paolocesari.com

Lord of the rings arwen sword

Datum van publicatie: 25.07.2019

Met een versierde lederen schede om het zwaard aan de riem te dragen. All the Tolkien you need! Als nieuw in doos.

Verwachte levertijd: Lengte: 52 cm. Lengte: 76 cm. Met draagogen om de schedes te kunnen dragen. Het 63 cm lange mes is gemaakt van roestvrij staal.

Met een lederen handvat en een lederen schede. Herroepingsrecht en Retourbeleid. Bestellen en Betalen. Met een houten wandbord om het zwaard tentoon te stellen.

Lengte: 99 cm.

Met een muurbevestiging met daarop de tatoeage van Azog.
  • Powered by ShopFactory. The Lord of The Rings: Elven Knife of Strider Afmeting zwaard: 51cm Afmeting met schede: 53cm Leveringstijd: werkdagen Materiaal: roestrvij edelstaal met muurplaat en schede, niet geslepen.
  • Zoek je een toverstaf van Harry Potter of een bezemsteel?

Verwante advertenties

It once belonged to the Elven princess Idril, who wed a mortal man and bore Earendil, the father of Elrond who in turn was father to Arwen. Replica van het zwaard van koning Thranduil, versierd met een bladmotief. Twee schedes voor de messen van Legolas. Noble, Lengte van elk ongeveer 58 cm. Als nieuw in doos.

  • Met een wandbord en een certifcaat van echtheid.
  • Handgreep bedekt wit-leer. Grip van suede.

Replica van het zwaard van koning Thranduil, versierd met een bladmotief. Lengte van het zwaard: cm. Bestel nu alvast een item van je favoriete film nog voordat het op de markt komt? Zit ook in een set van 4 dolken in een standaard zie verderop.

''Er is iets goeds in deze wereld, Mr. Frodo... en het is de moeite waard om voor te vechten.''

Lederen schede met metalen stukken. In een harde, zwart lederen schede. Kwaliteit komt echter met een prijs. Lederen 'vambrace' van Legolas.

Pommel is gegoten, maar met een haarscheurtje bij de punt. Nieuw, met een lederen greep. Van hout, met stalen punt en echte veren. Grip van suede. Met windsels om de schede te dragen. Lengte: 57 cm.

De knots van Azog, gemaakt van leer en met staal versterkt polyresin. The Lord of The Rings: Elven Knife of Strider Afmeting zwaard: 51cm Afmeting met schede: 53cm Leveringstijd: werkdagen Materiaal: roestrvij edelstaal met muurplaat en schede, niet geslepen.

Met windsels om de schede te dragen. Met een harde schede met metaalbeslag om het zwaard aan een riem te dragen. Gemaakt van roestvrij staal met inscriptie op het lemmet en een goudkleurige knop in de vorm van een paardenhoofd.

Zoom Bekijk. Met een versierde lederen schede om het zwaard aan de riem te dragen? Op de grote na zijn de zwaarden identiek aan de full-size versies: gemaakt van roestvrij staal, lord of the rings arwen sword, met lederen of houten handgrepen en de inscripties op het lemmet. Ook de schede is bedekt met suede en goudkleurige metalen delen!

In een lederen schede! Minimaal bestelbedrag is 19,95 Euro? Lengte: 86 cm. Zwaarden graveren.

Display: De dolken zijn ook los te koop voor 75 euro per stuk zie elders in deze sectie. Lord of The Rings Aragorn Strider Afmeting zwaard: cm Afmeting met schede: cm    Leveringstijd: werkdagen Materiaal: roestrvij edelstaal niet geslepen.

De greep is gemaakt van metaal en acryl. Noble, Replica van de lans uit het Demsterwoud van de soldaten van koning Thranduil.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com