paolocesari.com

Hercules elektrische fietsen test

Datum van publicatie: 29.09.2019

Beoordeling testrijders:  7,3. Display Fraai, uitgebreid, makkelijk afneembaar en goed afleesbaar display in het midden van het stuur en bediening links bij het handvat. Nadelen Vrij zwakke motor.

Omdat het assortiment zeer breed is, is er voor ieder wat wils. Accu Accu zit gemonteerd op onderste framebuis. De ondersteuning, met krachtsensor, is onder alle omstandigheden goed. Qwic Premium FN 7. Niets missen van Tweewieler? Heuvelopwaarts ging het ook prima.

Sponsored content door Hercules De geintegreerde accus hercules elektrische fietsen test door heel de brede collectie E Bikes van Hercules gebruikt. Continental riemaandrijving. Voordelen Fiets afgemonteerd met XT derailleur versnelling. De ondersteuning had heuvelopwaarts wat krachtiger gemogen. Op display zichtbaar in welke versnelling je rijdt.

Met tussenstang Wat ook wel een 'heren fiets' werd genoemd. Display Een goed en makkelijk af te lezen display in het midden van het stuur.

Openingstijden

Voordelen Goede en stille ondersteuning. Bestel al je fietsartikelen zoals accessoires, -kleding, fietsgadgets en -onderdelen eenvoudig online. Met tussenstang. Zowel rijgedrag als stabiliteit en ondersteuning waren zeer goed. Ook de garantie op je accu is belangrijk: hoe langer de garantie, hoe kleiner de kans dat je een vervangende accu moet kopen. Première op Eurobike: Coboc Seven Kallio, lage instap-design.

Accu fraai weggewerkt in onderbuis frame! Hoe stabieler de fiets rijdt, hoe prettiger hercules elektrische fietsen test rijervaring. Voordelen Goede actieradius.

Fietsersbond oordeel:. Webwinkel Fietsen Bestel al je fietsartikelen zoals accessoires, fietsgadgets en -onderdelen eenvoudig online, Back translation and others. Voordelen Fiets afgemonteerd met XT derailleur versnelling.

Hercules elektrische fietsen

Gewicht fiets met accu 25,5 kg, accu 2,7 kg. De dubbele koplamp in de voorvork ziet er fraai uit maar geeft een slecht lichtbeeld wanneer je de weg wilt zien. Het starten en stoppen van de motor had subtieler gekund.

Motor heeft nauwelijks weerstand met ondersteuning uit. De losse accu is wat lomp en zwaar door de afdekplaat. Fietst licht zonder motor, de stabiliteit hercules elektrische fietsen test de ondersteuning zeer goed. Accu lastig uitneembaar en terug te plaatsen Losse accu vrij groot en zwaar door de gemonteerde afdekplaat. Lage instap had wat ruimer gemogen. Nadelen Eenvoudige afmontage met Nexus7 versnellingsnaaf. Beoordeling testrijders De testrijders vonden het rijgedrag, duidelijk lichter dan de modellen met een Performance Line motor.

Publiekstest

Voordelen Hydraulische velgremmen. Omdat het assortiment zeer breed is, is er voor ieder wat wils. Shops in the Spotlight Voordelig geprijsd Meer voordeel. Gewicht fiets met accu 29 kg, accu 3,4 kg.

  • Verreweg de grootste actieradius iets meer dan km haalde de Amslod.
  • Onder deze groep rekenen we ook de fietsen met een Lage instap.
  • Motor heeft nauwelijks weerstand met ondersteuning uit.
  • Motor heeft vrij veel weerstand met ondersteuning uit.

Elektrische ondersteuning Opvallend is dat de elektrische ondersteuning van bijna alle fietsen redelijk tot mr dan goed is gewaardeerd, hercules elektrische fietsen test. De fiets werd als een echte rammelbak ervaren op de klinkerweg. Gerelateerde tags E-bike elektrisch Elektrische vouwfiets Hercules? Motor is nauwelijks hoorbaar. Hercules elektrische fietsen test volle accu tot km. Actieradius Er zijn grote verschillen in de actieradius. De verkoop van Hercules groeit dan ook sterk en het omzetaandeel van Hercules bij de dealers van dit merk is dan ook de laatste jaren sterk gegroeid.

Redelijke koplamp.

Hercules Roberta F8 2019 Dames

Dan is een fiets met een minder grote actieradius prima geschikt! Ter vergelijking: bij elkaar opgeteld is dat van Utrecht naar Rome. Ondersteuning is zeker vergeleken bij de felle Bosch en Shimano motoren , wel vrij rustig. De fiets heeft goede onderdelen en een goede ondersteuning.

Hij was soms te traag en soms te fel. Beoordeling testrijders De testers waren niet erg tevreden over het rijgedrag van de Dutch ID cruise N7. Fraaie fiets met goede rijeigenschappen en goede ondersteuning.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com