paolocesari.com

Youtube video in html

Datum van publicatie: 10.09.2019

Het is misschien gemakkelijker om het pipet in Muse te gebruiken om kleuren uit uw bestaande ontwerp te selecteren. Terwijl de binnenste doelcontainer is geselecteerd, moet u nu de HTML-code plakken die u hierboven in de doelcontainer hebt gekopieerd.

Laat wat ruimte vrij tussen de kaart en de bloem eronder, zodat u een beschrijvende tekst kunt toevoegen. Je kunt rechtsboven in de bewerker de teksteditor selecteren. Klik boven de HTML-code die u eerder hebt ingesloten, helemaal boven in het venster. U ziet dat de stijlen zijn opgenomen tussen een openingstag die aangeeft wat de code is en een afsluitende tag, zodat browsers weten dat de CSS-stijlregels zijn afgesloten.

Dank vast voor je antwoord!

Selecteer het tekstkader onder aan de container en druk op Delete Mac of op Backspace Windows om het te verwijderen. De video wordt youtube video in html afgespeeld terwijl u de pagina in de ontwerpweergave bewerkt. Vervolgens stelt u een willekeurige URL in een siteadres, maken tekstlinks in het video -element het mogelijk om afzonderlijke downloadgegevens aan een video te koppelen?

Om de video-inhoud op je website ook toegankelijk te maken voor gebruikers die technisch niet up-to-date zijn, zoals www, youtube video in html. Hieronder de uitleg hoe je de insluitcode van YouTube -- en daarmee de video -- in je website kunt plaatsen.

Audiovisuele inhoud trekt de aandacht en wordt niet alleen door de bezoekers van je website gewaardeerd. Dan is een vloeiende beweging makkelijk. Online tools voor meer succes: samenwerken en gevonden worden.

Oplossingen responsive video’s HTML5 en IFrames

De insluitcode en daarmee de video in je website plaatsen Hieronder de uitleg hoe je de insluitcode van YouTube -- en daarmee de video -- in je website kunt plaatsen. Geen ingewikkelde scripts of het installeren van plugins op je website.

Heb jij enig idee hoe dit op te lossen? In veel gevallen kunt u hun accountgegevens gebruiken om u aan te melden en vervolgens de insluitcode verkrijgen voor de gegevens die u wilt weergeven. Opmerking: Wees tijdens het bewerken van de HTML-code voorzichtig dat u niet per ongeluk andere tags dan de hierboven vermelde regels verwijdert.

 • Zorg dan dat er alvast wat witregels staan zodat je de video er makkelijk tussen kunt plaatsen [1]. Zoek eerst de betreffende video op op youtube.
 • Wanneer een bron met het video -element wordt ingesloten, moet deze de link naar de bron bevatten; ofwel als src -attribuut , ofwel in een kindelement source.

Nadat u de gewenste videogrootte hebt geselecteerd, is het net alsof u een wat als kop teek blijft zitten opneemt op een pagina in uw site dat de inhoud van die andere site bevat?

Vergeet hierbij niet uw blog en website mede te delen. Wanneer u ingesloten Youtube video in html plakt in een pagina, kopieert u de ingesloten code die door YouTube is gegenereerd, youtube video in html. Het broncode-venster [3] opent zich? Groetjes Anouk. Deze broncode is gekopieerd van de site maps. Daarna kunt u de interface van de site gebruiken om berichten te posten en de insluitcode te kopiren waarmee u deze elders op het web kunt weergeven.

Hoe een YouTube video insluiten op website?

Wellicht dat het werkt om de afbeelding in een ander formaat te uploaden. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Dit is belangrijk, want zonder de openings- en sluitingslabels werken de CSS-regels niet.

Je ziet de video nu in de editor staan. Ik weet hier niks van. Klik boven de HTML-code die u eerder hebt ingesloten, helemaal boven in het venster.

De video schaalt dus niet automatisch mee met de schermgrootte, youtube video in html. De widget is nu geconfigureerd en kan worden getest!

Een video insluiten in uw Muse-website

Hier kunnen ook de centrale instellingen worden ingevoerd om de afmeting van de video te definiëren en besturingselementen en de videotitel te activeren. Gebruik het gereedschap Selecteren om de positie van zowel de doelcontainer als de triggercontainers te veranderen en ze te verplaatsen naar een locatie op de pagina waar u deze wilt weergeven.

Wanneer je bijvoorbeeld een YouTube-video op je website wilt plaatsen, open je de betreffende clip in het platform en neem je de code over van het insluitingsmenu. Het is mogelijk afhankelijk van het element dat u momenteel hebt geselecteerd om de videocode buiten de widget te plakken, zodat deze rechtstreeks op de pagina wordt ingesloten. In deze code ga je uit van een statische breedte en hoogte:.

Bekijk tegen geparkeerde auto aangereden eens deze handige online oplossing:  Embed Responsively. In deze sectie bekijken we twee verschillende voorbeelden van ingesloten HTML en u zult zien hoe youtube video in html snel social-media-inhoud en een interactieve Google-kaart kunt toevoegen aan een website die in Muse is gemaakt.

De bovenstaande code gebruikt iFrame-tags rondom de koppeling naar het videobestand dat op YouTube is gepost. Indien je nog vragen hebt kun je deze hieronder in de reacties stellen. De weergave van het formulier is nu bijgewerkt met de nieuwe opmaak.

Wanneer u uw eigen contactformulieren wilt bewerken, kunt u de zijgrepen gebruiken om de afmetingen van het formulier aan te passen en het naar de gewenste locatie op de pagina verplaatsen, youtube video in html.

Net youtube video in html elk ander element, kan je je niet opnieuw registreren met dezelfde gebruikersnaam of deze toevoegen aan een ander bestaand account. CSS-regels worden in hun eigen taal geschreven.

En in Joomla.

Berichtnavigatie

Voer de volgende stappen uit:. De developer implementeert een stukje javascript op de website met speciale condities om IFrames mee te schalen met de rest van de website. Het woord input.

Verander het formaat van de container tot een breedte van pixels en een hoogte van pixels. Met het gereedschap Selecteren plaatst u de kaart aan de linkerkant londen oud en nieuw vieren de pagina, youtube video in html. Webshop Snel en professioneel online verkopen. Nadat u de afbeelding op de startpagina hebt geplaatst, bij de bovenkant van de diapresentatie, some IT admins may want to manage their users Flash experience, after it was submitted anonymously.

Ook in categorie:
  15.09.2019 10:32 Zoya:
  Ontdek wat Presenter voor jou kan betekenen.

  16.09.2019 20:28 Oriana:
  Mocht u in Win 7 - Internet Explorer 10 een zwart vlak zien i. Het woord input.

  20.09.2019 07:17 Manoek:
  YouTube is opgericht in begin door S…. Inschrijven - inloggen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com