paolocesari.com

Geranium macrorrhizum white ness

Datum van publicatie: 08.07.2019

Het geurende blad van deze snelgroeiende plant is lichtgroen van kleur, met een rode herfstverkleuring. Goed winterhard. Voeg bij het aanplanten Tuinplantengrond toe.

Voeg toe aan mijn verlanglijst. MV01 Kleur wit bloeit van mei tot juni familie Geraniaceae hoog 30 cm plaats zon bladhoudend, sier, bladgeur Gevonden op de berg Olympus in Griekenland waar deze plant, geïnspireerd door de witte marmeren tempelresten besloot volledig af te zien van die roze zweem waar de soort tot nu toe door gekenmerkt werd.

Roeselare Dinsdag tot In winkelwagen. De bloemen zijn aantrekkelijk voor vlinders en bijen. De prijs per stuk. Voeg toe aan mijn tuin.

Geranium macrorrhizum White Ness is een groenblijvende plant in zachte winters. Geranium endressii Ooievaarsbek. Heeft u een plant niet gevonden in de plantengids. Zoeken: Zoeken. Deze bloeiende bodembedekker staat graag in de zon of in halfschaduw?

Omschrijving

Bekijk onze cookiepagina. Plantverzoeken Heeft u een plant niet gevonden in de plantengids? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief. Hij staat het liefst op een plek in de zon of halfschaduw.

Daarboven op komt dan nog de bol, de dakvorm of het leirek. Geranium macrorrhizum White Ness is een groenblijvende plant in zachte winters. Droge bodem , Normale bodem.

Heeft u een plant niet gevonden in de plantengids. Voeg bij het aanplanten Tuinplantengrond toe. Onz e expertise Waarom Willaert. Bloemkleur Enkelvoudige, zuiver witte bloemen van ca 2,5 cm diameter. Dit is de hoogte van de plant in centimeters.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Zaterdag Gesloten. Geranium macrorrhizum "White Ness" is een halfwintergroene, snelgroeiende, ooievaarsbek met een bodembedekkende, matvormende habitus. Potplanten zijn in een pot opgekweekt en het gehele jaar leverbaar.

Het snelgroeiend Geranium heeft een zeer geurend blad en is vooral mooi in grote groepen. Ooievaarsbek Geranium macrorrhizum 'White Ness'. Goed winterhard. ZonHalfschaduw. JuniJuli.

Beschrijving

Meer weten? Voeg toe aan mijn tuin. Over Tuinplant.

  • Knip de plant in het voorjaar helemaal terug, dan loopt deze weer opnieuw uit.
  • Maandag tot
  • Maandag Gesloten.
  • Potgekweekte planten en bomen zijn het hele jaar leverbaar en kunt u het hele jaar planten.

Onze kale wortels zijn leverbaar van half september tot half mei. Bent u professioneel actief in de groensector. Bodembedekkersgeranium macrorrhizum white ness, Aromatisch. Geranium macrorrhizum Ooievaarsbek. Dan kan u hier een verzoek doen om de plant toe te voegen. Hij staat het liefst op een plek in de zon of halfschaduw. Bestellen In verband met een zomerstop nemen we uw bestelling later in behandeling.

In welke tuin wil jij genieten?

Donderdag tot In zachte winters blijft het blad aan de plant. Schrijf u in op onze nieuwsbrief Tuinaanleg. Zaterdag Gesloten.

Home Webshop Tuin aanleggen Planten kiezen. Het snelgroeiend Geranium heeft een zeer geurend blad en is vooral mooi in grote groepen. Woensdag Gesloten.

Ook in categorie:
    12.07.2019 16:48 Ada:
    MV01 Kleur wit bloeit van mei tot juni familie Geraniaceae hoog 30 cm plaats zon bladhoudend, sier, bladgeur Gevonden op de berg Olympus in Griekenland waar deze plant, geïnspireerd door de witte marmeren tempelresten besloot volledig af te zien van die roze zweem waar de soort tot nu toe door gekenmerkt werd. Prachtig zuiver wit en nog steeds dat heerlijk geurende wintergroene blad.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com