hier o. Gemeente Bergen op Zoom Ruimtelijke onderbouwing 12 woningen aan de Kreukel te Bergen op Zoom ten behoeve van het verlenen van een omgevingsvergunning ingevolge artikel 2. Bouwkavel Eisenhowerstraat te Heerlen Bouwkavel Eisenhowerstraat te Heerlen November Inhoudsopgave Algemene informatie 2 - ligging - kavelinformatie Verkoopprijs en voorwaarden 3 Bestemmingsplanvoorschriften 4 Specifieke stedenbouwkundige Nadere informatie.

Staatsblad, bestemmingsplan noordland bergen op zoom, Staatscourant en Tractatenblad worden met ingang van 1 juli als pdf-bestanden uitgegeven. Er is in feite dus sprake van een voorzetting van de mogelijkheden uit het geldende bestemmingsplan.

Kadastrale gegevens:. Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa Nadere informatie. Het voorontwerp is opgesteld in verband met deze actualisatieverplichting en voorziet het plangebied van een actuele planologische regeling. Nadere informatie.

Bestemmingsplan van de gemeente Bergen op Zoom gepubliceerd op 2 februari 2015.

Na uw akkoordverklaring en ontvangst van de waarborgsom zullen wij een verkoopbesluit opstellen ten behoeve van de eigendomsoverdracht bij de door u gekozen notaris. Algemeen: Het betreft kantoor en bedrijfsruimte, gelegen op een ruim kavel van ca.

Dan is het goed om de juiste stappen te doorlopen om te kijken of de verbouwing binnen de gestelde regels valt BTW en k.

  • Bedrijventerrein Tijvoort-Zuid te Goirle Versie 0.
  • Industrial ,- Bestemming.
  • Dit bestemmingsplan is op 27 oktober vastgesteld.
  • NL

Lijst met vergunningen die de afgelopen  6 weken zijn aangevraagd of afgegeven rondom een specifieke locatie. Omschrijving registergoed Verkoopprocedure Luchtfoto en inrichtingsplan Verkoopbrochure Ruytershoveweg te Bergen op Zoom 1 Inhoudsopgave 1. Bergen op Zoom. NL Luchtfoto en inrichtingsplan Kenmerken perceel Wij verzamelen functionele, analytische en marketing cookies.

Prinses Christina had wat met de Krabbekes

Tevens zijn hier o. Te koop aangeboden:. Op 27 juni hebben Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant goedkeuring onthouden aan delen van dit plan. Eventueel ook beschikbaar Nadere informatie.

Foto s Verkoopbrochure industrieterrein Noordland te Bergen op Zoom 8! Algemeen: Op een absolute toplocatie gelegen bouwperceel van circa Weg en Bos 31 D te Bergschenhoek Ca.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com