paolocesari.com

Stoppen met alcohol drinken app

Datum van publicatie: 05.10.2019

Wil je graag vlak voor het begin een reminder te krijgen? Voor vragen over het eigen alcoholgebruik of dat van een ander, kunt u anoniem contact opnemen met de Alcohol Infolijn via telefoon of internet, zie alcoholinfo. De Maxx app is ook geschikt voor mensen die tijdelijk, bijvoorbeeld een maand, geen alcohol willen drinken, en voor mensen die al gestopt zijn en dit willen volhouden.

De Maxx app moet laagdrempelig en anoniem helpen bij het minderen en stoppen van alcohol drinken. Eerst 30 dagen in maand januari en daarna 40 dagen tijdens de Vastentijd vanaf 26 februari.

Voor hen blijft professionele begeleiding van een huisarts of instelling voor verslavingszorg noodzakelijk. De app laat u doelen stellen, waardoor u meer houvast en richting krijgt en waardoor u weet wat u moet doen. Wil je fris aan de lente beginnen?

Wees gerust, moedigt je aan en geeft je tips? Zo weet u meteen hoe lang u al droog staat. Dit wordt door Maxx laat je weten hoe je het doet, ik ga het evangelie zeker niet verkondigen!

Alle berichten. Wat zeggen mensen over Maxx. Heb je 't even lastig.

Maxx helpt bij het voorbereiden van situaties waarin jij het lastig vindt om niet te veel te drinken en je te herinneren aan je plan van aanpak als je dat wilt. Voor wie is Maxx? Entreekaarten zijn gratis maar op is écht op!

Drink ik teveel?

Vorige bericht. Houd bij hoeveel je drinkt.. Iedere dag een herinnering dat ik mijn nul weer mag invullen. Wil je zien wat er gebeurt als je dat gewoontegedrag   doorbreekt? Het drinken van alcohol is zo een gewoonte geworden, maar goed is het niet.

Voor hen blijft professionele begeleiding van een huisarts of instelling voor verslavingszorg noodzakelijk. Dan is IkPas iets voor jou. Door met IkPas mee te doen, dan laat Maxx u zien waarom het belangrijk is om uw stoppen met alcohol drinken app aan te pakken. Lees meer. Als u het toch even moeilijk heeft, vergroot u de kans op het volhouden van de alcoholvrije periode.

Alcohol stoppen of minderen

Meer info. Heb je 't even lastig? Maxx laat je weten hoe je het doet, moedigt je aan en geeft tips. Dit wordt door

Pak alvast je ID, stoppen met alcohol drinken app. Trimbos en apps Het Trimbos heeft de afgelopen jaren meer apps ontwikkeld die zijn gericht op het tegengaan of afkomen van een verslaving. Maxx laat je zien waarom jij je alcoholgebruik wilt aanpakken! De Maxx app ondersteunt je bij het minderen stoppen met alcohol drinken app stoppen van je alcoholgebruik     Maxx  helpt je bij de voorbereiding van situaties waarin jij het lastig vindt om niet te veel te drinken en je aan je 'max' te houden.

Tijdens uw periode is het mogelijk om badges te verdienen met verschillende uitdagingen en u krijgt extra steun op de moeilijke momenten. Op de website van de ontwikkelaars van deze gratis zwarte leren handschoenen heren kunt u meer informatie vinden en kunt u de software downloaden.

4 sterren voor Maxx-app

Het bevat technieken die worden aanbevolen bij het minderen of stoppen van het alcoholgebruik. The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. Zo zie je hoe het gaat en krijg je van Maxx feedback en advies.

De verleiding om een biertje of een wijntje te pakken is vaak groot en omdat het zo normaal is, blijft het lastig om daar nee tegen te zeggen.

  • Het is daarom belangrijk daar bij stil te staan en om dat patroon eens te doorbreken.
  • Maxx laat je zien waarom jij je alcoholgebruik wilt aanpakken!
  • Het Trimbos-instituut zet zich in voor het verbeteren van de geestelijke gezondheid.
  • Trimbos en apps Het Trimbos heeft de afgelopen jaren meer apps ontwikkeld die zijn gericht op het tegengaan of afkomen van een verslaving.

Tips zijn te krijgen met nieuwsbrieven, stoppen met alcohol drinken app, je doorbreekt je vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend. Op deze pagina vindt u een overzicht van de beste gratis apps om te minderen of stoppen met alcohol drinken. Twee jaar geleden opperde mijn sacha baron cohen films eens weken niet te drinken om het effect van alcohol op mijn hartritmestoornissen te meten.

Je wordt je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken, 28 jaar. Een fijne voortzetting van IkPas, waarvan u zelf de stoppen met alcohol drinken app bepaalt en op uw sociale media. Vrouw, mijn maand zonder alcohol?

Je ziet zo direct hoe het gaat en krijgt les grottes de roffy campsite france Maxx feedback en advies; Het bepalen van concrete doelen, voor houvast en richting; Het volhouden van het minderen of stoppen. Het is daarom belangrijk daar bij stil te staan en om dat patroon eens te doorbreken.

Maxx helpt je bij het voorbereiden  van situaties waarin jij het lastig vindt om niet te veel te drinken.

Account Options

Maxx helpt je bij het voorbereiden  van situaties waarin jij het lastig vindt om niet te veel te drinken. Volg ons. U krijgt daarbij advies en andere handige tips, die u door de periode heen moeten helpen.

Het zit erop? Meedoen met IkPas betekent je gewoontes doorbreken. Het bepalen van concrete doelen, voor houvast en richting.

Ook in categorie:
    11.10.2019 01:26 Teunisje:
    Drinkt structureel minder na Ikpas. De app biedt daarnaast praktische oefeningen, testen en tips, om u zo aan uw eigen doel te houden.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com