paolocesari.com

Wc schoonmaken met soda

Datum van publicatie: 04.07.2019

Wooninspiratie 27 aug Reageer op artikel:.

Een scheutje in de pot is dan voldoende. E-mail ontvanger. Meest gestelde schoonmaakvragen beantwoord. Ik zou het wel doen bij een behoorlijke kalk laag hoor. Er zijn veel manieren om de wc schoon te maken: van een simpele veeg over de bril tot de inzet van stevig chemisch geschut.

Lisa Gast. De buitenkant van het toilet maakt ze schoon met een vochtige microvezeldoek.

Zo ook voor de kleine Skyla-Rae Muttram uit het Engelse Wc schoonmaken met soda die haar verveling wel heel treffend inkleurde. Water er uithalen schuursponsje met antikal en het verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Kelly schrijft op haar blog over groen doen, leven en eten - met een serieuze vleug zelfmakerij. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan! En je toilet pot is weer schoon.

Naam ontvanger.
  • Giet nu een kopje natuurazijn erop. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?
  • Nu ja, magie is misschien een groot woord, maar toch.

Roomed Navigation

Zuur kan metaal wc bril beugels aantasten dus kijk uit met het inweken. Opruimtips voor goed georganiseerde kasten. Laat het een nacht liggen en zuig het de volgende dag op met de stofzuiger. Maak een erg dik maizena- of keukenbloempapje met azijn in plaats van water geen melk nodig! Deze aanslag kun je op de volgende manieren verwijderen:  Giet een oplossing van water en azijnzuur in de toiletpot en laat deze 8 tot 10 uur inwerken bv. E-mail ontvanger.

Maar, de meest schone WC heeft wel eens last van kalkaanslag in de pot. Gooi af en toe een bommetje in het toilet om te reinigen, ontgeuren en bacterin te vermoorden. Een scheutje in de pot is dan voldoende. Ze borstelt de binnenkant van het toilet met water na het doortrekken. Na die paar uur kun je de baking soda gewoon opzuigen met de stofzuiger. Reacties De wc schoonmaken met soda moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Stel je vraag.

Weet jij het antwoord?

Voor - ahum - normale reiniging zorgt de combinatie van natriumbicarbonaat en azijn voor magie. Dat schuimt ook nog iets en desnoods beetje water bijdoen als de plek te droog staat waardoor het ook bij de randen van de kalkvlek komt. Erg onverstandig!

Ook interessant. Doeken dempen in hete azijn werken serieus goed hiertegen, maar dit kan een tijdje duren. Ook hier werkt het zuiveringszout net  zoals een schuurmiddel. Vragen of opmerkingen. De kalkaanslag verdwijnt en de pot ziet er weer uitnodigend uit.

Tips om je toilet schoon te krijgen

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Schoonmaken met baking soda is een alom bekend schoonmaakfenomeen. Vragen of opmerkingen?

Ik weet niet eens of het nog bestaat, wc schoonmaken met soda, maar er een Bref blokje inleggen. Even met een ontkalker. Wij hebben handige tips. Als huishoudexpert help ik mensen hun huis n hun leven op orde krijgen? Er zijn veel manieren om de wc schoon te maken: van een simpele veeg over de bril tot de inzet van stevig chemisch geschut.

Nieuwste huishoudtips. Als het wc schoonmaken met soda hardnekkige verstopping is dan moet je dit waarschijnlijk herhalen.

'Je moet het ook onderhouden'

Dan een ontkalkingsmiddel erin en enkele uren laten intrekken. Een fles toiletreiniger kan je gemakkelijk aanschaffen en zolang dat van een goed merk is en je de fles mooi recycleert, heb ik daar ook geen enkel bezwaar tegen , maar als je een creatieve ziel hebt, wil je misschien wel graag je handen uit de mouwen steken en zelf in de wc-pot duiken.

Ik doe het minimaal 4 uur, dus let op, doe het direct in de ochtend en niet pas laat in de middag. Een url mag maar 1x worden gebruikt.

Quote Als je een lucifer aansteekt na het poepen, dan verdwijnt de lucht vanzelf Diet Groothuis, wc schoonmaken met soda, de bovenrand van het toilet. Vraagje, en taken voor de burgers, kan dat, zag het enkel onder de pups. Meld je dan  aan voor de gratis nieuwsbrief van Radar.

Ook in categorie:
    08.07.2019 05:27 Chee:
    Leslie Reichert, eigenaresse van een schoonmaakbedrijf en de zogenaamde ' koningin van de porseleinen troon ', heeft naar eigen zeggen meer dan

    10.07.2019 16:41 Siegfried:
    Facebook Inloggen met Facebook.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com