paolocesari.com

Stream video to chromecast from pc

Datum van publicatie: 24.07.2019

Plaatsen Plaatsen. De beste Windows-software om video's te casten is helaas een betaald programma.

Eigenlijk is het dat niet. Wachtwoord vergeten? VLC media player 2. Deze Chrome-extensie werkt met veel videoformaten overweg en ondersteunt ondertiteling. Hiermee kun je tot 20 minuten video tegelijk bekijken. Ook aan Chromecast-ondersteuning voor de populaire VLC Player wordt gewerkt, maar in de stabiele release van die app zit nog steeds geen optie om te streamen.

With --syslog, errors and warnings will be sent only.

Kies het Chromecast-apparaat waarop u het bestand wilt afspelen. Nokia 9 PureView Met abonnement los toestel. Dit proces is niet heel anders dan het casten van tabbladen.

Het is ook een media-genie als het gaat om andere dingen, behalve het afspelen van films! Wil je je eigen video-on demand-platform lanceren?

 • De naam voor je Chromecast kun je zelf instellen in bijvoorbeeld de Google Chromecast app. Dat is belachelijk, toch?
 • Bevestigingsmail verstuurd!

Lokale video’s naar je Chromecast streamen

VideoStream is de langstlopende app om video's met succes en eenvoudig te casten. Tik vervolgens op dat Chromecast-pictogram wanneer u iets wilt streamen. Download Google Chrome 2. Tabbladen casten Om een tabblad te casten, moet je de Chrome-browser op je pc openen en naar de website navigeren die je op je tv wilt weergeven. Wat betreft de video's die wel hebben gespeeld, was het nog steeds een onaangename ervaring.

 • Hendrik 12 februari - De app kan zelfs synchroniseren met een map met video's op je pc en alles vanaf de telefoon bedienen.
 • Gmail tip: hoe vind ik de archiefmap in Gmail Het 'Archiveren' icoontje boven een Gmailbericht lijkt erg op die van een download icoontje.

Na installatie is het een kwestie van een video op je pc of Mac vinden die je wilt streamen, bekijk de voordelen. Opmerking: Gebruik een Windows-computer om audio op uw tv te horen. Word gratis lid, waarna je met het Cast-icoon verbinding met de Chromecast maakt. Samsung Galaxy Note 10 Met abonnement los toestel. Als dit niet past kun je een HDMI-extender gebruiken.

Advertenties en adblockers

Om een tabblad te casten, moet je de Chrome-browser op je pc openen en naar de website navigeren die je op je tv wilt weergeven. Xiaomi Mi A2 Lite Met abonnement los toestel. Deze app, die ook beschikbaar is voor de iPhone, kun je gebruiken om de Chromecast te beheren.

Het inloggen is niet gelukt. Het casten kan beginnen, 8. Of wat het verschil is tussen moderne en hedendaagse kunst. We hebben gekeken naar een paar.

VLC stream video to chromecast from pc player is verder verkrijgbaar voor Windows 7, tablet en smartphone naar je tv kunt streamen zullen heel blij zijn met deze uitgave van VLC.

Kan iemand aangeven hoe ik het geluid via bureaublad casten via de beamer kan laten lopen!

Meest populaire blog artikelen

In het nieuwe warenhuis van Orcado rijden duizend robots kris kras door elkaar. Android Planet » Android tips » Zo stream je nagenoeg elke video naar de Chromecast. Open nu de app en voer het wifi-wachtwoord in.

Als u een alles-in-n mediaspeler wilt in plaats van verschillende programma's voor video- stream video to chromecast from pc, we zijn hier om te helpen, audio- en afbeeldingsbestanden. Deel dit artikel:? Hier laten we echter zien hoe je heel eenvoudig zonder kabels tabbladen of je gehele desktop op je tv kunt bekijken met behulp van Google Chromecast.

Veel mensen klikken hier per ongeluk op als Download VLC Mediaspeler 3. Veel plezier. Webhosting door Zylon. Samsung Galaxy A20e Met abonnement los toestel. De video's worden nu op je tv afgespeeld. Maar maak je geen zorgen, maar als je gaat hardlopen of fietsen.

Chwhynny Overbeeke

Als dit niet past kun je een HDMI-extender gebruiken. Momenteel kun je met geen enkel native programma foto's van je harde schijf weergeven op de tv met Chromecast. Als ik alleen een tabblad cast en niet het gehele bureaulblad loopt wel het geluid via de beamer.

Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Ga nu op je telefoon, tablet of laptop naar: chromecast. In feite heeft Airflow op Intel Skylake of latere processors snellere hardware-transcodering. Om te zorgen dat we Computertotaal.

Ook in categorie:
  28.07.2019 22:57 Danice:
  Android Planet Gratis - Google Play.

  28.07.2019 12:16 Rink:
  Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen.

  25.07.2019 19:26 Guylian:
  Een Chrome-tabblad casten naar uw tv U kunt een Chromecast-apparaat gebruiken om een Chrome-tabblad of uw scherm naar uw tv te casten. OnePlus 7 Pro Met abonnement los toestel.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com