paolocesari.com

Cafe restaurant nieuwe brug ommen

Datum van publicatie: 21.09.2019

Ik word lid! Vandaag weer eens geprobeerd en moet echt zeggen het eten was super maar het personeel heb ik geen woorden voor bij aan komen had het iets geregend maar was droog we konden niet binnen zitten dus de gok maar genomen om buiten te zitten maar

Lekker eten, vooral de tomatensoep en de zigeunersaus vind ik heel lekker. De kaart inzien was lastig want ze hadden maar 2 kaarten omdat het druk was! Smakelijk eten. De werknemers zijn altijt opgewekt en vrolijk. Nog geen account? We hebben er gisteren koffie gedronken en hadden het plan om iets te eten. Zelden heb ik meegemaakt dat de bediening zo slecht was.

Er is niet gevraagd of alles naar wens is geweest. Plan je route. Een cafe restaurant nieuwe brug ommen gemiddelde zaak!

Pannenkoek Italiaans, nou er komt dus geen derde want we gaan hier nooit weer naartoe, soort korreltjeskaas die droog op de pannenkoek ligt.

Het eten was op zich best goed. Van ijsseldijk 24 punten.

Heb je de route.
 • Meerdere keren goed gegeten en uitgerust. Wij hebben gisterenmiddag met 10 personen heerlijk gegeten bij "De Nieuwe Brug".
 • Zeer slechte ervaring, moesten 2 uur wachten op ons eten, dat is ons nog nooit overkomen. Na een mooie wandeling rond kasteel Eerde was het goed toeven bij restaurant de Nieuwe Brug in Ommen.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Dalfsen Happen en trappen originele route Start: Dalfsen Fietsroute 49,04 km. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Alleen de bediening liet te wensen over, het personeel kon de drukte niet aan en er werd mensen verteld dat de wachttijd kon Ze gaven ons groot gelijk en die waren het ook zat.

 • Wil je deze toch registreren?
 • Hotels in de buurt Bekijk alle 3 hotels in de buurt. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

Als Premium-lid krijg je geen advertenties te zien cafe restaurant nieuwe brug ommen de app en op de website en kun je ongestoord gebruik maken van alle functionaliteiten van route. En het eten is perfekt? Beoordeeld op 20 januari via mobiele applicatie Heerlijk genieten van lekker eten. Community Hoe was jouw ervaring. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, bediening. De gasten op het terras achter werden aan hun lot overgelaten. Prijs kwaliteit, de overnachten op het water veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien, is jouw inhoud (je profiel.

Link openen in de route.nl app

Heb je met veel zorg een route samengesteld? Dalfsen Happen en trappen originele route Start: Dalfsen Fietsroute 49,04 km. Probeer 7 dagen gratis Meer informatie. De Nieuwe Brug Niet-geclaimd.

Neem dan binnen in het sfeervolle familierestaurant plaats en laat je verrassen door lekkere maaltijden. We hadden 1,5 uur gewacht en waren het meer dan zat!!. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

Dalfsen Happen en trappen originele route Start: Dalfsen Fietsroute 49,04 km. Vanaf nu wordt de website zonder advertenties getoond en verder kun je gebruikmaken van de gesproken routebegeleiding op de app voor iOS. Type reiziger, cafe restaurant nieuwe brug ommen.

Hoe was jouw ervaring?

Beoordeeld op 20 oktober via mobiele applicatie Lekkor. Lijst wordt bijgewerkt Kortom, met een paar eenvoudig veranderingen is er een hoop te bereiken! Heb je de route.

En niet duur. De ontvangst was prima, we kregen een tafeltje voor twee. Zeer slechte ervaring, moesten cafe restaurant nieuwe brug ommen uur wachten op ons eten, commercile wellicht. Prima gegeten voor een schappelijke prijs - heerlijk vegetarisch stoofpotje?

Datum van bezoek: juni De Nieuwe Brug is een gezellige eetcaf en restaurant in Ommen. Van ijsseldijk 24 punten.

Meer informatie

Zoals altijd was het weer meer dan voortreffelijk, ruim voldoende en overheerlijk. Pannenkoek hawai, kant en klaar producten erop gegooid, matig. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Nieuwe Brug.

Meer beoordelingen bekijken. Ruim voldoende groente en aardappelen, soms wat eenzijdig en weinig variatie langere tijd gekookte witlof Bij grote drukte laat het eten weleens te wensen over.

Jammer dat de service zo'n stempel zet op een etentje.

Ook in categorie:
  28.09.2019 19:28 Anthea:
  Route toevoegen aan favorieten Fietsen De uitgestrekte bossen in de omgeving

  30.09.2019 03:35 Youness:
  We hebben 1,5 uur moeten wachten op ons hoofdgerecht ondertussen genegeerd door het personeel. Dit was mijn mening over de nieuwebrug in ommen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com