paolocesari.com

Nos.nl maarten van der weijden

Datum van publicatie: 12.10.2019

Zoals dat hoort bij een Elfstedentocht, haalde hij na twintig kilometer zijn eerste stempel. Ook in Harlingen warm onthaal door de zwemmers die zelf 11 x 2 kilometer meezwemmen met Maarten. En zo zag de vroege zondagochtend van Maarten van der Weijden eruit.

Knuffel voor papa: Maartens dochters varen voorbij. Weduwnaar Van Deutekom zwemt mee met Van der Weijden. Kijk hieronder hoe hij zijn tentje in ging:. Dat is net iets meer dan vorig jaar op dit moment. Hij zwemt nu tussen Ried en Klooster Anjum.

Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen. Zo 'vloog' Van der Weijden samen met zijn dochters over een sluis.

Van der Weijden gaat uit het water de tent in. Man van overleden oud-schaatsster Paulien van Deutekom zwemt mee met Maarten. Maarten van der Weijden heeft zijn Elfstedenzwemtocht voltooid.

Hij is binnen en is uit het water gestapt. Deze keer is daar wel tijd voor vrijgemaakt. Zoals dat hoort bij een Elfstedentocht, haalde hij na twintig kilometer zijn eerste stempel.
 • Een gat in het pak van Maarten Tot nu toe is 3.
 • Trouwe supporters volgen Maarten heel Friesland door. Hangend aan een volgboot kan hij nu wat eten van het dienblad dat hier speciaal voor is ontworpen:.

00.00: dit deed Van der Weijden vandaag

Knuffel voor papa: Maartens dochters varen voorbij. Vorig jaar wilde Van der Weijden zo min mogelijk slapen en door blijven zwemmen. De ouders van Van Deutekom varen mee in een bootje. De vroege zondagochtend van Maarten.

Twee broertjes die meegezwommen hebben met Maarten van der Weijden haalden meer dan Een gat in het pak van Maarten

 • Hij heeft het eten afgestemd met Van der Weijden zelf. Maarten van der Weijden: 'Ik heb heel erg genoten dit jaar'.
 • Zie hier hoe Maarten op zondagochtend, met zonsopkomst, door het Friese land zwemt:.

Vorig jaar wilde Van der Weijden zo min mogelijk slapen en door blijven zwemmen. Daar gaan ze, onderweg om Maarten te gaan supporten. Nu met Maarten en Kay. Maarten enthousiast onthaald bij de Tegeltjesbrug. Nog acht te gaan voor hij bij de volgende stempelplek is: Harlingen.

Stug doorgaan

In Leeuwarden. Zonder eten kan geen mens, dus ook Van der Weijden moest zo af en toe wat eten. Door de vermoeidheid kan hij de derde en de vierde dag minder goed kauwen, dus zijn de maaltijden voor die dagen ook zo gemaakt dat hij er maar één keer op hoeft te kauwen.

In elf video's blikken we terug op de Elfstedenzwemtocht, te beginnen met een video met de mooiste beelden van de hele tocht:. Maar het begon allemaal op vrijdag, het is reлel? Weduwnaar Van Deutekom zwemt mee met Van der Weijden. Sfeerimpressie van dag 3 van de Elfstedenzwemtocht. Nu met Maarten en Kay!

Meer slapen

Vanaf daar zwemmen weer tientallen mensen met hem mee. Het is voor Van der Weijden geen verrassing wat hij voorgeschoteld zal krijgen. Tussen Franeker en Dokkum zijn geen steden meer en alleen maar weilanden. Maarten gaat twee kilometer voor Bartlehiem slapen, meldt de organisatie. Daarom is dit deel van de route wat eentoniger voor Van der Weijden.

Net wakker, nos.nl maarten van der weijden. Die hoopt hij rond over te steken. Van der Weijden ligt nog steeds voor op schema en nos.nl maarten van der weijden eerder dan gepland in Franeker. Nog 2 stempels te gaan Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Een paar kilometer voor Bartlehiem is Van der Weijden in zijn tentje op een van de begeleidingsboten gaan liggen om een paar uur te slapen. In elf video's blikken we terug op de Elfstedenzwemtocht, te beginnen met een fietsen in amsterdamse waterleidingduinen met de mooiste beelden van de hele tocht:.

Bekijk ook. Bekijk hier Maartens nacht in foto's:. Hij is binnen en is uit het water gestapt!

De mooiste beelden van de Elfstedenzwemtocht

Dit bedrag is afgelopen vrijdag middels een cheque aangeboden aan artsen in het UMC Amsterdam. Veel zwemmen betekent ook goed en regelmatig eten.

Van der Weijden kijkt uit naar de Elfstedenzwemtocht, maar heeft geen verwachtingen. Dit keer stond er een flinke portie macaroni op het menu die hij uit zijn speciale dienblad kon eten.

Kay zwom de laatste twee uur voor het stempelen in Harlingen zij aan zij met Van der Weijden:. De mooiste beelden van de Elfstedenzwemtocht. Maarten zelf is vol vertrouwen:.

Ook in categorie:
  20.10.2019 18:20 Safwan:
  En ja hoor: de negende stempel is binnen.

  14.10.2019 17:13 Lou:
  De start is vanmiddag om En zo zag de vroege zondagochtend van Maarten van der Weijden eruit.

  13.10.2019 23:56 Arjo:
  Variatie is heel belangrijk.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com