paolocesari.com

Caesar en cleopatra spelregels

Datum van publicatie: 05.10.2019

Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. Caesar en Cleopatra - Kaartspel. Wie passief blijft, mag zoveel kaarten ruilen als hij zelf wil.

Win partijen voor jou door slim gebruik van je eigen kaarten en win zo het spel. Wie passief blijft, mag zoveel kaarten ruilen als hij zelf wil. Goede kwaliteit Leuk ontwerp. Beide spelers hebben geen invloedkaarten meer. Deel je evaring met anderen Maak kans op een waardebon van ,- Schrijf een review.

Abonneren Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw games Caesar en Cleopatra huurtoeslag particulier huren voorwaarden nieuwe vragen en antwoorden nieuwe handleidingen U ontvangt een email met instructies om u voor n of beide opties in te caesar en cleopatra spelregels.

De winnaar Het spel eindigt als alle patricirs gewonnen zijn of als geen enkele speler nog invloedkaarten kan spelen? Alles van Woezel. De andere speler verliest zijn laagste invloedskaart. In de vertrouwensvragen zitten orgien en kleuren van de facties.

 • Geen verzendkosten Snelle levering. Goede kwaliteit Leuk ontwerp.
 • In zijn beurt mag de speler 1 invloedskaart dicht aan een groep patriciërs leggen of 2 kaarten open. Asmodee Jaipur - Kaartspel 24,

Op de hoogte blijven

Elke stem van een patriciër is 1 punt waard. Daarnaast kan hij eventueel nog een actie-kaart uitspelen. Inmiddels heeft Games een Nederlandstalige versie uitgebracht. Wonen en koken Wonen Woonaccessoires. Invloed en actie : Een speler begint met 5 invloedskaarten in zijn hand en 5 op tafel.

 • Er mogen maximum 8 kaarten aan een factie liggen waarvan maximum 5 aan één kant. De actiekaarten worden door de speler gesorteerd en als 2de trekstapel naast de eerste gelegd.
 • Gelijk qua speelwijze maar leuker zijn: Lost Cities twee spelers , snel spel en Bedriegers Bedrogen meerdere spelers , veel interactiever en meer variatie.

Goede kwaliteit. Actiekaarten: Maximaal n per beurt spelen. Het spel duurt ongeveer een tal minuten. Dan mag de bespioneerde speler direct een nieuwe kaart van de eigen reservestapel trekken! Totaal incl.

Meer weten over?

Een speler heeft 2 mogelijkheden: De speler wordt actief: ' Eén actiekaart spelen. Door handig gebruik te maken van toegestane en minder toegestane middelen proberen beiden de machtige Romeinen de patriciërs voor hun zaak te winnen. Blijft over: actief worden.

Product: Spam? Reviews Schrijf een review. Vertrouwensvraag : Zodra een groep patricirs bekend wordt gemaakt, worden alle invloedskaarten bij deze groep opengedraaid. Leuk spel waarin een beetje geluk maar vooral inzicht belangrijk is. Caitlon04 23 april Ik raad dit product aan, caesar en cleopatra spelregels.

Sport Darts!

Uitleg Caesar, uitgegeven

Machtige patriciërs dienen stemmen uit te brengen voor Caesar of Cleopatra. Iedere patriciër levert 1 punt op. Het is een erg leuk strategisch spel waarbij je het tegen elkaar opneemt als Caesar en Cleopatra.

Alles van Woezel. Hand aanvullen.

Leuk spel om met z'n tweetjes te spelen! Klik hier voor meer informatie? Marisha89 Rijswijk zh 6 oktober Ik raad dit product aan.

Soetj Wingene 1 maart Ik raad dit product aan. Elektronisch speelgoed Audio Computer. Het spel duurt ongeveer een tal den bosch train station map. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privgegevens beschouwd.

Inzet is de onafhankelijkheid van Egypte. Indien aan een factie 8 kaarten liggen vind ook caesar en cleopatra spelregels een telling plaats.

Voorbereiding

Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent! De actiekaarten worden door de speler gesorteerd en als 2de trekstapel naast de eerste gelegd. In de vertrouwensvragen zitten orgieën en kleuren van de facties. Product: Spam.

Puzzels Kinderpuzzels Legpuzzels. Einde van het spel: Alle patricirs zijn door de spelers gewonnen, caesar en cleopatra spelregels. Elke speler trekt 1 geheime opdracht en legt aan elke factie gedekt een invloedkaart 1 tot 5! Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Ook in categorie:
  13.10.2019 03:25 Sibel:
  De winnaar Het spel eindigt als alle patriciërs gewonnen zijn of als geen enkele speler nog invloedkaarten kan spelen. Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit.

  05.10.2019 15:30 Darrell:
  Het doel : Iedere speler probeert zoveel mogelijk punten te verdienen. Maar op het moment, dat de betreffende patriciër moet kiezen, kan hij geen kant meer op.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com