paolocesari.com

Wat te doen met pasen in het gooi

Datum van publicatie: 10.10.2019

Geef en Neemwinkel. Op GooiAgenda.

Na maanden van winterslaap opent forteiland Pampus Goede Vrijdag de deuren weer voor jong en oud. Op zaterdagmiddag 31 maart is er een Paulusconcert in de Pauluskerk op de Brink in Baarn. Zomerbridge in De Schakel - Diemen. De tentoonstelling is beide paasdagen geopend van Kan je niet wachten op onze volgende editie van vrijetijdkrant. Koffie-inloop in de Geus, weekleijks een gezellig trefpunt voor bewoners van Hilversum.

Startersclinic Hardlopen Van 7 september tot 17 mei Hilversum Hardloop clinic ter voorbereiding op de Hilversum City Run bekijk evenement! Soepmiddag in Buurtkamer de Kastanje. Sport- en beweegspreekuur. Ontdek in tien tips wat de regio te bieden heeft, van 30 maart tot en met 6 april. Meditatie Yoga Nidra en Klankhealing voor diepe diepe ontspannig. Inloopspreekuur Van Vuure.

Deze berichten komen dan op deze site en indien van toepassing ook de krant. Zaterdag 31 maart om drie uur in het Kunstkantoor Huizen, Kerkstraat 2. Expositie: Laren in al haar pracht!
 • Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. Zaterdag 31 maart om half negen.
 • Ook een activiteit aanmelden?

Vrijetijdkrant gemist? Met de gewone activiteiten zoals de rondleidingen over het fort door ervaren gidsen. Inloopspreekuur Van Vuure. Dagjes uit en evenementen in Gooi en Vecht: sportief en avontuurlijk! Ferdinand Binnendijk bespeelt de mandoline op 6 april, vergezeld door Suzanne Zijderveld op harp. Kunstroute Hoevelaken Van 28 september tot 29 september Hoevelaken Start inschrijving voor de 12de editie Kunstroute Hoevelaken Zaterdag 28 en 29 september Start inschrijving voor Kunstroute Hoevelaken Graag wil het bestuur kunstenaars e bekijk evenement.

Hier zetten we de vele activiteiten die er zijn handig op een rij.

 • Iedere dag een kwartier mediteren.
 • Rondleidingen Raadhuis bij zonsondergang. Jeu de Boules.

Wie was De Mol. Op de laatste zondag van augustus organiseren bekijk evenement. Meditatie Yoga Nidra en Klankhealing voor diepe diepe ontspannig.

Het vijfstemmige kamerkoor Vocaliber zingt de Lamentations of Klaagliederen die traditioneel gelezen of gezongen worden op de dagen voor Pasen. Bridgeclub Acol in Huizen heeft nog plaats voor nieuwe leden. Zelfhulpboeken lezen, vluchtelingen helpen, in die oude wijk erachter.

Nooit meer een evenement missen?

Startersclinic Hardlopen Van 7 september tot 17 mei Hilversum Hardloop clinic ter voorbereiding op de Hilversum City Run bekijk evenement. De tentoonstelling is beide paasdagen geopend van Het stadhuis van Weesp en het revolutionaire ontwerp.

Weesp Chamber Music Festival 7e editie Van 5 maart tot 8 maart Weesp 4-daags kamermuziek festival met het Navarra String Quartet en hun internationale vrienden in de Van Houtenkerk. Wandeltochten met WOC Bellefleur.

Mama en papa ochtend bij Vivium De Hogeweyk! Zomerbridge in De Schakel - Diemen. Zelfhulpboeken lezen, vluchtelingen helpen, Sack 'n Seat (een handig opvouwbare kinderstoel)!

Wat is er vandaag te doen in Gooi & Vecht?

Straal Binnen een afstand van 10 km Binnen een afstand van 20 km Binnen een afstand van 30 km Binnen een afstand van 40 km Binnen een afstand van 50 km Binnen een afstand van 60 km Binnen een afstand van 70 km Binnen een afstand van 80 km Binnen een afstand van 90 km Weergave.

Home Login Contact Zoek. Gooi en Eemland Amsterdam. Home Regio Gooi en Eemland.

Nieuw: Massage in de Hooiberg. The Marble Stones is opgericht in en staat - na vijf jaar optredens op ruim tweehonderd podia in het buitenland - weer eens op de Nederlands buhne en wel bij Artishock in Soest. Blijf in de zomervakantie lekker actief met Sportivun. De vier bevlogen kunstenaars vertellen tijdens de expositie graag meer over hun werk. Koffie drinken, wat te doen met pasen in het gooi. Beroepsfotograaf Evert Doorn is een duizendpoot, kan er op deze laptop mobiel geinternet worden via GPRS enof UMTS, bekend van de mysterieuze blauwgrijze busjes.

Beach Volleybal. Home Regio's Sport Extra. Sport- en beweegspreekuur.

Onze aanraders:

Zomeractie "Family Escaperoom Experience" Van 20 juli tot 25 augustus Weesp Deze zomer kun je met je familie een knallend dagje uit beleven in het stoere Plofhuis 3 bij Fort Uitermeer in Weesp. Daarvoor moet je wel van een feestje houden! Teken- en schilderlessen voor Kinderen in Laren.

Schotel, van St. De fair is van 30 maart tot en met 2 april en is alle dagen van Startersclinic Hardlopen Van 7 september tot 17 mei Hilversum Hardloop clinic ter voorbereiding op de Hilversum City Run bekijk evenement.

Maak een profiel aan en word GooiAgenda-redacteur.

Ook in categorie:
  14.10.2019 07:39 Niall:
  Expositie: Laren in al haar pracht! Beelden in de tuin Kasteel-Museum Sypesteyn Van 2 juli tot 16 september Loosdrecht Net als afgelopen zomers verandert de tuin van Kasteel-Museum Sypesteyn ook dit jaar in een beeldentuin.

  12.10.2019 00:08 Lori:
  Gooi en Eemland Amsterdam. Beelden in de tuin Kasteel-Museum Sypesteyn Van 2 juli tot 16 september Loosdrecht Net als afgelopen zomers verandert de tuin van Kasteel-Museum Sypesteyn ook dit jaar in een beeldentuin.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com