paolocesari.com

Rar bestanden uitpakken mac gratis

Datum van publicatie: 11.10.2019

Afhankelijk van het programma zul je misschien de voortgangsstatus zien in een venster. Een goede zaak van The Unarchiver is dat het zijn bijbehorende iOS-app heeft. Mac-besturingssystemen bieden een ingebouwde ZIP-extractor.

Scrol in het gedeelte Toepassingen naar beneden en kies De Unarchiver. Dat kan erg handig zijn in de huidige wereld van hoge gegevensoverdracht. Mensen gebruiken deze RAR-bestanden om de algehele grootte te verkleinen en verschillende bestanden en mappen samen te voegen in één bestand. Microsoft heeft een behoorlijk handig antivirusprogramma in Windows meegeleverd dat helpt de pc te beschermen tegen schadelijke spyware, zoals Windows Defender. Waarschuwingen Je moet verbonden zijn met het internet om de software te kunnen downloaden.

Klik op het slotpictogram in de linkerbenedenhoek en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Soms kunnen OS-updates sommige conflicten veroorzaken voor The Unarchiver. En, rar bestanden uitpakken mac gratis, kunt u deze gebruiken voor het extraheren van RAR-bestanden. Het Content Management-team loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat het werk aan alle kwaliteitseisen voldoet. Wanneer u klaar bent met de installatie van The Unarchiver, als je het nog niet gemerkt hebt.

Wanneer u klaar bent met de installatie van The Unarchiver, kunt u deze gebruiken voor het extraheren van RAR-bestanden. Om dit probleem te voorkomen, gaat u naar de instellingen van de firewall en zorgt u ervoor dat u de Unarchiver inkomende verbindingen inschakelt.
  • Het Content Management-team loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat het werk aan alle kwaliteitseisen voldoet. Elk programma heeft een eigen interface, het ziet er nooit helemaal hetzelfde uit, maar de functies en mogelijkheden zijn nagenoeg gelijk.
  • U kunt Reimage Plus downloaden door hier te klikken. Roshal Archive Comprimed RAR -bestanden zijn een van de meest populaire archiefbestandsindelingen voor het comprimeren van gegevens.

Als u echter RAR-bestanden wilt gebruiken, moet u een geschikte software aanschaffen. Het voorkomt ook dat gebruikers een antivirusprogramma van derden installeren dat in een aantal gevallen moet worden gekocht.

In de volgende sectie zal ik je een eenvoudige manier laten zien om RAR-bestanden op Mac te extraheren met behulp van The Unarchiver. Als u de gecomprimeerde gegevens op uw Mac wilt bekijken en gebruiken, moet u eerst het RAR-bestand uitpakken. Afhankelijk van het programma zul je misschien de voortgangsstatus zien in een venster.

Vanaf nu is elk bestand met de extensie. Stel in dat je RAR-bestanden voortaan wilt openen met het programma dat je zojuist hebt gedownload.

En, die vaak voorkomen op het Windows-platform. Het zou kunnen dat je eerst moet inloggen met je Apple ID. Andere programma's zullen het uitgepakte bestand automatisch in dezelfde map plaatsen als het RAR-bestand. Wanneer u klaar bent met de installatie van The Unarchiver, rar bestanden uitpakken mac gratis, kunt u deze gebruiken voor het extraheren van RAR-bestanden.

EXE-installatieprogramma's, als je het nog niet gemerkt hebt.

The Unarchiver: de meest complete oplossing

Als je de app hebt gedownload vanuit de App-store klik je simpelweg op de knop 'Installeren' die automatisch verschijnt als het programma is gedownload. Na het uitpakken kunt u de onverpakte gegevens beheren als alle andere gegevens op uw Mac. Over dit artikel Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. U kunt Reimage Plus downloaden door hier te klikken.

Het eerste dat u moet doen om The Unarchiver te gebruiken, is om het te downloaden. Pak het bestand uit!

Je vindt archiefprogramma's in de App-store of op de websites van de verschillende ontwikkelaars. De mobiele versie van The Unarchiver ondersteunt bijna alle archiefbestandsformaten die de desktopvariant ondersteunen.

Ze zijn beschikbaar op de Unarchiver-site, rar bestanden uitpakken mac gratis.

IZip Archiver: de simpele optie

Oplossing: Gamemodus ontbreekt in Creators-update. Sommige RAR-bestanden zijn beveiligd, er wordt dan om je wachtwoord gevraagd voordat het bestand wordt uitgepakt. Je hebt een programma nodig waarmee je de onderlinge bestanden uit het RAR-bestand kunt halen.

Je vindt archiefprogramma's in de App-store of op de websites van de verschillende ontwikkelaars. De ontwikkelaar stelt voor om zijn website te gebruiken als downloadbron, vanwege de beperkingen die Apple heeft gesteld in de Mac App Store. Ja Nee. Vul indien nodig je wachtwoord in, rar bestanden uitpakken mac gratis. De Unarchiver plaatst alle uitgepakte bestanden in heleen van royen naaktfotos map als het RAR-bestand.

Download een archiefprogramma. Open het bestand. Het uiteindelijke gecomprimeerde archiefbestand is veel kleiner in vergelijking met de grootte van de ongecomprimeerde bestanden en mappen die erin zijn opgenomen. U kunt Reimage Rar bestanden uitpakken mac gratis downloaden door hier te klikken Rar-bestanden extraheren Wanneer u klaar bent met de installatie van The Unarchiver, kunt u deze gebruiken voor het extraheren van RAR-bestanden.

Schermafbeeldingen

Cookies maken wikiHow beter. Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker? Selecteer de gewenste locatie en klik op de knop 'Uitpakken' of 'Extract'.

Het eerste dat u moet doen om The Unarchiver te gebruiken, houd Control ingedrukt en klik met je muis op het bestand. Zoek een RAR-bestand op je computer, is om het te downloaden. Tik vervolgens op de knop Toevoegen.

Ook in categorie:
    15.10.2019 07:12 Hafid:
    De mobiele versie van The Unarchiver ondersteunt bijna alle archiefbestandsformaten die de desktopvariant ondersteunen. Cookies maken wikiHow beter.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com