paolocesari.com

Boot huren utrecht grachten

Datum van publicatie: 22.08.2019

Laatste nieuws. Meer artikelen Meer artikelen 14 x leuke plekken om koffie te drinken in Utrecht. Om het wat gemakkelijker te maken hebben wij de bezienswaardigheden, highlights en de hotspots voor je verzameld op onze pagina varen in Utrecht.

Sloep Delen Utrecht entertainment. Besturing is erg eenvoudig Centrale opstaplocatie Minimale vaarduur is 2 uur. Foto boot. Altijd leuk, bezoek van de buren! Aan het roer staat een ervaren schipper die je door de mooiste grachten van Utrecht vaart en tijdens de vaartocht is het mogelijk om gebruik te maken van heerlijke arrangementen.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Rondvaart in  sloep met schipper. En moet je plassen van al dat bier dan hoeft dat niet over de rand: een toilet is ook aanwezig. Geen probleem: eer zijn meerdere boten. Hopelijk volgend jaar weer, boot huren utrecht grachten. We kunnen -nadat de offerte is verlopen- niet meer garanderen dat wij een boot voor u beschikbaar hebben, zeker niet op drukke dagen zoals de zaterdag. Foto: Tapasboot Meer over Tapasboot Utrecht ontdekken.

Leuk om als familieuitje met studerende kinderen te beleven. Op warme dagen is dit een geliefde plek om te picknicken of muziek te maken.

Over de boot

Stadskasteel Oudaen Het stadskasteel behoort tot de zogenaamde weerbaarheidhuizen, waarvan er in deze periode verschillende aan de Oudegracht worden gebouwd. Tarieven in Utrecht. Wilt u via de mail reserveren? Ook leuk: Silent Disco  op de boot! Vandaag gesloten. Maximaal 42 personen per sloep. Meer informatie Bekijk menukaart.

Wij kunnen hapjes of complete diners verzorgen. Bedankt voor de goede zorg. Ondanks de regen hebben we toch lekker kunnen varen met de regenkap.

Kijk dan op ons Contactformulier. Meer informatie!

Het weer in Utrecht

Aanvraag boottocht Vul onderstaand aanvraagformulier in, hiermee doe je een aanvraag voor een reserveren. Meer artikelen Meer artikelen 14 x leuke plekken om koffie te drinken in Utrecht. Dat kan zelfs superlast-minute: tot 15 minuten van te voren.

Lekkerbootjevaren Utrecht genieten dierenvriend tapas tapasboot weerdsluis Je kan er een morning tour boot huren utrecht grachten ontbijt boeken bijvoorbeeld, of een boottocht met wijn en broodjes: de tipsy brunch tour. Laatste nieuws. Eerst nog extra info nodig. Voornaam Achternaam. Foto: lekkerbootjevaren.

VVV Utrecht Info Centrum

Ondanks de regen hebben we toch lekker kunnen varen met de regenkap. Meer over Talud9 ontdekken? De steiger aan op Hooghiemstraplein 1 eenvoudig te bereiken. Je hebt voor onze sloepen geen vaarbewijs nodig.

Nu open Hele dag.

Wij nemen dan contact met u op om alles met u door te spreken en of we een boot beschikbaar hebben. Maximaal 42 personen per sloep. Dit is voor de extra aan- en afvaartijd vanaf onze standaard op- en afstapplek aan de wittevrouwensingel, boot huren utrecht grachten. Zo kunt u bij ons een sloep huren in Utrecht voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, dus mannen met een viezige, alles op te geven en bij hem in te trekken (hij was toch zo lief Maar dat veranderde de dag dat ik dus boot huren utrecht grachten in zijn macht was, leggen we hieronder uit.

Lees verder. Meer over Doen Koningsdag Utrecht. Vakantie in eigen stad: 7 x hier in Utrecht waan je je in la bella Italia.

Ook leuk: Silent Disco  op de boot! Verantwoord bedrijfsuitje. Wij organiseren boottochten over de sfeervolle Utrechtse grachten en de Vecht. Burger-, pizza- of wijnboot Aan bijzondere boten geen gebrek bij lekkerbootjevaren.

Een kwartier voordat je vertrekt met de tocht ontvang een SMS met een link waarmee je de boot kan starten. De highlights? Bar met biertap.

Ook in categorie:
  31.08.2019 00:30 Badr:
  Wilt u via de mail reserveren?

  22.08.2019 16:48 Yvar:
  Snel online reserveren Sloep heeft 12 zitplaatsen De boot vaart op elektriciteit. Vandaag gesloten.

  25.08.2019 13:30 Krijntje:
  Online reserveren Je reserveert online tegen de scherpste prijs.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com