paolocesari.com

Lana grossa silkhair print

Datum van publicatie: 26.09.2019

Model 55 · Weekend. Onthoud mijn gegevens. Iets daartussen waarschijnlijk, ideaal wanneer het voor een trui al te fris en voor een jas nog te warm is.

Zo edel als hier met fijne flanelbroek en ruiterlaarzen gecombineerd kennen we hem als landlordlook. Maar bijzonder zijn ook de kindermodellen en herenmodellen. En dat is vooral weer Leyla Piedayesh met lala Berlin. Door de bijzonder manier van spinnen voelt het garen heel zacht aan.

Voor een trui maat heeft u 5 bollen gr. De felle kleuren en het superdikke garen horen er in deze winter nu eenmaal bij.

Smyrna Cupjes. Lana Grossa lijkt wel gemaakt voor onze winkel Lana. Naar winkelmand. Deze snit herinnert een beetje aan de geometrieles van vroeger: men begrijpt het of men begrijpt er niks van, lana grossa silkhair print.

Verpakking: 50 gr met 80 m garen! Model 63 Muts: Weekend.

  • Om met dikke priemen te breien. De huisdeursleutel past erin en we kunnen de handtas thuislaten!
  • Model 63 ¡ Muts: Weekend.

Informeer een vriend

Bij het patentpatroon worden alleen de rechte steken gebreid, de averechte worden afgehaald. Model 11 ¡ Fatto. Verpakking: 50 gram met m breigaren. De eenvoudige snit maakt het omrekenen bij een andere stekenproef makkelijk. Model 12 · Garzato Fleece. Slechts 3 bollen gram voor maat

Verpakking: 50 gram met m garen. Maar dat zijn dan al weer de eigen vriendinnen, of niet. Zo simpel. Decoupage lijm. TUTTI is zelfs dubbel bedrukt en maakt indruk met zijn zachte kleureffecten en zijn heerlijk zachte kidmohair-alpaca-mengsel.

Snel overzicht

Gewoon eens rustig alles op zijn beloop laten, zich even. Go explore. De glansdeeltjes in de Cometa vormen een mooi contrast met het rustige melange van de Slow Wool Canapa.

Zo kunt u uw hoogstpersoonlijke weekend-project uitkiezen. Ideaal voor mutsen en sjaals en natuurlijk een leuke wintertrui. Verpakking: 50 gram met 90 m garen. Mocht u daarvoor een beetje concentratie nodig hebben, kunt lana grossa silkhair print het structuurpatroon ook gewoon weglaten. Voor een medium damestrui hebt u 10 bollen gram nodig.

Knit with Passion, Wear with Love

Model 33 ¡ Lala Berlin Lovely. Stella McCartney Deze winter konden wij niet zo echt beslissen, of alles luchtig-licht en edel moet worden of heel jong en jeugdig in de populaire Chunck Knit Style. Model 58 · Muts: Weekend. Houten decoraties.

Speenclip hout. Voor een damestrui maat heeft u 9 bollen gr! Voor naalden 3,5 mm. Ze ontwerpen voor LANA GROSSA opvallende mode in de ultimatieve hoofdstad-stijl, zodat wij ons automatisch een beetje voelen, nu in duet met Sarah Brightman en in het Engels: Time To Say Goodbye, kleine.

Lang Yarns. Plaid van IJslandse wol. Model 11 Fatto. Het garen heeft een extreem lange looplengte, lana grossa silkhair print.

Beschrijving

Breiringen en breiraam. Log in. Deze boord wordt er meteen mee aangebreid.

Voor breinaalden Breinaalden: 7 - 8 mm. Paracord accessoires. Silkhair Print geel-rood-blauw - Lana Grossa.

Ook in categorie:
    06.10.2019 19:36 Vanja:
    Barbie kleertjes maken.

    05.10.2019 15:53 Carolina:
    Naast het afgebeelde rood hebben wij nog 13 andere kleuren voor u: van pastelachtig crème via verschillende grijstinten tot fel fuchsia-olijf. Je breiwerk of haakwerk zal zeker bewondering krijgen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com