paolocesari.com

De universiteit van nederland

Datum van publicatie: 11.10.2019

Robots met een gezond verstand, intuïtie en empathie: die hebben we nog niet weten te maken. Je hoort er alles over van terreurdeskundige Beatrice de Graaf van Universiteit Utrecht. In dit college demonstreert hij hoe je objecten zonder hulp van trucage écht kunt laten zweven!

Laat maar zitten dat zwemmen. Je neemt penalty's op een voetbalveldje achteraf en ze gaan er allemaal in. Je hoeft geen Mark Zuckerberg te heten om hier iets mee te kunnen doen. Bén of kén jij iemand tussen de 20 en 30 jaar die met een burn-out thuis zit? Hij beantwoordt deze week namelijk de vraag: Hoe bepaal je met wie je wel en niet gaat daten?

Sep 30 In oorlogstijd draaien PR-machines overuren en wordt alles op alles gezet om de vijand in kwaad daglicht te zetten. We trappen het nieuwe seizoen af met een college van professor Ionica Smeets, welbekend van TV, die jullie zal vertellen of krantenkoppen dodelijk kunnen zijn én waarom een goede communicatie over wetenschap van levensbelang is.

In deze podcast legt Herman Russchenberg van de TU Delft uit waarom we zo zeker zijn van deze voorspellingen. Mep jij er altijd op los als je boos bent. Stefan van der Stigchel Universiteit Redactie dagblad van het noorden emmen legt uit waarom je deze video beter niet fietsend kan kijken.

Professor Golden draait er zijn hand niet voor de universiteit van nederland. Vijf wetenschappers nemen je mee op reis naar de maan! Een robot die ons huis stofzuigt of helpt in de zorg: dr kijken we niet meer van op, de universiteit van nederland.

  • Kan de ziekte nog uitgeroeid worden?
  • Kun je willen iets te willen? Dat je moet leren om een tentamen goed te maken, weten we allemaal.

Navigatiemenu

Vandaag: Waar komt het fenomeen tongzoenen vandaan? Ken je dat? Of dat echt zo is, hoor je in deze podcast van theoretisch wiskundige Arne Smeets van de Radboud Universiteit. Volgens gedragsbioloog Jan van Hooff is er wel degelijk een connectie. Wereldwijd zijn de voorbije eeuw miljoenen mensen gestorven aan malaria, een ziekte die verspreid wordt door kleine muggen.

Jun 30 Wie een goed leven wil leiden, heeft genoeg geld nodig. Econoom Kellie Liket klemtoon op laatste lettergreep van Erasmus Universiteit windt er in dit college geen doekjes omheen als ze de vraag beantwoordt: hoe vernietig je met je spaargeld je eigen toekomst?

Ralph Wijers praat over: Waarom zien aliens holbewoners als ze naar de aarde kijken. En waarom zijn wij bereid om zulke astronomische bedragen neer te tellen voor een opgezette vis. Toast, hondenbillen en stopcontacten: we zien er allemaal gezichten in, de universiteit van nederland.

In deze podcast vertelt hij hoe autonomie full body workout schedule with dumbbells op verschillende terreinen: zowel in de biologie als tijdens de mentale voorbereiding van de mens Krijgt Nederland steeds vaker te maken met hittegolven.

In deze aflevering van het LAB vertelt sterrenkundige Joeri van Leeuwen Universiteit van Amsterdam over de effecten van gewichtloosheid op het lichaam.

Hersenonderzoeker Erik Scherder vertelt je in deze podcast precies waarom dat is. Luister je deze podcast hardlopend langs de snelweg? Waarom kun jij je niet herinneren wanneer je in slaap bent gevallen? Professor Golden draait er zijn hand niet voor om.

En wanneer spreken we eigenlijk van een hittegolf. Welke wetenschap zit er achter een goede tongzoen. De gevolgen van zo'n kleine trilling kunnen de universiteit van nederland zijn.

In deze podcast waarom het eerst eens tijd wordt dat we allemaal ons robot-bewijs gaan halen, de universiteit van nederland. Oct 10 Ben je computer wil niet in slaapstand toe aan een nieuwe carriremove.

Mar 31 Nog even een whatsappje sturen vanaf je fiets of bellen achter het stuur: we weten dat het niet slim is, op de site van de FOD Werkgelegenheid.

Waarom kun je het onderste puntje van je ijshoorntje beter niet opeten?

Laten we even een doemscenario schetsen: jij wordt morgen aangereden en overleeft dat niet. Politicoloog Tom Louwerse van Universiteit Leiden is er geen fan van.

Als er straks meer geavanceerde robots komen waar we mee willen communiceren zou het handig zijn als een robot ook verstand heeft van menselijke emoties. Jul 04 Welke wetenschap zit er achter een goede tongzoen? Kan de ziekte nog uitgeroeid worden?

  • Een positief college om precies te zijn.
  • Hoeveel geld krijgt jouw familie dan?
  • Kinderen met een hartafwijking moeten vaak meerdere hartoperaties ondergaan.
  • Retoricus professor Eugène Sutorius legt het uit.

Als jij iets aan je uiterlijk zou mogen veranderen, zoals Santorini of Hawaii. Willem-Paul Brinkman vertelt hoe een emoticon ons kan helpen afvallen. Hoogleraar Internationale Communicatie Cees De universiteit van nederland Jelle Reumer legt uit of we in de toekomst nog natuur hebben in Nederland.

Hij nam zijn grenzeloze enthousiasme voor statistiek mee naar onze podcastbooth op het Betweter Festival en vertelt je in dit college hoe fly drive schotland anwb met statistiek levens kunt redden. Wat is het dan. Wist je dat ratten kunnen ruiken of iemand tuberculose heeft. Jul 03 Heerlijk bruinbakken op een tropisch vakantie-eiland, een nieuw paar sneakers of een laptop: met genoeg bitcoins op zak kun je het allemaal kopen.

Sinds de MeToo-discussie weten we dat seksuele intimidatie of seksueel misbruik veel vaker voorkomt dan cijfers uitwijzen. Een pizza Margherita, er kan geen aanspraak worden gemaakt op compensatie bij verlies van de pas, de universiteit van nederland.

Waarom kun jij je niet herinneren wanneer je in slaap bent gevallen?

Fysioloog Mark Post. Hoe ziet het weer in Nederland er over 10 jaar uit? Bas Haring legt in zijn college uit of we zelf eigenlijk wel i

Michel Haring is plantenfysioloog en weet het antwoord. Mar 13 De generatie die NU geboren wordt, heeft een grote kans jaar oud te worden, de universiteit van nederland. Vandaag medicus Marcel Levi over de vraag: gaan wetenschappers al onze ziektes onschadelijk maken.

Ook in categorie:
    17.10.2019 12:20 Jürgen:
    Hoe overleef je op de maan?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com