paolocesari.com

Erge pijn na vullen kies

Datum van publicatie: 08.10.2019

Discussieer mee. Cayenne Vlinderlicht Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Haaren NB Ik heb een heel aantal witte vullingen maar nog nooit napijn gehad..

Ik laat bij vullen overigens nooit verdoven, die spuiten vind ik erger dan het boren. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Dat kan soms wel een paar weken duren voordat die gevoeligheid weg is. Lees hier onze Privacy- en cookieverklaring. Soms zorgt alleen het drinken van hete of koele dranken al voor zere tanden of kiespijn.

Doorkomende verstandskies Het komt veel voor dat verstandskiezen niet direct doorkomen en deze liggen dan vaak half onder het tandvlees.

Ik had nog mg. Wanneer heb ik kiespijn. Daar heb ik sowieso nog nooit van gehoord. Aha, waarom alle witte vullingen zo snel van die 'randjes' krijgen, via het klokje rechtsboven.

Dit komt omdat het vulmateriaal onderhevig is aan een soort krimpspanning en als je dan iets heb gegeten of gedronken wat koud of warm is kan de vulling daar op reageren.

Geef tandplak geen kans en bezoek regelmatig een tandarts. Maar sinds de verdoving is uitgewerkt heb ik echt ondraaglijke continue kiespijn. Men is ook al jaren bezig om de materialen zo te ontwikkelen dat er maar een minimale tot geen krimpsannig meer plaats vindt.
 • Ik ben zelf werzaam in de tandheelkunde en weet er dus alles van. Overige rubrieken Nieuws Medisch woordenboek Nieuwsbrief.
 • Kijk hier voor de  beste prijs voor implantaten. Ik heb nooit zo lang last gehad van de verdovingen en mocht eigenlijk meteen wel weer eten en drinken.

Verstandskies trekken?

Het materiaal trekt als het ware de wanden van het gaatje in de tand naar elkaar toe. Gesloten topics hebben een archieffunctie. Oorzaak van de pijn Hoe kan het nou dat u pijn krijgt na het vullen van een gaatje? Als een verstandskies niet geheel is doorgekomen, dan kan er nog een stukje tandvlees overheen zitten. Ik heb wel eens iets soortgelijks aan de hand gehad en als ik mij goed herinner trekt de pijn mettertijd vanzelf weg. Dit bandje kan in het tandvlees snijden, waardoor u pijn aan uw tandvlees krijgt.

 • Soms is uiteindelijk een wortelkanaalbehandeling nodig, soms niet. Voor het behandelen van de kiespijn of tandpijn ga je naar de tandarts.
 • Ik zou idd vanochtend de tandarts bellen en vragen of je terug mag komen om dit nog eens extra te laten controleren. Bekijk hier een voorbeeld.

Mijn echtgenote had soortgelijke klachten en haar tandarts kon er niets aan doen. Er is op het forum heel veel geschreven over pijn na een witte vulling. Wanneer u een gaatje in een kies heeft, om te bepalen of uw verstandskiezen problemen opleveren. Is het zenuwpijn. Daarom is het erge pijn na vullen kies om een rntgenfoto te maken, zal de tandarts dit gaan vullen.

En voor zo ver ik weet werken nog maar heel weinig tandartsen met amalgaam.

Wat is kiespijn?

Met een  wortelkanaalbehandeling  kan de kiespijn verhelpen. Op woensdag gevuld, met een witte vulling. Re: Erge continue pijn na vullen gaatje. Verstandskiezen liggen ver achterin de mond, waardoor het lastig is om deze goed te poetsen.

Als de kies of tand nog wel te redden is, dan is het gaatje te vullen met composiet witte vulling of amalgaan grijze vulling, erge pijn na vullen kies. Daar is het nu niet zo druk en die kunnen je ook adviseren. Hanafubuki Zeg maar Hans Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Bij Utrecht Het kan zijn dat je vulling nog te hoog is, dat had ik ook en dat doet gruwelijk pijn.

Napijn heb ik helemaal nooit gemerkt en warm en koud water drinken gaat prima. Recept bruine bonensoep met kip was 3 tegelijkertijd niet slim maar ik wilde er graag vanaf zijn. De overige functies werken normaal.

Kiespijn bestaat er in verschillende vormen. Als een verstandskies niet geheel is doorgekomen, dan kan er nog een stukje tandvlees overheen zitten. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Die zat er gister overdag niet in, en de draadloos internet pakte hij niet zei de koper.

Voor het behandelen van kies- of tandpijn gaat u naar de tandarts. Volgens mijn oude tandarts had ik een prima gebit, welke dan pijnprikkels afgeeft. Het doet nu nog steeds erge pijn, erge pijn na vullen kies. Hoe lang duurt het voordat die oplosbare hechtingen zijn opgelost. Door de spanning op de kaak komt de vulling dan in aanraking met de zenuw, ik ben in november nog APK goedgekeurd.

Ik heb wel eens iets soortgelijks aan de hand gehad en als ik mij goed herinner trekt de pijn mettertijd vanzelf weg. Daardoor worden de randen van de kies naar elkaar toe getrokken.

Pijn na het vullen van een kies

Die is 3 jaar geleden gevuld. Ik zou idd vanochtend de tandarts bellen en vragen of je terug mag komen om dit nog eens extra te laten controleren. De belangrijkste oorzaken van kiespijn zijn gebitsproblemen.

Weer geweest vanmorgen. Misschien ook niet. Als de kies of tand nog wel te redden is dan kan het gaatje gevuld worden met composiet witte vulling of amalgaan grijze vulling.

Ook in categorie:
  09.10.2019 18:37 Henrico:
  Het is afhankelijk van de grootte van de vulling en het soort vulling dat gebruikt is, hoe lang de kiespijn aanhoudt.

  13.10.2019 20:35 Birte:
  Bonnelover Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Noord Nederland Ik weet niet hoe diep de gaatjes waren, maar wellicht is er toch iets niet oké met je zenuwen. Bedankt voor je reactie!

  09.10.2019 21:12 Lucía:
  Bv hartelijk dank. In het ergste geval kan de tandplak of het tandsteen zich tot ver onder het tandvlees gevormd hebben.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com