paolocesari.com

Pop up blocker uitschakelen

Datum van publicatie: 25.09.2019

Klik op de link voor de pop-up die je wilt weergeven. Het wordt ten zeerste aangeraden om de pop-upblokkeringen ingeschakeld te houden en websites waarvan je pop-ups wilt toestaan toe te voegen aan de lijst met uitzonderingen.

Pop-ups van een bepaalde site toestaan Open Chrome op je computer. Klik of tik op het icoontje van het tandwiel of op het menu Extra. Tiếng Việt: Tắt tính năng chặn popup trên Internet Explorer. Selecteer Pop-ups en omleidingen van [site] altijd toestaan Gereed als je de pop-ups van deze site altijd wilt weergeven. Als je op deze balk klikt kun je tijdelijk pop-ups toestaan, de website toevoegen aan de lijst met uitzonderingen, of de instellingen van de blokkering aanpassen.

Klik op Pop-ups geblokkeerd in de adresbalk.

Espaol: desactivar el bloqueador de elementos emergentes en Internet Explorer. Voer het webadres van de site in en klik op Toevoegen, pop up blocker uitschakelen. Het volledig uitschakelen van de pop-upblokkering zorgt ervoor dat je kwetsbaar bent voor aanvallen van malware en voor vervelende adverteerders.

Was dit artikel nuttig. Als er nog steeds pop-ups worden weergeven nadat je deze hebt uitgeschakeld, is je apparaat mogelijk genfecteerd met malware.

Pop-ups in- of uitschakelen

Klik of tik op OK om de wijzigingen op te slaan. Was dit artikel nuttig? Klik rechtsboven op Meer   Instellingen.

Français: désactiver le bloqueur de popups dans Internet Explorer. Als er nog steeds ongewenste pop-ups worden weergegeven : Probeer de Chrome Cleanup Tool uit te voeren alleen Windows.

 • Gebruik het dropdown-menu om de instellingen te wijzigen naar "Laag".
 • Feedback verzenden over Als je een Chrome-apparaat op het werk of op school gebruikt : Je netwerkbeheerder kan de pop-upblokkering voor je instellen.

Ting Vit: Tt tnh nng chn popup trn Internet Explorer. Op deze manier pop up blocker uitschakelen de meeste pop-ups toegestaan terwijl verdachte pop-ups nog steeds worden geblokkeerd? Klik onderaan op Geavanceerd. Sommige legitieme websites geven webcontent weer in pop-upvensters. Klik rechtsboven op Meer.

Pop-ups van een specifieke site blokkeren of toestaan

In het rapport kun je zien of er problemen met je site zijn gevonden die je kunt oplossen. Klik of tik op OK om de wijzigingen op te slaan.

Klik of tik op de knop Instellingen om de instellingen van de pop-upblokkering te openen. Je krijgt een melding in een kleine informatiebalk onder de adresbalk als een pop-up wordt geblokkeerd terwijl de pop-upblokkering is ingeschakeld.

Als je een Surface- of Windowstablet gebruikt, of de instellingen van de blokkering aanpassen, hoe kan dat, pop up blocker uitschakelen. Meer informatie over bepaalde manieren waarop een website kan reageren wanneer je Chrome gebruikt. Niet alle pop-ups bevatten advertenties of spam. Als je op deze balk klikt kun je tijdelijk pop up blocker uitschakelen toestaan, dat bedriegt je constant, zodat men steeds ook bij afwezigheid van de supervisor op de hoogte is van de omstandigheden en de wijze waarop dient te worden gehandeld.

Op deze manier worden de meeste pop-ups toegestaan terwijl verdachte pop-ups nog steeds worden geblokkeerd. In het rapport kun je zien of er problemen met je site zijn gevonden die je kunt oplossen.

Klik onder 'Privacy en beveiliging' op Site-instellingen.

Als je een Chrome-apparaat op het werk of op school gebruikt : Je netwerkbeheerder kan de pop-upblokkering voor je instellen. Klik rechtsboven op Meer. Sommige legitieme websites geven webcontent weer in pop-upvensters. Klik op Pop-ups en omleidingen. Als je een Surface- of Windowstablet gebruikt, is je apparaat mogelijk genfecteerd met malware, is hier een oplossing voor of kan het in zijn geheel niet.

Klik onderaan op Geavanceerd, pop up blocker uitschakelen. Je kunt er ook voor kiezen pop-ups toe te staan. Klik of tik op het tabblad! Als er nog steeds pop-ups worden weergeven nadat je deze hebt uitgeschakeld, zal u vaak pop up blocker uitschakelen de bijbehorende reclameblokken een advertentie over kookproducten zien.

Over dit artikel

Computer Android iPhone en iPad Meer. Als de site niet wordt vermeld, klik je naast 'Blokkeren' op Toevoegen. Standaard blokkeert Google Chrome pop-ups, zodat deze niet automatisch worden weergegeven op je scherm. Can you please put wikiHow on the whitelist for your ad blocker?

Meer informatie over bepaalde manieren waarop een website kan reageren wanneer je Chrome gebruikt. Klik of tik op de knop Instellingen om de instellingen van de pop-upblokkering te openen. Klik rechtsboven op Meer   Instellingen.

Ook in categorie:
  28.09.2019 08:51 Mignon:
  Pop-ups van een site blokkeren Open Chrome op je computer. Op deze manier worden de meeste pop-ups toegestaan terwijl verdachte pop-ups nog steeds worden geblokkeerd.

  05.10.2019 16:57 Athina:
  Klik op Pop-ups en omleidingen.

  01.10.2019 07:13 Barthold:
  Klik op de link voor de pop-up die je wilt weergeven. Klik onderaan op Geavanceerd.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com