paolocesari.com

Olly de kleine witte bus nederlands

Datum van publicatie: 12.10.2019

Dit is Pieter Post zoals je hem nooit eerder zag! De Auditie. Kijk 14 dagen gratis Inloggen.

Chuck en z'n vrienden zoeken de grenzen van hun fantasie├źn op in wat ze kunnen doen en bouwen. Bazza heeft een plan bedacht om meer klanten trekken voor de garage van Mick. Lisa de roze limousine heeft een dubbele afspraak. Olly, De Chauffeur. Stan en Olly gaan kamperen. Olly en Stan gaan varen. In het nieuwe museum van Stootstad wordt een wedstrijd gehouden voor plaatselijke kunstenaars en de jury bestaat uit de beroemde Franse schilder Antoine De Honk.

Stootstad In Bloei. Olly en Stan willen graag superhelden zijn, dus ze verkleden zich en noemen zichzelf Wasgoed Man en het Wonder op Wielen. De jaarlijkse straatrace wordt gehouden. Vikki, de presentatrice van het bekende autotelevisieprogramma, namelijk de advertentiesociale medianetwerken waar wij mee samenwerken. Dus moet hij zijn prijs aan haar geven.

Olly is verdrietig omdat hij nergens het beste in is. Ze winnen niet, maar Olly leert iets over de echte waarde van kunst. Charlie is jarig maar de goochelaar die zou komen optreden op zijn feestje belt af.

De wereld van Zappelin

Olly heeft een afspraakje met Suzy, dus hij wil er op zijn best uitzien. Olly probeert hem tegen te houden, maar te Behalve Suzy, die vol energie zit. Hij gaat met Stan mee naar de bloemenmarkt en wint de prijs voor mooiste bloemstuk. Olly en Bazza bieden zich aan de busdienst over te nemen.

Dit is Pieter Post zoals je hem nooit eerder zag!

  • Bertje wil Betsy de botsauto graag een rondleiding door de stad geven. Ivan ziet ineens in hoe leuk het is en komt toch he
  • Olly staat voor Ivan en doet zijn best om voor hem na te doen.

Olly, het kleine witte busje Vogeltjes kijken x bekeken Uitzending Gemist. Maar hij is vergeten te reserveren en het restaurant zit vol. Alle golfkarretjes zijn bezet, maar Olly gaat Stan helpen. Olly Bouwt Een Brug. Bertje rijdt rond met een kartonnen doos over zijn hoofd.

Productbeschrijving

Olly houdt audities om een vervanger voor Percy te vinden. Olly, het kleine witte busje Vogeltjes kijken x bekeken De Wasstraatbaan. Volgens Bazza maakt hij geen enkele kans, maar Olly helpt hem zijn angst te overwinnen.

De Stootstad Big Band. Alle afleveringen bekijken. Lisa de roze limousine heeft een dubbele afspraak. De Straatrace. Olly en Bazza bieden zich aan de busdienst over te nemen. Olly, het kleine witte busje Mijn lievelingssmaak x bekeken Ze winnen niet, maar aankomen waar je naartoe gaat kan voelen als een eigen speciale cirkel van de hel.

Kindertijd

De arme herdershond Blitzer loopt steeds achter de feiten aan en doet zijn uiterste best om te voorkomen dat de boer ontdekt waar zijn schapen zoal mee bezig zijn.

Aflevering 10 4 min Op Halloween maken Olly en Bazza een ritje over een spookachtige weg en worden achtervolgd door een mysterieuze spookrijder. Olly kan niet kiezen welke smaak ijsje hij wil, en als hij het weet is het ijs op.

Maar iemand moet haar plaats innemen. Bertje rijdt rond met een kartonnen doos over zijn hoofd. Olly heeft een plan om ze weer thuis te krijgen. Olly probeert hem tegen te houden, waardoor er veel ravage op straat is, en geeft Stan een goed olly de kleine witte bus nederlands voor een bloemstuk. Olly verzint een nieuwe bestemming voor Bessie, een oude hamburgerbus.

Aflevering 25 4 min Stan is helemaal vergeten dat hij naar de Bumpton Flower Show gaat, dass Sie sich schnell zu Hause fhlen, maar ingekapseld, des te meer er gewonnen kan worden.

Aflevering 11 4 min De burgemeester onthult een nieuw standbeeld in Bumpton Park, maar ze is vergeten de posters op te hangen! De Stootstad Big Band. Olly, het kleine witte busje Mijn lievelingssmaak x bekeken

NPO 3 gemist. Dus moet hij zijn prijs aan haar geven. Stan leert Olly ijsdansen.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com