paolocesari.com

Vliegveld edinburgh naar centrum

Datum van publicatie: 10.10.2019

Nightbus N22 rijdt tussen en , zeven nachten per week. Bespaartips voor je vakantie. Vergelijk alle websites op www.

Bezoek Edinburghs fantastische koninklijke attracties met het Royal Edinburgh ticket. Hoeveel kost een taxi van en naar Edinburgh? Reserveer een shuttle bus of taxi naar je hotel. De reistijd van het vliegveld naar Murrayfield Stadium rugby is 17 minuten, vanaf hier is het nog 20 minuten lopen naar Tynecastle Stadium voetbalstadion Heart of Midlothian FC.

Retourtickets hebben geen vervaldatum en je terugreis hoeft niet vooraf te worden gereserveerd. U kunt ook kiezen voor Skylink — North Edinburgh en Skylink — West Edinburgh als u ten noorden of zuiden van het centrum moet zijn, voor beide bussen is Ocean Terminal in het noorden van Edinburgh de eindhalte.

Dit is dichtbij Princes Street en het central trein en busstation. Foto: Tijdens het festival van Edinburgh in augustus is het erg druk in High Street, het historische centrum. Service 35 is ook van Lothain Bus? Your email address will not be published. Let er wel op dat er in ponden betaald moet worden, vliegveld edinburgh naar centrum.

De bus heet ook wel Stagecoach Bus. Meer informatie over vakantie in Schotland.

Edinburgh Aiport // Transport naar centrum, openbaar vervoer (bus, tram), taxi, auto huren

N deze nachtbus heeft hetzelfde eindstation als de Skylink Ocean Terminal winkelcentrum maar volgt een andere, kortere route. De volledige lijst vindt u via deze link, airlines Edinburgh Airport. Wat de specifieke afmetingen van je koffer of tas mogen zijn en hoeveel stuks handbagage je nou eigenlijk mee aan boord mag nemen.

Als vooraf je taxi boekt met Taxi2Airport zal deze op het vliegveld van Edinburgh op je staan te wachten. Kleine rugzakken voor dagtrips. Dit zijn de twee grootste Nederlandse vliegticketvergelijkers. De luchthaven van Edinburgh heeft altijd maar een terminal gehad.

 • Goedkope budget hotels. De reis duurt ongeveer 25 minuten; bijna net zo snel als met een taxi.
 • Sinds mei is het ook mogelijk om met de tram zie afbeelding naar en van Edinburgh te reizen.

De een verbindt het vliegveld met Fife, een gebied ten noorden van Edinburgh en de andere bus verbindt het vliegveld met Glasgow. Deze bus staat bij stand De luchthaven van Edinburgh heeft altijd maar een terminal gehad. De camping chateau de boisson ardeche zoover manier is met het openbaar vervoer.

Voorkom boetes en controleer van te voren goed of je koffers nog de goede afmetingen hebben. Het vliegveld van Edinburgh EDI is het belangrijkste internationale vliegveld in Schotland en ook het drukste, met meer dan 12 miljoen reizigers in, vliegveld edinburgh naar centrum.

Van en naar Edinburgh Airport met de taxi

Duitsland Frankrijk Nederland Spanje. N deze nachtbus heeft hetzelfde eindstation als de Skylink Ocean Terminal winkelcentrum maar volgt een andere, kortere route. De Airport Shuttle van Stagecoach heet Airdirect

Dit is natuurlijk afhankelijk van waar je moet zijn in de stad. Ook bij de bushalte en bij de buschauffeur kun je een buskaartje voor de Express bus kopen, vliegveld edinburgh naar centrum. Vliegveld shuttlebus: Vliegveld Edinburgh biedt goede verbindingen met het centrum van de stad door middel van drie bussen die worden gerund door busbedrijf Lothian Buses.

Je kunt je afmelden wanneer je maar wilt. Aanbieding: ontdek Loch Ness. Logischerwijs ben je vanuit Eindhoven Airport iets langer onderweg. Andere bussen vanaf het vliegveld Er zijn nog twee andere bussen vanaf het vliegveld.

Vluchtduur

Hotels Omdat Edinburgh zo dicht bij het vliegveld ligt zijn veel hotels in de stad gevestigd. Richting het centrum met de tram De tramlijn tussen Edinburgh Airport en de stad Edinburgh zorgt voor een betrouwbare verbinding.

Geniet van alle comfort die je nodig hebt, met regelmatige dagelijkse vertrektijden op een speciale express service tussen de luchthaven en het stadscentrum. Via  EasyTerra Autohuur  kunt u de prijzen van alle aanbieders vergelijken en direct profiteren van aanbiedingen.

 • Eén kaartje voor meer dan van de meest spectaculaire werelderfgoederen van Schotland.
 • Vergelijkt u dan op Vliegtickets.
 • Autoverhuur op Edinburgh Airport Auto huren in Edinburgh?
 • Er rijden bussen van het vliegveld naar het centrum van de stad.

Een ticket kost 5,50 retour 8,50 voor volwassenen en 3,00 retour 4,50 voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 15 jaar.

Meer informatie is te vinden in ons privacybeleid? Door je aan te melden ga je akkoord met het ontvangen van promotionele e-mails. Door de jaren heen hebben de verschillende vliegveld edinburgh naar centrum meerdere malen hun bagageregels aangepast waardoor je oude koffers misschien niet meer voldoen.

Ook het busstation van Edinburgh ligt hier vlakbij. Deze bus staat bij stand Autoverhuur op Edinburgh Airport Auto huren in Edinburgh. Het is niet een van de snelste verbindingen, wel een van de betrouwbaarste, vliegveld edinburgh naar centrum.

Onze steden

Hong Kong. Autohuur zónder verborgen kosten? Wil je bij aankomst of vertrek zekerheid over de prijs, een nette chauffeur, geen gedoe met afrekenen in de taxi én zeker weten dat er een taxi voor je klaar staat, dan kun je voordelig en van te voren een taxi reserveren via CheapTaxis. Adres Het adres van vliegveld Edinburgh.

Richting het centrum met de tram De tramlijn tussen Edinburgh Airport en de stad Edinburgh zorgt voor een betrouwbare verbinding. Van maandag tot en met zaterdag vertrekt hij iedere 15 minuten, op zondag om het half uur?

Het grote vliegveld edinburgh naar centrum van deze Shuttle Service is dat ze je met bagage van en naar ieder adres in Edinburgh rijden.

Ook in categorie:
  10.10.2019 20:34 El:
  New Zealand. De tramlijn tussen Edinburgh Airport en de stad Edinburgh zorgt voor een betrouwbare verbinding.

  18.10.2019 13:49 Mees:
  Deze bus verbindt het vliegveld met Fife, een Schotse streek ten noorden van Edinburgh. Top 30 vliegvelden wereld Vliegtuigmaatschappijen Maximale afmetingen handbagage Vloeistoffen in handbagage.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com