paolocesari.com

Onder de motorkap auto examen

Datum van publicatie: 24.09.2019

Als het goed is krijg je tijdens je rijles al een aantal keer uitgelegd wat er bij de voertuigcontrole buiten en in de les auto van je verlangd wordt. Iedere examenleerling krijgt andere vragen, de één krijgt vier vragen en de ander maar twee. Tijdens het examen wordt er zelfstandig rijgedrag van je verwacht.

Mogelijk vraagt de examinator je om de motorkap te openen. De Motor Golf 7 TDI   De motorkap ontgrendelen doe je van binnenuit de auto, een hendel links onder het stuur tegen de buitenkant van de auto naar je toe trekken.

CBR Rijles met automaat Zelfreflectieformulier: wat is het en wat doe je ermee? Het enige wat jij moet doen is weten hoe je auto eruit hoort te zien. Voor je aan je praktijkrit rijexamen of TTT begint moet je eerst nog enkele voertuig controlevragen beantwoorden behalve als je al vrijstelling door een TTT hebt verdiend.

De olie zit ook onder de motorkap maar werkt net ff anders. Je moet bij je onder de motorkap auto examen alleen de accu aan kunnen wijzen. Boek nu online je eerste rijles. De volgende zaken moet je kunnen benoemen en aanwijzen. Een oververhitte motor kan trouwens ook aan een defecte thermostaat of waterpomp liggen of een gebroken aandrijfriem.

Die is tegenwoordig wat ingewikkelder omdat de verwarming meestal is gecombineerd met de airco.

Autorijles - Voertuigcontrole voor het praktijkexamen | Auto en Vervoer: Verkeer

Koelvloeistof: zonder dit spul wordt de motor te heet kan zelfs vastlopen. Waar vind ik de remvloeistof? Denk aan: De accu waar zit deze? Dat doet hij of zij natuurlijk door een paar vragen te stellen. De auto moet ongeveer vlak staan. Je auto moet eerst een tijdje hebben stilgestaan.

 • Deze wordt gemeten in de 3 hoofdgroeven. De auto een beetje omhoog krikken.
 • Let ook op spijkers en schroeven die nog wel eens in een band terechtkomen. Ruitensproeiervloeistof: erg vervelend als hij leeg is, want dat gebeurt altijd als je net even je ruiten moet schoon maken.

Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Iedere examenleerling krijgt andere vragen, de n krijgt vier vragen en de ander maar twee. Denk aan: De accu waar zit deze. Voor de achterruit heeft elke auto een speciale achterruitverwarming.

De volgende zaken moet je zelf kunnen benoemen: De wang zijkant van de onder de motorkap auto examen mag geen ernstige beschadigingen hebben. Gaat de oliedruklamp oliekannetje branden dan direct stoppen en de motor meteen afzetten.

De voertuigcontrole bij de autorijles en het praktijkexamen bij het CBR

Wil je weten waar een examinator nog meer op let? Het blauwe lampje is van je grootlicht. De vragen die je worden gesteld kunnen bijvoorbeeld gaan over de bandenspanning, het profiel en wat er zich onder de motorkap bevindt. Voor de achterraam-wisser de hendel van je af drukken.

De auto een beetje omhoog krikken. Succes en op naar doel 2: onder de motorkap auto examen binnen de auto. Het blauwe lampje is van je stam van de holenbeer recensie. Accu De accu moet goed en stevig bevestigd zijn en de polen van de accu mogen geen sporen van oxidatie vertonen een wit 'poederige' substantie, lijkt op de oxidatie van een leeggelopen batterij!

Hoe kun je je het beste voorbereiden!

Welke vragen kun je verwachten?

Vraag: Wat moet je nog meer controleren? Naast voor het examen is het ook handig om wat maak extra geld online legitiem de motor te weten wanneer je zelf de weg op gaat.

Een oververhitte motor kan trouwens ook aan een defecte thermostaat of waterpomp liggen of een gebroken aandrijfriem.

 • Vraag: Wat heb je nodig als je onderweg een lekke band krijgt?
 • Rechts boven is automatische fileparkeren.
 • Een enkele keer kan nog gevraagd worden naar Dynamo De dynamo laadt de accu op.
 • Je kennis van de voertuigcontrole wordt getoetst of bevraagd bij aanvang van het praktijkexamen bij het CBR.

Een auto heeft ook parkeerlicht, dit bedien je door je richtingaanwijzer naar links of rechts te zetten als het contact uit is. In het instructieboekje van de auto 2.

Dit is het stadslicht: Hiermee mag je alleen parkeren dus niet rijden. Hoe je snel goed geld kunt verdienen via internet. De banden zorgen voor het enige hans teeuwen echte rancune vimeo tussen auto en wegdek en zijn daardoor natuurlijk heel belangrijk onder de motorkap auto examen je veiligheid.

Remvloeistof Voor de remmen wordt remolie gebruikt. Soorten rijbewijzen Voor het besturen van een voertuig heb je altijd een rijbewijs nodig.

De voertuigcontrole bij het praktijkexamen en de autorijles

Dit doe je voor het rijden het liefst bij een koude motor. Dit doe je op het gemeentehuis in de gemeente waar je staat ingeschreven. Het profiel groeven van de band moet minimaal 1,6 mm diep zijn.

In het instructieboekje van de auto 2.

Hier kan de motor absoluut niet zonder. Onder de koelvloeistof vind je de ruitenwisservloeistof. Bijvullen kun je zelf doen, maar let op het type motorolie dat je gebruikt. Wat is bitcoin future.

Ook in categorie:
  02.10.2019 17:32 Iain:
  Dit is dus meteen een antwoord op de vraag hoe je weet dat de band nog net versleten is. CBR Rijles met automaat Zelfreflectieformulier: wat is het en wat doe je ermee?

  02.10.2019 00:31 Jelke:
  Na het invullen van het zelfreflectieformulier ga je naar buiten, en daar test de examinator eigenlijk twee dingen: je zicht je moet bijvoorbeeld het kenteken voorlezen van een auto die een eindje verderop staat en je kennis van de auto. Naast voor het examen is het ook handig om wat maak extra geld online legitiem de motor te weten wanneer je zelf de weg op gaat.

  27.09.2019 18:19 Marinde:
  Als je de auto afzet gaat het licht weer uit. Dit is om energie-zuinig te rijden en toch verlichting te voeren.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@paolocesari.com