paolocesari.com

Nasi als de chinees

Datum van publicatie: 18.08.2019

Dit is een blijvertje! Voeg de kruiden en de knoflook bij de spekjes, roer even door en doe dan de prei erbij.

Laat nog 1 minuutje zachtjes bakken, voeg tot slot het kippenpoeder en de sesamolie toe. Nasi, niet mijn tekortkomingen. Hoeveel zout moet ik dan gebruiken? Als we een gevulde nasi maken gaan er zeker meer kruiden in.

Dit was het 1e gerecht dat ik in mijn slowcooker gemaakt heb en 't was gelijk een groot succes :D Beetje geduld is een vereiste maar dan heb je ook wat!

Ik heb ook nog wel andere bijgerechten maar die giet ik binnenkort in een artikeltje. Nasi als de chinees smakelijk? Volg je mij trouwens al op   Instagram  of  Facebook. Onder af en toe doorroeren de rijst af laten koelen. Dan bakken in een kleinere Koekenpan op wokken, kan allebei.

 • Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de warme kippenbouillon. Hi Dorien, wat heerlijk als kinderen vragen om bepaalde gerechten.
 • In ieder geval heb je nu een heerlijk bord nasi goreng zoals bij de chinees!

Populair in dezelfde categorie

Voeg als laatste de stukjes ham en bak de ham een minuutje mee. Niet lekker dus. Dus wil je een hapje van mijn jeugd? Probeer het zelf maar eens en je staat verbaast van het resultaat. Zoek recept. Dit is allemaal vreselijk lekker zo bij elkaar.

In ieder geval heb je nu een heerlijk bord nasi goreng zoals bij de chinees. En altijd die nasi met een plakje fricandeau een half plastic ei en een ondefinieerbare kruidenmix die ik nooit zelf gekopieerd kreeg. Stel je vraag. Snij de prei in de lengte in 4 delen en dan in kleine stukjes.

Het recept is super simpel en lekker snel klaar. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op nasi als de chinees verpakking in de warme kippenbouillon, nasi als de chinees.

Weet jij het antwoord?

Eet smakelijk! Afbeelding toevoegen. Het andere geheim zit hem het in het van tevoren koken van de rijst liefst een dag van tevoren zelfs en dan in de pan bewaren.

Zelden zo lekker nasi gegeten. Inloggen Inloggen nasi als de chinees Mijn Account Nog geen account! Voeg de gekookte rijst toe en roerbak nog 5 minuten!

Bedankt voor je zalige gerechten. Alleen maar ff aanbakken en dan bij de nasi serveren met wat atjar tjampoer, scheutje ketjap en wat sambal.

Recepten, Kookboekrecensies, kookblog

Vanavond gesmuld van pindakip met nasi goreng. Meer koken. Zelden zo lekker nasi gegeten.

Het is namelijk helemaal niet moeilijk te maken en je kunt er zoveel vulling in doen als je zelf wilt. Eigenlijk is het een zuurkoolstampot? Smulprul Heb je niet meer vloeistof nodig dan ml voor gram rijst. Onder af en toe doorroeren de rijst af laten koelen, nasi als de chinees. Ben benieuwd naar de antwoorden.

Zodra het ei gestold is schep je het door het vlees en groentemengsel heen. Zij zijn ietwat kritische eters, dus het zegt wel wat. Groet MJF Daniels.

Reader Interactions

Voeg nu ook de rijst toe en bak deze ook mee totdat de rijst weer volledig goed op temperatuur is. Eet smakelijk! De bami trouwens ook. Hoe maken jullie komkommers net als Surinaamse br kip kerrie?

Laat de rijst afkoelen, nasi als de chinees. Het is namelijk helemaal niet moeilijk te maken en je kunt er zoveel vulling in doen als je zelf wilt. Stoofvlees la Jamie Soms lees je ergens een recept waarvan je denkt: daar moet ik gewoon niks aan veranderen!

Ook in categorie:
  21.08.2019 13:48 Jorn:
  Babi pangang. Eventueel: kroepoek en atjar en natuurlijk sambal Lekker erbij: Mijn zelfgemaakte saté.

  19.08.2019 20:31 Sijtze:
  Dit is belangrijk want om te roerbakken en de gorengsmaak te krijgen moet de rijst koud zijn, hetzelfde geldt voor bami. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan.

  21.08.2019 20:48 Tiana:
  En als je toch bezig bent, maak dan ook eens mijn satésaus erbij want die is ook heerlijk.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com