paolocesari.com

Hotel cafe restaurant aarden steenbergen

Datum van publicatie: 08.10.2019

Grand Hotel en Residence De Draak. Want het gaat goed met  voormalig hotel Aarden.

Blijf ingelogd. Het past dan ook perfect in de ambities van de gemeente, vult Van den Berg aan. Het uitbestede ontbijt was prima. Volkerak Rivier. Het hotel is uitgerust met een wijnbar en café. Hier worden tevens barbecues georganiseerd. Goed voor kort verblijf niks negatiefs te melden.

Inchecken - Grand Hotel en Residence De Draak. Copyright - Booking. Hij vervolgt: ,Als je een hotel langs de A4 hebt, dan gaan mensen de snelweg af. Verbleven in juli Kunt u het opnieuw proberen.

Checkin month Maand augustus september oktober november december januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november Wij vergoeden het verschil! Gratis WiFi 8,4.

Adresgegevens

Deze tweepersoonskamer is voorzien van een minibar, een waterkoker, een koffiezetapparaat en een cd-speler. Het personeel van de wallevis zei dat het probleem bekent was maar dat hun dat niet uit de website konden halen of te veranderen.. Datum van bezoek: juni Je kan ontbijten op een vroeg tijdstip aangezien het selfservice was. E-mail ontvanger.

Locatie en contact.

  • Ze verdwijnen pas wanneer u ze zelf verwijdert. De kamer doet wat gedateerd overkomen.
  • Opnieuw Mist u informatie? Parkeerplaats Gratis!

Onbijt boeken was misleidend. Blijven ze slapen en gaan ze weer weg. Beoordeeld op 13 september Service in het dorp. De meest heerlijke personeel begroet u en zorgen ervoor dat u een fantastische culinaire ervaring.

Kinderen en bedden.

Waarderingen en beoordelingen

Annulerings- en vooruitbetalingsvoorwaarden verschillen per accommodatietype. Jorick Nederland. Het ziet er niet uit: hard blauwe kunstof serre, tegen een na-oorlogse gevel. Ze lopen een rondje, eten misschien ergens.

Gratis WiFi 8,4. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten hotel cafe restaurant aarden steenbergen. Wel een prima service.

Beoordeeld op 29 juni Heerlijk eten en heerlijke wijn. Inloggen - er opent een dialoogvenster.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid Wij matchen de prijs. Vul alstublieft de data van uw verblijf in en controleer de voorwaarden van uw gekozen kamer. Schakel Javascript in om een reactie te plaatsen of de reacties te lezen.

Uitstekend 1. Sliep aan de straatkant en hotel is vrij gehorig.

Het eten is er echter prima. Engels 1. Het extra uitgebreide continentaal ontbijt aangeboden door boeking. De Wallevis 8,4. Bedank Marcel d. Voor de rest was alles prima zowel personeel als voorziening. Open uw lijst Bewaar uw lijsten voor altijd.

Informatie

Eerder simpel dan ouderwets. Type reiziger. Toon prijzen.

Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken. Blijf je deze melding houden. Het ontbijt is uitbesteed, dit wordt niet van tevoren aangekaart.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com