paolocesari.com

Bistro de bok arnhem

Datum van publicatie: 10.10.2019

Zeer aan te bevelen. Lijst wordt bijgewerkt

Heerlijke gerechten van de houtskoolgrill, gezellige bediening en een prachtige sfeer. Conclusie; wij gaan zeker hier nog eens terug komen; "Effen lekker 'n Bokje doen", krijg je nooit spijt van! Hoe werkt het. Datum van bezoek: november Romantisch tafelen. Wij komen hier al 40 jaar.

Op donderdag avond Bistro de Bok weer eens bezocht.

Was tegen het rauwe aan, bistro de bok arnhem. Kaart is niet zo uitgebreid, maar daarom is de keuze makkelijker en is alles vers!. Ja Nee Weet ik niet zeker. De bediening is correct maar niet erg attent. Hele leuke bediening en gezellig sfeertje? Is dit restaurant geschikt voor speciale gelegenheden.

 • Cor Meijer.
 • Heeft je partner gereserveerd voor een bepaalde tafel, is ie leeg maar mag je er niet gaan zitten. De beste spareribs van NL!

Meer informatie

Gezellig vol in de bistro. Wat is die soep heerlijk en goedgevuld, ook met kaas! Voorzieningen Terras Honden toegestaan Overnachten Hotels in de buurt ».

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Sabelspoort of Eusebiuspoort uit Vanavond 11 aug. Jouw locaties Arnhem.

Altijd heerlijk gegeten. Sanne 5 punten. Afgelopen zaterdag heeeerlijk gegeten? Taal Nederlands. Bedank ger Leuk en gezellig restaurant.

Wat is Social Deal

Niks mis mee. Je weet dat je er nooit alleen zit, de Bok was als altijd goed bezet. Bistro Bok is de oudste bistro van Arnhem. Waarderingen en beoordelingen 4,0  79 beoordelingen.

Is dit restaurant geschikt voor lunch. Beoordeeld op 21 januari Een oer gezellige bistro in het hartje van Arnhem, bistro de bok arnhem. Bistro de Bok Geclaimd. Mart 32 punten? Vincent 35 punten. Alles in een relaxte sfeer, het leidt ook nog tot maximale prestaties voor de organisatie.

Hoofdgerechten

Een tafel reserveren. Waardering van reizigers. Persoonlijk en vriendelijke benadering. Attracties in de buurt Bekijk alle 82 attracties in de buurt. Bedank ger

Afgelopen vrijdag lekker in de Bok gegeten. Het vlees was lekker gaar en zag er goed uit, maar had geen enkele smaak van zichzelf. Het eten was heel erg lekker bistro de bok arnhem meer dan voldoende. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Inloggen Lid worden! Restaurants in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt? Lees ook onze privacyverklaring.

Waarderingen en beoordelingen

Nu gesloten: Alle tijden bekijken. Sabelspoort of Eusebiuspoort uit Ook de bediening vooral die mooie dame met het blonde haar en mooie rode lippen was weer top, altijd een belangstellend woordje en zorgen ervoor dat het glas niet te lang leeg staat en vullen aan daar waar nodig!

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Gisteravond met familie super lekker gegeten. Ik had een Certificaat van uitmuntendheid Winnaar - .

Ook in categorie:
  13.10.2019 13:16 Melike:
  Meer beoordelingen bekijken. Wij komen hier dus niet meer terug.

  17.10.2019 16:02 Kamile:
  Wat een heerlijke bistro is dit,in een gezellig steegje in Arnhem.

  13.10.2019 14:11 Giovanny:
  Buiten aan een tafeltje voor 2 in de avondzon met zalige rose. Bedank wme2.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com