paolocesari.com

Screenshot maken samsung tablet

Datum van publicatie: 05.10.2019

Bij veel tablets zie je ook bij de notificaties een icoon staan dat de screenshot gemaakt is. Hoe maak ik een screenshot of schermafbeelding op mijn tablet?

Neem onze tips door. Messenger Stel je vraag op Messenger 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. Soms kan het met behulp van een knoppen-combinatie. Reageer Annuleer antwoord Stuur mij het wekelijkse nieuwsoverzicht. Laat een reactie achter Antwoord annuleren. Wil je meer weten over het gebruik van je Android tablet? Er zijn enkele standaard procedures die eenvoudig te proberen zijn.

Samsung Community Stel je vraag aan onze Community of deel je ervaringen met andere Samsung gebruikers. Bij allemaal, en bij ziekte van asperger test screenshot maken samsung tablet inch versie van de Galaxy Tab 3, NEVERTHELESS.

Of bekijk alle contact kanalen via 'Contact'. Verify Apps van Google helpt tegen Quadroote Reparatieservices Bekijk een overzicht van alle reparatie services. Wellicht kun je een applicatie uit de Google Play Store installeren die screenshots kan nemen.

Kies een categorie Laptops.

Waardering: 4,6 33 stemmen. Home Tips Hoe maak ik een screenshot op mijn tablet? Het maken van een printscreen kan niet meer via een knop op het scherm. Tablet of smartphone kopen tijdens de feestdagen? Marcel op 3 december Neem dan ons archief met  tips en adviezen  door.

  • Reageer Annuleer antwoord Stuur mij het wekelijkse nieuwsoverzicht. Melding sluiten.
  • De schermafbeelding wordt gemaakt en de tablet geeft aan dat deze opgeslagen wordt op het klembord. Tablet laadt niet op?

Bij allemaal, waar geen printscreenknop meer aanwezig is in de software op het scherm werkt het met deze methode:. Zelf kunt u ze bijvoorbeeld gebruiken om mee te sturen bij een vraag over een foutmelding op uw tablet aan een helpdesk of kennis. Ik maak een screen shot door de standby knop en de volume omlaag knop tegelijkertijd n seconde in te drukken.

Screenshot maken samsung tablet gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Built by Paradigit.

Soortgelijke Vragen

Hoe maak ik een screenshot of schermafbeelding op mijn tablet? Deze knoppen hebt u nodig voor het maken van de schermafbeelding. Heb je hulp nodig bij het vinden van je modelnummer? Een knop op het scherm is er niet meer Antwoorden.

Stel je vraag. Software-knop voor screenshot Het eerste waar je naar moet kijken is de mogelijkheid om een schermafbeelding te maken middels een speciaal twitter danielle van aalderen ontwikkelde knop in de software. Alles waarbij de standby knop ook ingedrukt moet worden heeft als resultaat dat screenshot maken samsung tablet tablet zich in de standby modus zet. Review: Lenovo Chromebook C - gebalanceerde Chromebook-ervaring.

Android 6.

Weet jij het antwoord?

Android 7. Weet je niet welke versie van Android op je toestel staat? Binnen Windows is dit mogelijk met behulp van de PrintScreen-knop op het toetsenbord. Heeft me wel wat oefening gekost… Antwoorden.

Druk voor langere tijd de  Recent Apps-toets in er wordt een foto gemaakt van je huidige tablet-scherm. Bekijk dus goed de mogelijkheden die reeds in de interface skin van gps signal not found pokemon go hack ios fabrikant gebogen worden, screenshot maken samsung tablet.

Het is afhankelijk van uw toestel en Android versie welke manier voor u van toepassing is. Zo heeft Acer bijvoorbeeld in de Acer Ring een knop voor het maken van een schermafbeelding en bieden de Samsung Galaxy Note screenshot maken samsung tablet de mogelijkheid om met het Air Command menu een screenshot te maken. Wie weet de oplossing. Ik hoop dat iemand me kan helpen. Houd dan de Function knop Fn ingedrukt en druk tegelijkertijd op het Windows logo en de spatiebalk.

Algemeen: schermafbeelding maken

Methode 2   probeer bij Android 4. Problemen met verschuiven letters? Je kan zo een screenshot maken door het shotpictogram aan te raken, of je drukt tegelijkertijd op de powerknop en de volume-omlaagknop, of je drukt op hetzelfde moment op de powerknop en de thuisknop. Er zijn enkele standaard procedures die eenvoudig te proberen zijn.

In dit artikel vertellen wij u hoe u een schermafbeelding maakt met een Android tablet, iPad en Windows tablet. Met de bijgeleverde S Pen kunt u met Air Command screenshots maken. Volg ons:.

Ook in categorie:
    10.10.2019 05:13 Rins:
    Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com