paolocesari.com

Mercure hotel zwolle ontbijt

Datum van publicatie: 13.09.2019

Beoordeeld op 6 oktober Aantal deelnemers voor uw evenement:.

Bekijk al onze restaurants en bars. Ervaar de comfortabele Privilege kamer met tweepersoonsbed, airco, bad, gratis internet en alle faciliteiten van de standaard kamer.

Leuk dat jullie hebben genoten van het dino arrangement. Nederland Overijssel Delden - Ambt Delden. Goed restaurant voor een vriendelijke prijs.

Onze kamers Of u nu kiest voor de Standaard kamer of de ruime Privilege kamer,wij stellen alles in het werk om u een aangenaam verblijf te bezorgen, mercure hotel zwolle ontbijt. De samenstelling van het buffet was ook erg uitgebreid. Nederland Overijssel Delden - Ambt Delden. Bestemmingen Accommodaties Vakanties Blog. Hotel De Rozenstruik.

Of ga voor een ontspannen wandeling in het Spoolderbos en het Engelse Werk. Beoordeling van Mercure Hotel Zwolle.
 • Geselecteerde filters.
 • Dit is een fijn hotel.

Extras van het hotel

De locatie met uitzicht op de IJsselweiden is prima. Controleer de prijzen Beste prijs garantie Hoe het werkt? Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. De tafels en stoelen staan in rijen in de richting van de spreker zodat iedereen aantekeningen kan maken.

Koffie minimaal voor 3 personen Badkamer schoon maar geen toiletpapier enkel dunne tissues. Het hotel ligt direct naast de A28 waardoor het goed bereikbaar is met de auto.

Een prima ervaring voor ons gezin. De locatie met uitzicht op de IJsselweiden is prima. De fietsen waren er blijkbaar niet en ons werd gevraagd of we wel wilden fietsen.

Geen lawaai. Hotel bekijken.

Mercure Hotel Zwolle

Op zaterdag en zondag rijden er ook geen bussen. Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd Geachte mevrouw K. Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd Geachte heer T.

Houd je van besparen! Jan Het minst beviel me de badkamer. Er was echter 1 vrouw die nogal onvriendelijk reageerde op de vraag waar de stukjes fruit lagen. Helaas ligt het hotel ver van het centrum af.

Fantastisch

Geen lawaai. Miracle Resort. Kind eren Maximum capacity reached. Maar ook het overige personeel was vriendelijk.

 • Beste bertreitsma, Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel!
 • Ontvangst was prima,kamer was in eerste aanleg een minpunt, was net schoongemaakt maar er bleef een vieze lucht hangen uit het douche putje.
 • Schone accommodatie met veel faciliteiten.
 • Goede nette kamer en een zeer goed ontbijt.

Metrische omzetting. Bezoek de bar en het hotel restaurant en kom tot rust in onze stijlvolle, moderne kamers met gratis WiFi! Lijst wordt bijgewerkt Aanbieding special beer met bittergarnituur in de bar misleidend. Hartelijk dank voor uw review, mercure hotel zwolle ontbijt, ik zal de complimenten overbrengen aan de dames van het ontbijt. Het klassement van het hotel 1 tot collectieve zorgverzekering via werkgever sterren voor Frankrijk voldoet aan de lokaal vastgestelde criteria.

Dacht mee en liet ons welkom voelen. De stoelen staan aan n kant mercure hotel zwolle ontbijt een ronde tafel zodat niemand met de rug naar de spreker zit.

Beoordelingen van internetgebruikers

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Zet uw koffers neer en ontspan u in Mercure Zwolle. Extras van het hotel Rustig gelegen,aan de rand van de stad Zwolle. Ik zal uw complimenten overbregen naar de betreffende personen.

Beste gast, Bedankt voor uw lovende beoordeling over ons hotel. Uw vergaderingen en evenementen Hotel Mercure Zwolle biedt de ideale vergaderplaats! Mijn ouders wilden op zondag avond om Tijd van het jaar.

Ook in categorie:
  22.09.2019 14:10 Marta:
  Bart en Mieke H.

  21.09.2019 04:09 Pietje:
  Het enige minpuntje was dat er niet doorgegeven was dat wij het verblijf bij boeking al betaald hadden.

  18.09.2019 04:06 Bloem:
  Bilderberg Grand Hotel Wientjes.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com