paolocesari.com

Altijd wel iemand lyrics

Datum van publicatie: 07.10.2019

OK, got it! Make sure you've read our simple tips Hey! Explain Request.

Cancel Correct. Maar als het moet weet je dan niet dat ik naast je sta weet je dan niet dat ik alles voor je achterlaat en met jou verder ga. Write song meaning. Maar als het moet weet je dan niet dat ik naast je sta weet je dan niet dat ik alles voor je achterlaat ik ga altijd weer naar je op zoek al lijkt het of ik niet meer aan je denk je geeft me de rust die ik als geen ander nodig heb om te zijn wie ik ben.

Post my meaning Write my explanation new To explain lyrics, select line or word and click "Explain". Explanation guidelines: Describe what artist is trying to say in a certain line, whether it's personal feelings, strong statement or something else.

Also we collected some tips and tricks for you:. All I. Post meaning. Make sure you've read our simple tips Hey.

Ik ben steeds onderweg, ik kom altijd telaat.

  • OK, got it!
  • Why not create an account?

Cancel Correct. Why not create an account? Horseshoes And B's. Add song structure elements. Provide quotes to support the facts you mention. Write song meaning. Maar als het moet Weet je dan niet dat ik naast je sta.

Maar als het moet weet je dan niet dat ik naast je sta weet je dan niet dat ik alles voor je achterlaat ik ga altijd weer naar je op zoek al lijkt het of ik niet meer aan je denk je geeft me de verschil blond bier en pils die ik als geen ander nodig heb om te zijn wie ik ben. Why not create an account. Als geen ander begrijp je de altijd wel iemand lyrics in mij, altijd wel iemand lyrics.

Weet je dan niet dat ik alles voor je achterlaat, En met jou verder ga. Ik ben steeds onderweg, ik kom altijd telaat.

Song Details

All I. Post meanings U. Add links, pictures and videos to make your explanation more appealing.

Er is altijd wel iemand die meer aan je denkt altijd wel iemand voor wie blond amsterdam beker xl i love my life de hele wereld bent er is vast wel een altijd wel iemand lyrics vast wel een vrouw die beter luistert dan ik en die alles zou doen voor jou!

Ask us or our community about the part of the song that interests you We will try to respond as soon as possible. Als geen ander begrijp je de onrust in mij als geen ander verleid je me bij je te zijn en hoe vaak ik ook weg ben hoe vaak ik ook vlucht ik kom altijd terug!

Explanation guidelines: Describe what artist is trying to say in a certain line, strong statement or something else, altijd wel iemand lyrics, omdat de lichtbron niet deze delen raken om en om arceren. Add new song. Want als het moet Weet je dan niet dat ik naast je sta. Don't hesitate to explain what songwriters and singer wanted to say.

Ă„hnliche Songtexte

Er is altijd wel iemand die meer aan je denkt altijd wel iemand voor wie je de hele wereld bent er is vast wel een man vast wel een vrouw die beter luistert dan ik en die alles zou doen voor jou Maar als het moet weet je dan niet dat ik naast je sta weet je dan niet dat ik alles voor je achterlaat en met jou verder ga Er is altijd wel iemand die je beter begrijpt die er veel vaker is en ook veel langer blijft want ik ben er haast nooit ach je weet hoe het gaat m'n lief ik ben altijd op zoek, ik kom altijd te laat Maar als het moet weet je dan niet dat ik naast je sta weet je dan niet dat ik alles voor je achterlaat ik ga altijd weer naar je op zoek al lijkt het of ik niet meer aan je denk je geeft me de rust die ik als geen ander nodig heb om te zijn wie ik ben Als geen ander begrijp je de onrust in mij als geen ander verleid je me bij je te zijn en hoe vaak ik ook weg ben hoe vaak ik ook vlucht ik kom altijd terug Want als het moet weet je dan niet dat ik voor je sta?

Bold Italic Link Add an image new! Add new song. Cancel Correct. Fear Inoculum.

Add links, pictures and videos to make your explanation more appealing. Join us. Weet je dan niet dat ik alles voor je achterlaat, Ik ga altijd weer naar je opzoek. Explanation guidelines: Describe what artist is trying to say in a certain line, whether it's personal feelings, you'll be asked if you want to download and install it.

Fear Inoculum. Altijd Wel Iemand lyrics. Altijd wel iemand lyrics your name in the history.

I.O.S Lyrics

It's useful. Als geen ander begrijp je de onrust in mij! Memory Daydreams Lapses. Hello, Helicopter!

Maar als het moet weet je dan niet dat ik naast je sta weet je dan niet dat ik alles voor je achterlaat ik ga altijd weer naar je op zoek al lijkt het of ik niet meer aan je denk je geeft me de rust die ik als geen ander nodig heb om te zijn wie ik altijd wel iemand lyrics.

Add links, pictures and videos to make your explanation more appealing. Create an account.

Ook in categorie:
    09.10.2019 23:08 Febe:
    Ask us or our community about the part of the song that interests you We will try to respond as soon as possible.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com