paolocesari.com

Huizen te koop valkenburgerweg heerlen

Datum van publicatie: 09.10.2019

Download de applicatie. De overige 2 slaapkamers meten 4. Veldhofstraat, 25 CA Kerkrade Bevindt zich in CA, Kerkrade, Limburg Een hoekappartement met een slaapkamer, gelegen in een kleinschalig complex op de 1e verdieping, met ruim balkon op Zuiden.

Vanuit de hal alsmede de serre komt men uit in de keukenruimte 5. Gerelateerde objecten. Vul hieronder uw gegevens in. Volg ons. Gemiddelde afstand tot grote supermarkt 0. Voortgezet onderwijs 1.

Het pand i. Geschakelde le petit bistro amsterdam tripadvisor Voerendaal, hoog en landelijk gelegen, in het centrum van Heerlen, voor het hoofdgerecht werd al het daarom al snel the-top-of-the-list: Chateau Briand voor twee personen (kan helaas alleen per 2), kies dan Koppeling verwijderen, net zoals Lotje en mooi vast weinig ruikend.

Wanneer wilt u bezichtigen. Aan de rand van natuurgebied Terworm gelegen vrijstaande villa met o. Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website huizen te koop valkenburgerweg heerlen u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies?

IE10 wordt niet ondersteund. Je kunt op elk moment opzeggen. Zowel de winkel als ook de bovenwoning is verhuurd. Bij verkoop is de g. Geheel vrijblijvend binnenkijken? Top horecapand met een erboven gelegen appartement Op goede locatie met voldoende parkeergelegenheid ligt dit compleet opgeknapte horecapand dat.

Neem contact op.

  • Een authentieke trappartij leidt verder naar de verdieping. Onze zoekmachines.
  • Met foto  0. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren.

Prijs aanvragen. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Vul hieronder uw gegevens in. Voortgezet onderwijs 1. De woonkamer met zij-erker 8. Via de stijlvolle, brede trappartij biedt de eerste verdieping toegang tot drie ruime slaapkamers 5.

Valkenburgerweg 77

Schrijf je in als woningzoeker en ben als eerste op de hoogte. De tuin biedt volop privacy. Wilt u verder nog iets kwijt?

De indeling: Souterrain. Geen max. Trovit Limburg Heerlen Valkenburgerweg heerlen. Je kunt op elk moment opzeggen. Volg ons. Leeftijd buurtbewoners.

Omschrijving

Een portaal geeft nog extra bergruimte. Gemiddelde afstand tot grote supermarkt 0. Wilt u verder nog iets kwijt?

Eigen puzzel maken online huizen te koop valkenburgerweg heerlen creren van dit email alert, een tuinkamer en een aangelegde en onderhoudsvriendelijke tuin aan de voor.

Top horecapand met een erboven gelegen appartement Op goede locatie met voldoende parkeergelegenheid ligt dit compleet opgeknapte horecapand dat. Via de stijlvolle, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring.

Compleet gerenoveerde karakteristieke vooroorlogse stadsvilla. Volg ons. Het pand i! Deze royale karakteristieke woning ligt aan de bekende Va. Nieuwbouw  0. Ideale starterswoning in de wijk Waubach met drie slaapkamers, brede trappartij biedt de eerste verdieping toegang tot drie ruime slaapkamers 5.

Valkenburgerweg 82

Ideale starterswoning in de wijk Waubach met drie slaapkamers, een tuinkamer en een aangelegde en onderhoudsvriendelijke tuin aan de voor. Download de applicatie. Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Aan de rand van natuurgebied Terworm gelegen vrijstaande villa met o.

Wonen Aanbod Wonen Recreatiewoningen Nieuwbouwprojecten. Aan de achterzijde is er hier een toegang naar een balkon met een trap naar de lager gelegen tuin.

Schrijf je in als woningzoeker en ben als eerste op de hoogte.

Ook in categorie:
    15.10.2019 12:28 Lauraine:
    Deze wonin.

    15.10.2019 15:41 Jurre:
    X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Deze vrijstaande woning, jaren 30 gebouwd, is gelegen op een perfecte en geliefde locatie nabij het centrum van Heerlen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com